Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 yarın gruplara kalamazsak felaket. gruplara kalırsak havamız olacak ama muhtemelen 8 maçta max 1 veya 2 galibiyet alabiliriz diye tahmin ediyorum. üst tur falan imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Yonetimi goturur ki icerde banko geceriz diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 GS banko geçer, hiç tereddütüm yok. Sadece artık Okanın avrupada şunu öğrenmesi lazım , her zaman kendi sistemin kaos futbolun olmaz, bazen rakip analizine göre oyun planı / oyuncu seçersin. Bunu Morinho da yapıyor, GVB de. Okan da yok malesef, buna bir de geç değişiklikler ve okanın sürekli geç değişikliğe mazeretleri eklenince kaçınılmaz son geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Okan tam tersi rakibine göre oyun planı yapıyor. Geçen yıl bazı maçlar kaan'ı orta sahaya çekti bazı maçlarda kerem 10 oynattı. Bazı maçlarda görünürde 4-2-3-1 gibi gözüksek de saha da diziliş 3 lü gibi oldu. Değişiklikler de geç kalıyor ve fizik olarak rakibe göre çok geride oluyoruz genelde buna bir çözüm bulamadı. Diziliş 4-2-3-1 gibi olsa da maç içinde formasyon çok değişiyor. Okan, gvp ve morinho ya göre tecrübesiz sayılır. gvp ile aynı yaşta ama gvp avrupa kupaları tecrübesi ve futbolculuk kariyeri yeterli zaten. Okan'ın oyuncu yönetimi kötü gibi geliyor bana. 2 yıldır Erden dengeliyordu sanırım bu durumu ama bu sene sıkıntı yaşayacağız sanırım bu konuda. Takımda da bir doymuşluk var keşke genç oyuncuları göndermek yerine rotasyonda kullansaydık. Eyüp Aydın'ı da istemediği söyleniyor misal oysa geleceği parlak bir oyuncu olarak almıştık sonradan girdiği maçlarda da fena değildi bence. BJK, immobile çıkarıp hekimoğlu alabiliyorken bizde hiç böyle bir oyuncu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Bence yanlış anlamışsın, okan muhakkak çalışma yapıyodur taktik vs her td yapar. Sistem neyse oynadığı futbol malesef hep kaos futbolu. FB ne oynuyor dersen sahaya bakınca bile çok net, oyuncu mu değiştirdi, oyunda plan mı değiştirdi, oyuncular yerini alınca yine sahada dizilim çok net. Kolay kolay sol kanadı sağ bekte top çıkartırken görmezsin. aynı maçta 3 kere miydi en son? gvb de göremezsin. Sistem değiştirmişse o sistemi sahada görürsün demek istiyorum. Ben gs de 2 maç görüyorsam 10 maç kaos. Hurraaa futbolu. Sistem olmayınca da avrupada başarı gelmiyor. Değişiklikler konusunda heralde herkes hem fikirdir hep geç kalıyor. Başarılı olduğu ne dersen de maça başlangıç planı. devamını değil sadece başlangıç planı. Türkiyeyi baz almıyorum ben bu arada çok fazla, kaliteli kadro kur, başına ismail eagle da koysan 99 puan topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Haydin yavrum GENÇ OĞLANLAR!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 okan klasik başakcity'de dağıttığı gibi dağıttı işi ya. 4-4-2 başlayıp kenarlarda ziyeş falan var. inanılmaz işler gfdg. kalan 45 dk da mucize lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Bu takımdan bir bok olmaz. Icardi bitik, yerliler motivasyonsuz. Yönetim böyle bir maçtan bir saat önce dolandırıcı herifleri savunmak için açıklama yapıyor falan. Yazık günah yani. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Hakem de ayrı bir annesizdi onu da not düşmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Avrupa vs türkiye yapacak bir şey yok muslera korunmaya o kadar alışmış ki aynılarını yapabileceğini sanıyor burada da. