razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 hadi mini oyun bu hangi oyunun yapım aşaması en zor / en eski görseli (1/5) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 dwarf fortress diyeceğim de, ilk aşaması bile ondan daha gelişmiş görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 O tarz bir oyun olacaksa Rimworld olabilir. Ama ben tamamen alakasız gözüken Baldur's Gate hatta God of War gibi bir şey çıkarsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 ikisi de güzel tahmin (god of war'dan bahsetmiyorum tabii sdf) ama değiller. ikinci görseli vereyim. bak orijinal ismini de sansürlemiyorum. (2/5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Factorio mu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 noldu lan konuya dönüşmüş, başka materyal yok bende lol. bunun yapımcısının random post'unu gördüm ondan sorayım dedim baya değiştiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 warcraft 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 neutrino, 04.10.2024 00:38 tarihinde dedi ki: Factorio mu evvet. tebriks. zaten üçüncü görselden sonra bariz olmaya başlıyordu. devamını da koyayım. şu da bonus nostalji olsun, ilk duyuru postu, kaynayıp gitmiş ama hehe. https://old.reddit.com/r/gamedev/comments/185z1a/factorio_factory_building_game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 ahah tanıdık gelmişti karakter sprite zaten iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Biraz daha bekleseydin keşke, bilirdik Factorio'yu. Ben de aşağıdakini sorayım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Starship troopers extermination? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Cık, biraz çözünürlük kötü ama bulunabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Half-Life 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 40 yaşında adam olarak bunu eğlenceli bulmam beni üzüyor sanırım. bilin de yenisi gelsin, benim tahminim bile yok. ama metro serisi demek istiyorum, hem ak47 ye benzer silah hem böcük olan oyun bi o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 razzRaziel, 3.10.2024 17:50 tarihinde dedi ki: evvet. tebriks. zaten üçüncü görselden sonra bariz olmaya başlıyordu. devamını da koyayım. şu da bonus nostalji olsun, ilk duyuru postu, kaynayıp gitmiş ama hehe. https://old.reddit.com/r/gamedev/comments/185z1a/factorio_factory_building_game/ Çok ilginç ya oyun nereden nereye gelmis. Bi de bu haldeyken ben olsam “bok gibi oyun olacak kesin :/“ diye umutsuzluga kapilip birakirdim herhalde shds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Bone, 04.10.2024 10:17 tarihinde dedi ki: Half-Life 2? yok abi ama iyi bir tahmin Biraz ipucu verirsem yeni bir oyun bu, esasen gördüğünüz her şey de placeholder, biraz öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Deadlock o zaman 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 (düzenlendi) Bravo, bildin. Aslında bu düşündüğümden zormuş çünkü oyun tps, ama görüntüler fps. Ellerinde tps oyun olmadığından herhalde böyle yapmışlar. Ekim 4, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 biraz kolay ama yürüyün bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 (düzenlendi) Jagged Alliance. Ekim 4, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Yüzlerce saatimi gömmüşümdür şu seriye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2024 kevlarları da blurlamak lazımdı, evet JA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Çok tahmin edilebilir bişi paylaşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 (düzenlendi) kınaayt onlayn metin 3,5 ta olabilüü tabii Ekim 8, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 fallout diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar