Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben tinfoil hat severim de nispeten mantiklisini severim. Bazen oyle sacma seyler oluyor ki ortaya atilan iddayi e tersini kanitlayin o zamana geliyor. Senin sacma sapan uydurdugun seyi ben niye kanitlamak zorundayim da bunlar binlerce yillik manipulasyon teknikleri. Gs de iyi yonetilmedigi ve iletisimi yerlerde oldugu icin her atilan sey camur gibi yapisiyor su an. 

doping isinden bagimsiz sadece sac boyama isine 30sn google baktim mertenslerin icardilerin tonla sari sacli maci var eski takimlarinda. Ha bu zaten yillardir abuse edilen bir durumsa zaten bunu denetleyen bilim insanlarinin trollerden daha az zeki olmasi gerekiyor. 

Sotto tarafından düzenlendi

gs troll sayfaları geçen hafta ali koç zor durumda drogbaya para verip açıklama yaptırtmış diye ortaya attılar, böyle şeylere hit kazandırmamak lazım. en azından bir gerçek bir gazeteci iddiası falan olsa yine konuşulabilir ama troll sayfalarını buraya taşımak gereksiz, her yerde yeterince var.

S-H tarafından düzenlendi

Sacin sariya boyanmasi ve doping inanilmaz sacma ama iste mevcut taraftar gruplarinin seviyeye bakinca en mantiksiz sey bile is yapiyo.

Kaldi ki sariya boyatan yuzlerce futbolcu var. Fenerde de Talisca var akla gelen. GS de sayica cok olmasi denk gelmis iste.

BloodBane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Aiko, 04.03.2025 16:15 tarihinde dedi ki:

kadın son noktayı koymuş. hala sarı kart şikesi daha saçma bir argüman ama

Ben de dün yazmıştım kan ve idrarla yapılıyo diye ama kadının daha çok sakalı varmış demek ki 😄 

Mesaj tarihi:

Bakın yine bişey çıkmış. Önceki sayfada kalmış gerçi. Bu kadar çok şey varsa kesin bir şeyler dönüyor demektir. Hepsi olmasın da 3ü olsun, 5i olsun. İstisnasız her maçta Galatasaray lehine maç sonucuna etki eden hatalar olduğu iddia ediliyor. Bence altında kesin bir şey var. 

Galatasaray'ı da bırakıyorum. İmamoğlu'na da oy vermicem. Ahmak davası ayrı, Beylikdüzü ve Beykoz iddiaları ayrı, Esenyurt'ta bişeyler dönmüş, e diploması da belli değil.......

Bir noktadan, gündemi bulandırmak adına her allahın günü komutla haber salacak değiller ya.

Mesaj tarihi:

Bence çok mantıksız bi iddia, Hadi kulüp istedi TD heyet göz yumdu falan. yahu bunun bide oyuncu ayağı var. 
daha gelleli 1 ay olmuş Morata'ya bunu nasıl kabul ettirebilirsin ki? veya herhangi bir oyuncuya. Yahu bu sayılan adamların maaş orltmaması 5-6m falan. Olası bi cezada bu adamlar hayatlarını riske atar mı.? Bu kişisel bi spor deil ki bu riski alsınlar. Gencecik insanlar mini 6-8 sene top oynayacaklar  milyonlarca maaşı tehlikeye sokarlar mı.?  

Rewendor, 04.03.2025 18:54 tarihinde dedi ki:

Ben de dün yazmıştım kan ve idrarla yapılıyo diye ama kadının daha çok sakalı varmış demek ki 😄 

onlar female dwarf bikerem

Shadow tarafından düzenlendi

Bu iddiaya (doping yapıyorlar, saç boyayınca çıkmıyor saçmalığı) karşı savunma yapmak bile aslında rezalet. Kim örgütlüyorsa gerçekten meşhur bir propoganda bakanı vardı bir zamanlar, onu andırıyor şu işler. Çünkü bak neden, yukarıda birisi diyor abi neden olmasın olabilir, böyle saçma sapan çamur at izi kalsın siyaseti bizim ülkede iş yapıyor. Bugün iktidarda olanların da yıllardır güttüğü bir strateji bu neticede. Bu ülkede malesef suçsuzluğunu ispatlamaya çalışıyorsun.

