GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Ebrarın sorunu tamamen psikolojik rusya liginde neler oldu bakmanızı öneririm. geri dönülemez toksikleşmenin eşiğinde kendisi. Olimpiyatlar öncesi bu sakatlıkların sebebi; Hoca + teknik ekip + federasyonun ta kendisidir. kadro seçiminde çok ciddi hatalar yapıldı bazı pozisyonlarda alternatifsiz geldi olimpiyata takım. ayrıca takımı olimpiyatlara psikolojik olarak hazırlaması gereken pro ekip lazım bize belli oldu. bu seviyeleri kızlar kendi hallerinde aşamayacaklar yoksa. Kızlar ellerinden geleni yaptı bence hepsine TEŞEKKÜRLER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Niye bakmamızı önermek yerine yazmıyorsun? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Sen bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 ya ne bileyim buraya yazmak istemedim direk milli sporcuyu 3. ağızdan eleştirmiş olmamak adına istemedim yani. Spoiler söyleki rus takımın genel menejeri bile birisi şu kızın elinden telefonu alsın artık dedi adam. rakip oyuncularla taraftarlarla mahkemelik olma düzeyinde ikili münakaşaya girme. maçlarda rakip taraftarlara sportmenlik dışı sevinç hareketleri bağırmalar. sosyal medayada rakip sporcularla sürekli tartışmalar. rusyada lgbt sosyal medyada yasaklı komumdaymış sanırım böyle olmasına rağmen klübün uyarılarını dikkate almayıp sosyal medyada paylaşılar yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 eldar, 10.08.2024 14:07 tarihinde dedi ki: Niye bakmamızı önermek yerine yazmıyorsun? Araştırmanı öneririm.. sgdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 GreenPeace77, 10.08.2024 21:46 tarihinde dedi ki: ya ne bileyim buraya yazmak istemedim direk milli sporcuyu 3. ağızdan eleştirmiş olmamak adına istemedim yani. İçeriği gizle söyleki rus takımın genel menejeri bile birisi şu kızın elinden telefonu alsın artık dedi adam. rakip oyuncularla taraftarlarla mahkemelik olma düzeyinde ikili münakaşaya girme. maçlarda rakip taraftarlara sportmenlik dışı sevinç hareketleri bağırmalar. sosyal medayada rakip sporcularla sürekli tartışmalar. rusyada lgbt sosyal medyada yasaklı komumdaymış sanırım böyle olmasına rağmen klübün uyarılarını dikkate almayıp sosyal medyada paylaşılar yapmak. kovsunlar abi ne kasiyorlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 lig mvp si seçildi kız kovamazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 (düzenlendi) Bu sezon rusya'da hem en skorer oyuncu, hem mvp oldu. Taraftar da seviyor çok haliyle. LGBT konusunda biraz drama döndü, onun magazinidir. zaten bu kadar skorer oyuncudan faydalanamamış olmamız üzücü. Ağustos 10, 2024 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 ebrar malesef vargasin yerinde oynuyor, yararlanamak bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Oyunu tam bilmiyorum da birini sağa birini sola koyamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 normalde ebrar çaprazda zaten ilk maçlarda hep onunla başladı görünce ne durumda olduğunu aldı oyundan hoca. kızın çok belliki pro desteğe ihtiyacı var kendi başına çıkmayacak bu sarmaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 ahmedinejad, 10.08.2024 22:47 tarihinde dedi ki: Oyunu tam bilmiyorum da birini sağa birini sola koyamıyor muyuz? valla bende o acidan pek anlamiyorum ama denedi hoca bazi maclarda olmadi belki farkli el kullansalar is yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Aboo James in üzerinden ne smaç bastı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Amerika fark açmaya başladı alacaklar gibi ama salon çok zevksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 vivavale, 10.08.2024 23:06 tarihinde dedi ki: Aboo James in üzerinden ne smaç bastı be yabusele ve götü götürüyor maci fr icin jsnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Abi ne izliyoruz ya Curry cheat code her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2024 Resmen Curry sonda şov yapsın diye farkı açmadı Amerika. Curry de yarı finale kadar hiçbir şey yapmadı maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 https://youtu.be/76yX_BQNnaY?t=65 AYI misin lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 (düzenlendi) Dün arkada açıktı breaking (adı break dance değli breakingmiş) erkekler yarı final ve final müsabakalarına denk geldim. Hiç fena değilmiş, potansiyeli var. İşin esprisi doğaçlama olması çünkü ritmik bir break müzik çalıyor, önceden duymadıkları bir müzik, ona uygun doğaçlama hareketler yapıyorsun ve repertuarının geniş olması, yani aynı hareketleri fazla tekrar etmemen de önemli. Bir atışma havasında geçiyor, sahnede iki sporcu da üçer kez danslarını yapıyorlar, ama dans ederken hani karşı tarafa cevap verir gibi, dis atar gibi yapıyorsun. Rakibin de seni izliyor, o da hatta jest, mimik ve bazen ufak tefek hareketlerle sana eşlik ediyor. Yani hem karşılıklı dans ediyorsun hem de rakibinle aynı performansa dahil oluyorsun. Aşık atışmasının danslısı gibi. Kanadalı olan bu işin efsanesiymiş rahat yendi fransızı, hatta yarı final müsabakaları sanki daha çekişmeliydi. edit: copyright gelmiş videoya sildim şunu bulabildim anca, o da silinir belki: Ağustos 11, 2024 eldar tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Dart niye yok ya olimpiyatlarda. Tam olimpik spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Breakdance eğlenceli en azından futbol izlemeye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Neresi eğlenceli breakdance ın,avusturalyalı kızı ızlemedın sanırım.Dart hatta atış bence spor değil,spor sonuçta efor sarfederek bedenini daha iyi seviyeye getirme işi,okçulukta bile beden gücü önemli.Atış ve dartta beden gücünün anlamı yok,konsantrasyon ve zeka(balistik hesap) gerektiriyor bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 bizim yusuf dikeç de atış abi çok bir farkı yok darttan. hazır izleyicisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Fransa kadınlar basket maçını ABD'ye ucu ucuna kaybetti. Akşam kapanış töreni 21:00'da başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2024 (düzenlendi) İlk defa bir olimpiyattan darlandim. Ağustos 11, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar