Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Alıntı We have gone from ned stark to brienne of tarth bence çok iyi uymuş role, iyi seçim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Ya 6 DLCnin hangileri islevsel olacak peki, asil soru o. Rise and Fall ve Gathering Storm olmadan civ oynanmaz mesela. Ama oyunu release ettikten 6 ay sonrasina kadar cikaracaklari 6 DLC ne olabilir yani sacma sapan birsey. Paradox 1, Sid Meier 2 adeta bu dlcler vs konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 (düzenlendi) 6 dlc’nin toplamı şu: RIGHT TO RULE COLLECTION Explore new possibilities for your personalized empire with even more post-launch add-on content, including 2 new leaders, 4 new civilizations, 4 new wonders, a special cosmetic bonus, and more! Full details will be revealed at a later date. Ağustos 21, 2024 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 (düzenlendi) baştan 130 doları verip kurtulsam mı diyorum, öyle ya da böyle her DLC'yi alacağım zaten Şu youtuberlar vırvırvır konuşmasa daha net duyulacak, 4:30 civarı arkada Üsküdar'a gider iken çalıyor galiba menüde Ağustos 21, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 ben umutluyum ya, en özet değerlendirme ile çıkışı biraz daha yetişkin oyununa benziyor, z kuşağı da oynasın diye çocuk grafikleri ile çıkma derdi expired galiba. ama sene 2024 o leader screen nedir, aptal aptal animasyonlar, çocuk gibi tipler. agustus perde borusuyla ne yapıyor a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 ben anlamadim ya ayni oyunun high resolution texturelusunu yapmislar gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Her Civ gibi görev paketi bekleyeceğiz. Civ IV ile başladım bu seriye, her oyun exp olmadan iyi olsa da olması gerektiği gibi değildi. Şu anda hala The Old World oynuyorum zaten, gördüğüm en iyi Civ gibi 4X oyunu. Ondan daha iyi olmazsa oynamam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Arkada katibim çalıyoodu yine.. böyle bi elim kaşındı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 cok acmadi beni acikcasi sanki bir tane farkli ve kotu oyun yapalim da 8 de koklerimize donduk diyebilmek icin yapiyorlarmis gibi intermission Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 olmadi bunun yerine Ara: History Untold var 1 aya cikiyor, fiyatida 4x daha ucuz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2024 Merakla bekliyorum nasıl olacak acaba. 5 ve 6 nihayetinde gedliği noktada çok iyi oyunlar. İşçi yok, birimleri general ile daha az micro ile hareket ettirebiliyoruz şehir sayısı nasıl olacak acaba harita büyüklüğü nasıl olacak, daha rafine daha az microlu bir oyun gibi uduryor şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 Civ 7 den ziyade Humankind 2 ye benzemis daha cok. Complexity de gitmis, mobil oyunu andirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 5'ten devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 5i açınca winamp açmış gibi oluyorum, allah düşürmesin oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar