chicagolu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Yaşlandığımı hissettirmesin diye hayvan bile sahiplenmeyen ben, çocuklu insanlara bakıp cidden nasıl akıl sağlıklarını koruduklarını merak ediyorum. 33 yaşında y kuşağı olarak yaşıtlarım bile 2. çocuk yapar hale gelmiş, ben yeni bir üniversiteye başlasam mı diye düşünürken cidden hayatı ne sanıyor bu insanlar? çocuğum 10 yaşına gelince, arkadaşları bile (amca-dayı-uncle) lakabı ile seslenmesini istemem açıkcası. Kadın olmadığımız için biz erkeklerin değeri zaten 30dan sonra başlarken hayırdır dostlar? kadının yumurtalar 35 sonrası omlet oluyor ama size ne oluyor erkek olarak. Çocuk yapanlara acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 çocuktan sonra tüm dünyaya bakışım değişti. milyar yıllık evrimsel süreci modern çağın dandirik şartları nedeniyle yok saymak saçma sapan bir şey. insanın hayatına anlam katan bir şey çocuk. bu konuda da nedense hep çocuğu olmayanlar konuşuyor. yapmak istemiyorsanız yapmayın. milletten size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Yapmak istemiyor değiller, istiyorlar ama cesaretleri yok o yüzden giydirip ego tatmini yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 ben yapmak istiyorum ama çok masraflı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 bu ülkede gelecek göremediğim için bende istemiyorum sonra çıkıp demesin 2 dklık zevk için yaptınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Sen yapma yeterli. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2024 çocuk çok zor ama aynı zamanda çok güzel. dikkat edilecek en önemli nokta annelere yakın olmak. bizim ikisi de 5dk mesafede ama ona rağmen zor. destek olacak kimse olmadığı senaryoyu düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 interstellar'da cooper "once you're a parent, you're the ghost of your children's future " diyordu. filmdeki ve doneminin en guzel repliklerinden biri bence. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 df, 03.10.2024 16:43 tarihinde dedi ki: çocuk çok zor ama aynı zamanda çok güzel. dikkat edilecek en önemli nokta annelere yakın olmak. bizim ikisi de 5dk mesafede ama ona rağmen zor. destek olacak kimse olmadığı senaryoyu düşünemiyorum. şu o kadar doğru ki ahasdgsadfsa baldız yaptı çocuk. anne, baba çalışıyor. kaynana fethiye'den kocaeli'ne gidiyor çocuk bakmaya 2 senedir. çekilecek çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 (düzenlendi) Otur kendine acı sfdsf, max 10-15 seneye acıyacak bir ülken, mahallen, şehrin kalmayacak. Her yer bağıra çağıra arabca konusan, cahil yobaz, suça meyilli ortadoğulu kaynayacak. Sjw'liğe devam, adam ortadoğu bok çukurunun dibinden buraya kaçıp gelmiş, 1 kadından min 5 çocuk yapıyor, ülkenin durumu, geleceği zkinde olmayan pembe gtlüler de çocuk yapanlara acıyor. Şu kalaslığın kırıntısı bende olsa 3-5 çocuk daha yapardım. Ekim 6, 2024 Dark_Soul tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 evet abi, bu olanlara tokat gibi cevabını üreyerek vermişsin, senden razıyız, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Valla 1 tane kendi çocuğuna bile bakacak sorumluluğa, ekonomik güce , yeterliliğe sahip olmayan en yakın çatıdan atlasın. Karşında , ülkeni işgal etmiş , 5 er 10 ar çoğalan orc ordusu varken böyle çocuk sahibi olanlara acımaya devam edin çok güzel kafalar. Reis gibi Herkes 4 çocuk yapıp sokağa fırlatsın demiyoruz da bir zahmet 1 tane çocuğu da elinden gelen en iyi şartlarda yetiştir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Yaşlandığını hissetmek için çocuğa gerek yok ya. Gençliğimde buz hokeyi, dağcılık, kaya tırmanışı, snowboard, krav maga falan yapan ve her maç/antrenman/tırmanış/kayma sonrası gecenin körüne kadar eğlenen ben sabah bugün öğle saatlerinde sehpaya dizimi çarptığım için gün boyu pert oldum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 @Rewendor Tamamen katılıyorum. Geçen ufak bir marangozluk işi yaptım, 2 gün belim tutuk gezdim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 bu ne lan ekşi sözlük başlığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 pis ihtiyarlar sizi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 suraya OP icin biraz ilgi serpi$tirip kaciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 adminler bunları azcık millet eğlensin, ortalık canlı dursun diye tutuyor diye düşünüyorum sıklıkla. teoride görevini yerine getiriyor gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2024 konunun gördüğü ilgiye şikagolu da şaşkın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar