Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Yayıncı kuruluş İrfana yapılan faulü tek açıdan verip geçiyor ama pozisyonda zaten olmayan ofsaytın kontrolünü 3 açıdan veriyor, bu yapı ile başedecek tek kişi ancak Aziz Başkandı o da ziyan oldu.

Umarım BJK şampiyon olur, bizden geçti artık...

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Maç sonu ağlayan mourinho sanırım sezonun en zevkli şeyi. 2.5dk ropörtaj vermiş beş kere falan faul 😢 demiş. 

Borlach, 20.10.2024 21:54 tarihinde dedi ki:

irfanın pozisyonu faul falan değil. fener böyle gol atsa da faul verip golü iptal etse hakem ağız dolusu söverim.

Şuna +1. Buralar bile on onbeş mesajla dolar şöyle bir şey yaşansa. 

Maçı izlemedim, özet izledim sadece. Özette görünen fenerin ataklarının neredeyse tamamı kontra atak. Topu rakibe verip arkada beklerken bile 2 gol yemek gerçekten yakışmıyor tarihin en pahalı Fenerbahçesine. Umarım böyle, bu tarz oyun planıyla devam eder yaşlı kurt. 

Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç çok vizyoner başkan ancak fenerbahçe camiası gerçekten gs'ın psikolojik üstülüğünde dağılıyor. Beşiktaş yapmıyor bunu mesela şampiyonluğa gidiyorsa ya alıyor ya da zaten 5-6 hafta kala kopmuş oluyor. En büyük travmamız Fevzi'nin yediği goldü. 

Futbol tarafı yine dağıldı. Geçen yıl İsmail bu kadroya söz geçiremiyor diyordu 99 puan topladı. Şimdi The Special One'ın o puana ulaşma şansı bile kalmadı. Şampiyon olacak kadro ile çıktığın yolda daha 8 haftada geçen seneden başarısız oldun. Buradan sonra rakipler puan bırakırsa şampiyonsun. 

Transfer politikası da Ferdi konusu eleştirilir sadece bunun dışında gayet iyi isimler geldi aslında. Ama gs en büyük golü her istediğimizi getiririz diyen fenere osimhen ile attı açıkçası. Transferin ciddi psikolojik boyutu oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

transfer politikası konusuna katılmıyorum. en büyük problem oyun sistemi.

öne geçince oyunu bu kadar geride kabul edersen her türlü golü yersin, Fenerbahçe'de default olarak bu olasılık daha çok artıyor 🙂 (fb-allah gerginliği)

geçen seneye göre performansı artan livakovic hariç kimse yok.

geçen seneden tek fark ferdi gitti, saint-maxim geldi. bence ciddi katkı da veriyor.

Sosyal ağlarda paylaş

çok normal. insanlar gücü seviyor. fenerbahçenin kulüp tüzüğü de buna müsait olduğu için güçlü bir figür geldiği zaman istemedikçe oradan ayrılmıyor. dendiği gibi, orada random bir başkan olsa bırak 6 seneyi cocu sezonu daha erken seçim kararı alınırdı. veya bugun ali koçta +1 zengin&güçlü bir figür aday olarak çıksın, başganım bizi bırakma diyenler anında rotayı oraya kırar, aziz yıldırımdan koç'a kırıldığı gibi 6 yıl önce.

g.saray'da niye olmuyor? çünkü lise faktöründen dolayı hiçbir zengin adam gelip de içeriye para pompalamaz. çünkü biliyor ki en ufak bir ters durumda yaka paça o makamdan atılır. 

Sosyal ağlarda paylaş

şu başkan değiştirme durumu aziz öncesi fenerde de vardı. bi başkan en fazla 3-4 sene duruyordu ve bence bu övülecek bir durum değil. 

açıkcası ben başkanların uzun kalmasından rahatsız değilim.yeter ki , planlı ne yaptığını bile biri başkan olsun.maalesef son iki başkanda da bu yok. sürekli yönetim değiştirmek daha büyük sorun. değiştiriyorsan da mantalite değişmemesi gerekiyor ki bence gs'nin en büyük avantajı o. oyun sistemi / seçilen hocalar kim başkan olursa olsun birbirine yakın oluyor.

bizde aynı başkan bile bi dönem savunmacı hoca getiriyor , 1 sene sonra geçiş oyunu , sonra bakıyorsun önde baskı oyunu. taraftar gibi hareket ettiği için , o sene önüne kim düşerse gaza gelip onu getiriyor. takımın bu durumda olmasının en büyük nedeni bu taraftar başkanlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...