Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk yapanlar yaşlandıklarını hissetmiyorlar mı? çocuk yapma bencilliği

chicagolu

Öne çıkan mesajlar

Yaşlandığımı hissettirmesin diye hayvan bile sahiplenmeyen ben, çocuklu insanlara bakıp cidden nasıl akıl sağlıklarını koruduklarını merak ediyorum. 33 yaşında y kuşağı olarak yaşıtlarım bile 2. çocuk yapar hale gelmiş, ben yeni bir üniversiteye başlasam mı diye düşünürken cidden hayatı ne sanıyor bu insanlar? çocuğum 10 yaşına gelince, arkadaşları bile (amca-dayı-uncle) lakabı ile seslenmesini istemem açıkcası. Kadın olmadığımız için biz erkeklerin değeri zaten 30dan sonra başlarken hayırdır dostlar? kadının yumurtalar 35 sonrası omlet oluyor ama size ne oluyor erkek olarak. Çocuk yapanlara acıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

çocuktan sonra tüm dünyaya bakışım değişti. milyar yıllık evrimsel süreci modern çağın dandirik şartları nedeniyle yok saymak saçma sapan bir şey. insanın hayatına anlam katan bir şey çocuk. bu konuda da nedense hep çocuğu olmayanlar konuşuyor. yapmak istemiyorsanız yapmayın. milletten size ne?

Sosyal ağlarda paylaş

df, 03.10.2024 16:43 tarihinde dedi ki:

çocuk çok zor ama aynı zamanda çok güzel. dikkat edilecek en önemli nokta annelere yakın olmak. bizim ikisi de 5dk mesafede ama ona rağmen zor. destek olacak kimse olmadığı senaryoyu düşünemiyorum. 

şu o kadar doğru ki ahasdgsadfsa baldız yaptı çocuk. anne, baba çalışıyor. kaynana fethiye'den kocaeli'ne gidiyor çocuk bakmaya 2 senedir. çekilecek çile değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Otur kendine acı sfdsf,  max 10-15 seneye acıyacak bir ülken, mahallen, şehrin kalmayacak. Her yer bağıra çağıra arabca konusan, cahil yobaz, suça meyilli ortadoğulu kaynayacak. Sjw'liğe devam, adam ortadoğu bok çukurunun dibinden buraya kaçıp gelmiş, 1 kadından min 5 çocuk yapıyor, ülkenin durumu, geleceği  zkinde olmayan pembe gtlüler de çocuk yapanlara acıyor. Şu kalaslığın kırıntısı bende olsa 3-5 çocuk daha yapardım.

Dark_Soul tarafından düzenlendi
  • Kustum 2
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1 tane kendi çocuğuna bile bakacak sorumluluğa, ekonomik güce , yeterliliğe sahip olmayan en yakın çatıdan atlasın. Karşında , ülkeni işgal etmiş , 5 er 10 ar çoğalan orc ordusu varken böyle çocuk sahibi olanlara acımaya devam edin çok güzel kafalar. Reis gibi Herkes 4 çocuk yapıp sokağa fırlatsın demiyoruz da bir zahmet 1 tane çocuğu da elinden gelen en iyi şartlarda yetiştir.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşlandığını hissetmek için çocuğa gerek yok ya.

Gençliğimde buz hokeyi, dağcılık, kaya tırmanışı, snowboard, krav maga falan yapan ve her maç/antrenman/tırmanış/kayma sonrası gecenin körüne kadar eğlenen ben sabah bugün öğle saatlerinde sehpaya dizimi çarptığım için gün boyu pert oldum.

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...