Shadow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Hoşgeldin Jose Mourinho... Tüm kupalara talibiz bu sezon, Vira bismillah!!! 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 imza töreni her ne kadar amatörce de olsa tüm dünyanın ilgisini çektik, müthiş bir pr oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 kaca geldi simdi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Shadow, 03.06.2024 19:19 tarihinde dedi ki: Hoşgeldin Jose Mourinho... Tüm kupalara talibiz bu sezon, Vira bismillah!!! Bu sezon da taliptik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Llama, 03.06.2024 19:42 tarihinde dedi ki: kaca geldi simdi bu adam ekiple beraber 45 falan deniliyor 2 senelik toplam, KAP a gelecek olan bildiri büyük palavra olacak tabi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 1907 TL yazıp geçsinler 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Hayırlı uğurlu olsun artık gelsin futbol branşında da şampiyonluklar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 aziz vs acun+a.koç 2 gündür fena laf söylüyolar birbirlerine, böyle giderse kongre kavga dövüş biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Acun'un tüm pislikleri saçıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 (düzenlendi) Dedik bunlari Defalarca dedik bunu. Bu ulkede gs fb gibi her kesimin tuttugu sadece renklere bagli oldugu ulkede sirf gs ye zamaninda top oynamis futbolcusu yuzunden sabah aksam terorist muamelesi yaparsan keser doner sap doner sana. Hadi cikin isinden bakalim. Haziran 3, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Heh. GS ye surekli fetocu diye laf atan fenerliler duruma ne diyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 (düzenlendi) yargılansın ne diyeceğiz? keşke 3. bi aday olsa da ne aziz ve tayfasına ne de ali koç ve tayfasına muhtaç kalsa kulüp. acunun 1-2 transfer, (ozan vs.), yardım gecesi dışında kulüple bir bağı yoktu. yeni dönemde malesef olacak gibi. kulüp içerisinde de bir fe*ö teşkilatlanması da yaptığını sanmıyorum. gerçek fenerbahçeliler çıkarları için fe*ö kucağında oturanları görmezden gelmez merak etmeyin. Haziran 3, 2024 S-H tarafından düzenlendi 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 (düzenlendi) Gs deki fetocular parali calisanlardi. Feto nun suc olmadigi zamanlarda (ha burasi cok onemli olmamali) bu klupte calisan olarak yer aldilar. Ondan sonra herhangi bir yonetimde soz sahibi dahi olmadilar. Hatta gs de fetocu yonetici olarak bilinen biri var mi bilmiyorum. Nasil ki senin sirketinde fetocu calisan olabilme ihtimali vardiysa durum oydu. Bu konuda gecmise donuk yapabileceklerin sinirli eger tarihi tarih olarak degerlendireceksek Sen simdi kalkip yonetici olarak bunu alirsan durum bambaska olur. Futbolcu dan elbette daha fazla gucu var yoneticinin bir kere parali calisan degil secilmis kisi. maksadim elbette herhangi bir ima degil. Ama dedigim gibi bir laf vardir evin camdansa komsuna tas atma diye ayni hesap. Bu ulkede her kesimden milyonlarca insanin tuttugu kluplere birine terorist digerine bilmemne demek isin sacmaligi. Ama neyse bu konulari uzatmak istemiyorum, ilk sayfayi da kirlettik. Mourinho hamlesiyle guzel bir lig olacagi kesin. sarki yapmislar bir tane special one diye koysaniza onu sfdds. Haziran 3, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 mou büyük is. umarım baskaniniz biraz susar da futbol izleriz artik. para meselesi de bos bence. var ki getirmisler. ilerde mali yapi zart zurt denirse de yine kendi bilecekleri is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Aaa ayıp ama. Ben geçen sene dursun şarküteri diye açtım. Zorla değiştirdiniz. Modlar... Çok ayıp oluyo ama gerçekten. Special One eklentisine karşı değilim. Kalsın. Ben dursun şarküteriyi geri istiyorum. Benim şampiyonluk totemimdi o! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Karim Benzema transfer listemizde yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Aceace, 04.06.2024 01:13 tarihinde dedi ki: Aaa ayıp ama. Ben geçen sene dursun şarküteri diye açtım. Zorla değiştirdiniz. Modlar... Çok ayıp oluyo ama gerçekten. Special One eklentisine karşı değilim. Kalsın. Ben dursun şarküteriyi geri istiyorum. Benim şampiyonluk totemimdi o! Sizinkiler laf etti ona be, ayıp oluyor artık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Sotto, 03.06.2024 23:53 tarihinde dedi ki: Gs deki fetocular parali calisanlardi. Feto nun suc olmadigi zamanlarda (ha burasi cok onemli olmamali) bu klupte calisan olarak yer aldilar. Ondan sonra herhangi bir yonetimde soz sahibi dahi olmadilar. Hatta gs de fetocu yonetici olarak bilinen biri var mi bilmiyorum. Nasil ki senin sirketinde fetocu calisan olabilme ihtimali vardiysa durum oydu. Bu konuda gecmise donuk yapabileceklerin sinirli eger tarihi tarih olarak degerlendireceksek Sen simdi kalkip yonetici olarak bunu alirsan durum bambaska olur. Futbolcu dan elbette daha fazla gucu var yoneticinin bir kere parali calisan degil secilmis kisi. maksadim elbette herhangi bir ima degil. Ama dedigim gibi bir laf vardir evin camdansa komsuna tas atma diye ayni hesap. Bu ulkede her kesimden milyonlarca insanin tuttugu kluplere birine terorist digerine bilmemne demek isin sacmaligi. Ama neyse bu konulari uzatmak istemiyorum, ilk sayfayi da kirlettik. Mourinho hamlesiyle guzel bir lig olacagi kesin. sarki yapmislar bir tane special one diye koysaniza onu sfdds. Adnan Polat? Şaka yapıyorsun umarım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Liebe, 04.06.2024 07:11 tarihinde dedi ki: Adnan Polat? Sotto'yu okuyunca soru işaretiyle birlikte bu canlandı ya dskfjsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Sotto, 3.06.2024 23:27 tarihinde dedi ki: Dedik bunlari Defalarca dedik bunu. Bu ulkede gs fb gibi her kesimin tuttugu sadece renklere bagli oldugu ulkede sirf gs ye zamaninda top oynamis futbolcusu yuzunden sabah aksam terorist muamelesi yaparsan keser doner sap doner sana. Hadi cikin isinden bakalim. acun alelacele cevap vermiş. şurayı biraz deşseler neler çıkacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Ali Koç muhtemelen senelerdir bu davalar yüzünden Acun'u içeriye, yanına almıyordu. Şimdi ee ne olacaksa olsun modunda ancak şu Acun'un fetö, adnan oktar mevzuları büyüyecek gibi duruyor. Ben nedense şu adamın samimiyetine inanıyorum Candaş'a yaptığı açıklamalarda da feneri cidden başka boyuta taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Aziz Yildirim kac yasina geldin, kazanirsam 1 donem baskanlik yapip emekli olurum diye cikiyorsun, halen beni konusturmayin diyorsun. Konus iste neyi bekliyorsun, mezardan mi konusucan. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 asıl mesele gidip gelen uçaklar meselesiydi. uzatmadı o işi. bu survivor ayağına sürekli özel uçak gidip geliyor. dominik'te zaten kontrol edilmiyordur da türkiye'de de gümrüğü ayarlamıştır o. artık kokain mi olur ne olur taşıyordur bir şeyler. ama açığa çıkacağını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar