Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris Olimpiyatlari 2024

Llama

Öne çıkan mesajlar

İnternetin kurduyum diye takılırken bir bakmışsın facebook gruplarındaki dünyadan kopmuş moruklar gibi sahte fotoğraflara yalan yanlış bilgiler paylaşıyorsun. Kimse ben kanmam demesin, herkesin kanacağı durumlar olur. Çok dalga geçmiyorum çünkü benim de başıma gelebilir.

Bu olay çıkış anından itibaren yalan ve kara propaganda üzerine kuruluydu, üstelik etkileşim de getirdiği için yayıldı. Bir süredir görülmeyen ama geçmişi olan bu kadın sporcular erkeğe benziyor muhabbetinin yeniden üretilmiş hali, Hiç de kadınlarla veya adaletle alakalı değil, daha çok erkeklikle alakalı.

eldar tarafından düzenlendi
  • Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

İnat ettiler seine'de yaptılar triatlonu, bir dünya para harcayıp güya temizlediler ama sağlam yağmur yağınca yine lağım suyu karıştı. Antrenmanları falan ertelenmişti triatlonun, sonra değerler düzgün geldi diye yarışmayı yaptılar, neredeyse yüzmesiz yapılacaktı.

Şimdi karma triathlonun antrenmanları yine ertelenmiş. Hatta Belçika takımından bir sporcu e coli yüzünden hastanelik olmuş, takım çekilmek zorunda kalmış yarışmadan.

Sosyal ağlarda paylaş

eldar, 04.08.2024 23:13 tarihinde dedi ki:

İnat ettiler seine'de yaptılar triatlonu, bir dünya para harcayıp güya temizlediler ama sağlam yağmur yağınca yine lağım suyu karıştı. Antrenmanları falan ertelenmişti triatlonun, sonra değerler düzgün geldi diye yarışmayı yaptılar, neredeyse yüzmesiz yapılacaktı.

Şimdi karma triathlonun antrenmanları yine ertelenmiş. Hatta Belçika takımından bir sporcu e coli yüzünden hastanelik olmuş, takım çekilmek zorunda kalmış yarışmadan.

Gecis toreni icin tamam da, yarismalar icin Seine israri Fransiz politik egosundan baska bisi degil. Gereksiz yere sporcularin sagligiyla oynuyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...