Sarı kart olayında bile işte, çıkıp 5 sarı kart görmüş mü dedi Acun ve bu bir fact olarak kabul ediliyor. Halbuki yabancı hakem öncesi Galatasaray 3 maçta daha 5 sarı kart görmüşken Fenerbahçe hiç 5 sarı kart görmemiş. Kırmızı kart görmeyen tek takım Fenerbahçe, sahasında rakiplere penaltı çalınmayan tek takım da Fenerbahçe. Ben çıkıp görmesi gerekiyordu görmedi demiyorum ama kağıt üzerinde Fenerbahçe'nin sahip olduğu istatistikleri Galatasaray'a yapıştıran survivorcı Acun gerçekten çok güzel kara progopanda yapıyor, düpedüz ahlaksızlık yaptığı, bir şampiyonluk için kendini yalancı konuma getirip şu hallere sokmana gerek yok.

pattisliborek tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:
pattisliborek, 05.03.2025 16:46 tarihinde dedi ki:

Sarı kart olayında bile işte, çıkıp 5 sarı kart görmüş mü dedi Acun ve bu bir fact olarak kabul ediliyor. Halbuki yabancı hakem öncesi Galatasaray 3 maçta daha 5 sarı kart görmüşken Fenerbahçe hiç 5 sarı kart görmemiş. 

Ee senin verdigin factta yanlis. Fener 2 kere 5 sari kart gormus, hatta teknik ekibe verilenleri de sayarsan 3 kere. 4 sari gordugu ise bi dunya var.

Acuna laf atarken senin verdigin istatistigin yanlis olmasi 🤣

pattisliborek, 05.03.2025 16:46 tarihinde dedi ki:

survivorcı Acun gerçekten çok güzel kara progopanda yapıyor, düpedüz ahlaksızlık yaptığı, bir şampiyonluk için kendini yalancı konuma getirip şu hallere sokmana gerek yok.

Sizin taktikleri uyguluyo iste. Siz yaparken guzel, Acun yapinca mi batar oldu?

• Like 4

Samsun deplasmani diye gordum bir tek, bench te gorenleri saymiyoruz tabii ki herhangi bir macta. 

Acun gibi adamlarin ulkenin en zenginlerinden filan olmasi ulkenin ayibi. Koc moc insanlar laf ediyor da sagladiklari istihdama bak bir de oburune bak. Yapcak bisi yok. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

geçen hafta da yazdım. mertens ve yunus'un 11'de olduğu bi plan lazım. en azından biri sağlıklı bir şekilde olmalı. yoksa bu takım üretemiyor.

vur osimhene uzun dur. alamadığın uzun toplarda da dazır duzur geçiş yiyiyor takım.

Mesaj tarihi:

Uclu oynamamiz lazim. Frankowski her orta yaptiginda tehlike yaratiyor adam direk uclu oyuncusu. Tum kadro ona gore kuruldu garip garip formasyonlarla oynuyoruz

Mesaj tarihi:

cuesta patlayınca dönemedi 3 lüye, bu maçta sara yı sağa alıp frankowski yi daha aktif kullanmak istedi ama sara sakatlıktan baya farklı bir oyuncu olarak döndü toparlayamadı bir türlü. farklı bir galibiyet alsak takıma da moral olacak, alanya baya kötü takım gelecek hafta da ilk yarıda ki oyunu oynarsak puan kaybı kesin

Mesaj tarihi:

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira, aşk hayatıyla gündemden düşmüyor.
Kısa bir süre önce oyuncu Devrim Özkan'la ilişkisini noktalayan Torreira'nın sosyal medya fenomeni Duygu German ile yeni bir aşka yelken açtı ..

• Kustum 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Macla ilgili zaten keyfim yoktu da rezalet oyun Okan'a yazar. Takimda da bir mutsuz hava var sanki bilemedim. Morata ile bu sistem olmayacak gibi - niye 3'luye donmedi olacak is degil. Illa Cuesta olmasina gerek yok. Leminali oynarsin. Frankowskinin bu kadar kotu bir adam oldugunu dusunmuyorum acikcasi ama hic oynayamiyor 4luyu.

Su Besiktasa kaybetmek marifet ister ruh gibilerdi. Fener Carsamba alir. Puan farki eriyor.

• Yeni Oluştur...