Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa | Galatasaray - Beşiktaş | 03.08 / 20.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Sotto, 04.08.2024 00:15 tarihinde dedi ki:

Cocuk mu yonetiyor abi bu ne official twitter hesabina bak. Hepsi boyle de.

hee hepsinin böyle saçma mesajını gördüm sanırım. Bizim başkan röpörtajda geçen gs nin attığı mesajlara sitem edip biz o tarz mesajlar atmayacağız dedi yanlız.

resmi hesaptan da paylaşmışlar şimdi

Darksun tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ilahi adalet gibi maç oldu. geçen yıl gündüz maç yapmış u19'a taktik kasıp attıkları golden daha erken gol yedi gs. kırmızı kart pozisyonunun birebir aynısı gs-fb maçında yaşandı tabi kırmızı kart söz konusu değil, üstüne torerria sarı kart gördü çok şaşırdım. her takımın hakettiği kartları gördüğü kart/penaltı immunitysiz bir yıl diliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

5-0'ın izahı aması şöylesi böylesi olmaz, tokatlamış geçmiş BJK.

Dün evde değildim, maç olduğunu yolda trafikte hatırladım, sonradan da skora bakınca başta gerçek değil heralde demiştim.

Şimdi şöyle bi özete baktım. GS daha sezonu açmamış. Yine güzel ofansif atak yapıyor ama oyuncular forma girmemiş daha. Defans ise uyuyor. Daha maçın başladığını anlamayan Nelsson sağ olsun 1-0'dan açmış zaten maçı. BJK sezon başı için çok diri gözüküyor, yüklemeyi iyi yapmış. En azından özette çok temiz oynuyor gözüküyor üstüne de. Gedson falan ortasahada hiç direnç görmemiş rahat rahat ileri de çıkmış top da dağıtmış. Gol dışında da güzel gollük atakları var.

Yok halısaha maçıymış yok biz şampiyondukmuş falan gereksiz yorumlar. Sahaya 11 v 11 çıkılmış, adamlar burun farkıyla az dahayla falan da değil 5 farkla yenmişler, 5 tane yerken gol bile atamamışsın, bunun izahı olmaz.

Özette en azından hakem kararları da gayet temiz gözüküyor.

Yalnız öyle "kartlar fauller olması gerektiği gibi olunca" falan gibi yorumlara da gerek yok. Son şampiyonluğunu Atiba'nın derbide kırmızı kartlık hareketine hakemler gözlerini kapadığı için atılan golle kazanan BJK'nın bu konuda çok konuşması doğru olmaz.

Temiz maç, temiz net ezici skor, kupa BJK'ya hayırlı olsun.

Sezon başı böyle tokat iyi oldu GS'ye. Zaten GS sezon açılışlarını hiç beceremez, 6. 7. haftadan önce ne form tutabilir, ne Avrupa elemelerinde güven verir. Ama bu sene ekstra bi rehavetle iyice saçma gidiyordu. Ne transferleri adam gibi sallıyorlardı ne eldeki oyuncuları. Davinson gibi tanrısal adamı küstürdüler oynatmıyorlar, satacaklar heralde. Bozuk oyunu, aksayan pozisyonları görmüyorlardı, şimdi bi belki anlarlar ciddiyetini işin.

Sosyal ağlarda paylaş

Davinson ilk 11'e yazilmasi gereken adam da gec geldigi icin oynatmadi heralde. Jelert'den umutluyum dinamizm katmasi acisindan. Kohn malesef cop; goruntude atlet sadece, herhangi bir defansif caydiriciligi yok, ofansif olarak guvensiz ayaklari dolaniyor.

Sara fazla yumusak bir 8 gibi. Demirbay gibi olmasindan korkuyorum bize topsuz oyunu bilen adamlar lazim. Gittik 20 verdik, bakalim.

Icardi sikintili, Zaha sikinti, Mertensle gitmez, Apo formsuz. BAY / Torreira toparlar eminim. Kerem kafa olarak bitik. Nasil olcak bilmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Golde bombos rashica. Ilk yari rafa silva 1 metre onunden yuruyerek gecip orta kesti immobile duzgun vuramadi. Dogru durust top alan kontrolu yok. Oyunu acabilme ozelligi de yok, begenmiyorum acikcasi fazla duz.

onumuzdeki gunlerde kohn ile ilgili gelismeler olabilir dediler bakalim. Bu seviyelerin oyuncusu olamayacak gibi. 

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...