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Bu arada hakem icardi ve mertense kırmızı vermek yerine sarı ile geçiştirdi dip not olarak geçelim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Galatasaray yaklaşık 25 milyon kaybetti … 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 (düzenlendi) Okana yazar, maça iyi başlar dedik gitti sanki deplasmanda 3 fark yemiş gibi orta sahayı boşaltıp kadro çıkarmış. Ziyechi 2. yarı alsa 65lerde kesin skoru bulurdu. İlk yarıda bitmeliydi maç zaten. Sağlık olsun, kısmet avlye artık Ağustos 27, 2024 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 (düzenlendi) Yabanci, antrenmani, taktigi bilen bir hoca gerekiyor. Cidden Erden Timurmus belki de insan managementini yapan su iki senedir. Adamlar kosa koss yendiler hele ilk 45dk akillara zarar. Futbolu kafada bitirmis adamlarla bu kadar oluyor malesef, verilen 26m euro da cop gibi. Gerci Jelert e bisi demek istemiyorum cocuk bindirdi mindirdi kostu en azindan. isin komigi cikis da yok zahalar filan da patladi. back to sucuk ekmek heralde turk kluplerinin her zaman oldugu gibi 2 senede bir gerekli yenilenme yapilanmamasi ve guc zehirlenmesinden dolayi (yonetimler bazinda) basa dondugu v182828 oldu heralde. Bu is bu kadar kotu yonetiliyor benim aklim almiyor bazen. Turk insaninda rasyonel dusunme ve yonetme becerisi yok. Muslera nin da yaptigini kabul etmiyorum. Cirkeflestigi zamanlar oldu arada da bu nedir hocam. Tesekkur edilip yarin yollar ayrilsin. Ben sikildim su efsane, vefa o bu islerinden. sirket gibi bakmadigimiz surece hic bisi olmaz futbol takimlarindan. Ağustos 27, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 icardilik iş değil ya. komple bir plansızlık var 3 aydır. ne satması gerekeni sattı ne alması gerekeni aldı GS. 38 yaşına gelmiş Mertens in kilit rolde olduğu sistemle sezona giremezsin, girersen adamın yaşı itibari ile birlikte yetersizliği sonrası panik hamleler ile 4-4-2 denersin iyice sıvarsın. belli ki kerem-apokerim gitmek istiyor, yüzlerinden belli. ha satmıyorsan da otur konuş işi bitir, 3 aydır kerem gidecek kerem kalacak. iyi kötü elinde belli assetler var bunları değerlendiremiyorsun, değelendiremediğin gibi değerini hiç ediyorsun. bu sezon GS 2. tamamlarsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 (düzenlendi) Su son 3 ay kadar kotu yonetilmis buyuk klup heralde tarihte yoktur ya. Liselileri savundum cok burada da hocam bunlar resmen en kalitesizleri ne yalan soyliyim. Sifir vizyon ileri dusunme, zeka, rasyonellik mantikli hareket etme. Sifir ya. Sifir. tek guvendigim tenekeyle giderler ama tabi ne zaman. Ha bu sene cop artik cok sey beklemeyin. Besiktas 2. Olur Fb bi sekil alir alsin zaten herkes rahatlasin bi. Seneye 10m euro / 8m euro maas almayn adamlarla bir yapilanma lazim. Kaldiramiyorsun sonra boyle. Turkiye boyle bir ekonomi degil. Ağustos 27, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 (düzenlendi) efferim lan genç oğlanlara, fransızları denize döktüler asdfs Ağustos 27, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 sizi reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 valla rezalet iş doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Okan Buruk: "Belki de maça fazla hazırlandık. O da baskı yapmış olabiliyor." 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Ahahah Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla toplanma kararı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Bu bilet mevzusu basit mevzu degil cok su kaldirir. Umarim tum yonetimi de beraberinde goturur boyle sacmalik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar