Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Ben ekside 4-5 aralik gibi logo silindi diye gormustum webarchive linkinde yanlis da olabilir. Bugun tweet silmeleri ayri evet.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 https://www.galatasaray.org/haber/kulup/kamuoyuna-duyuru/57293 şu da resmi siteden tehdit
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Bi yerden de cikmasaniz olmaz zaten
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 yanılmıyorsam bu sponsorluk olmamıştı, önce twit atıldı ama o zaman da feto muhabbetlerinden dolayı anlaşma olmamıştı diye hatırlıyorum. twiti apar topar neden siler ve şu haberi hemen atarsın ama çok ağır rezillik. umarım pazartesi tarihi fark yeriz sportif başarı oldukça bu yönetimden kurtulamayız
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 (düzenlendi) Dedigim gibi su an antlasma gercekten olmayabilir ama bunu demenin cok basit yolu var. baktik, ic denetimimizden gecmedi iptal ettik veya antlasma yapmadik der gecersin durum boyleyse. GS istihbarat orgutu degil. Ha ama yonetimde dursun ozelinde olmasada belli ki birseyler var. ustune gitmesi lazim kongrenin tek guvencemiz o. Şubat 21, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 zaten anlaşması olması değil bugün yapılanlar rezillik bence. Ben maydonoz dönerin organizasyon hedesini bilmek zorunda değilim ki. Bir açıklama yap böyle böyle diye bitti gitti.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Rezil abi yonetim bunu isler iyi giderkende soyledik, bu adam 5/6 sene once geldiginde de. Neyse. garip garip tipler var simitci adam gidip transfer yapiyor cuesta gibi bir adam geliyor 8 milyona. Akil almaz isler var.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 https://web.archive.org/web/20241201154825/https://www.galatasaray.org/anasayfa
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 (düzenlendi) 5 inde kaldirmislar. Bugun yaptiklari rezillik Şubat 21, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Darksun, 21.02.2025 16:35 tarihinde dedi ki: yok anlaşmadan 2-3 gün sonra değil bugün silinmiş her şey operasyon haberi vs gelince apart topar önce tweet silmişler sonra logolar var diyince onlarıda silmişler. Birileri başka yerden bir şey bulsa onu da siler yok ki yok ki derler. Uefa Kupa fotosundan tüm takımı sildiler, Bülent Kaptan sapından tutmasa yere düşecek, tweeti mi silemeyecekler
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 (düzenlendi) dünyanın en büyük döner restoran zinciriymiş maydonoz. Şubat 21, 2025 reampage tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Konferans Kupası'nı sayınca tabii o
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 (düzenlendi) Marifet gibi geliyor belki ama daha once dedigim gibi FB yakin tarihinin en buyuk hatasi Olympiakos maciydi. Bu butcelerdeki Turk takimlari bir daha Konferans kupasina zaten katilmayacak, bir Avrupa kupasi finalini belki heba etmis oldun. Avrupa'da final oynamak / kupa almak bunlar ligin derbilerin onlarin bunlarin cok uzerinde kavramlar ve Fenerbahce daha baslarken o kupanin 3. favorisiydi yanlis hatirlamiyorsam. Burada vizyon eksikligi devreye girdi Kartal'da. Mourinho da boyle dert yok tabi ama Kupa 2 cok daha zor elbette - gerci eskisine gore bir tik daha iyi en azindan CL'den dusen takim yok. Yine de burada son dk goluyle playoff a girildigi dusunulunce o kadar da basit degil. Şubat 22, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mou aldırır gitmeden bir Avrupa kupası bize.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2025 Cok zor, bu ligin temposuyla 39 luk adamlarda. Fizik olarak saglam takim geldiginde patliyor bizimkiler bir sekil, kuzey deplasmanlari gibi. Anderlecht bakma fizik olarak yetersiz bir takimdi nispeten daha yetenekli olsa da. Bodo Glimt kagit ustunde daha zayif gibi gorunuyor mesela, gelse boyle rahat gecmezdi o tur.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 CL hayal, AL zor da, şu anda üç büyükler ayarında bir takımın Konferans Kupası alması gayet yüksek ihtimal eğer erkenden oraya düşerse. Ha, onu kupadan sayar mıyız ayrı konu da GS veya FB ilk yarıdan oraya düşse sezon sonu kupayı rahat alacak güçte eğer kendi içlerinde saçmalamazlarsa (saçmalama kısmı özellikle GS için geçerli)
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2025 Oraya dusmesi icin ligde ilk 2-3 te olmamasi gerekiyor; asiri denk gelmesi lazim. bu butcelere fb gs bjk ilk 2-3 disinda zor kalir.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Kalınır ya niye kalınmasın? Bütçeden bağımsız, arada büyüklerin de ters sezonları olabiliyor. Bu sene Samsun yavaş yavaş düşeceği için 3.lüğü kapar ama seneye hem Eyüp'ün (Arda kalırsa) hem de Göztepe'nin çok çok daha dişli olmasını bekliyorum. Samsun'dan olmaz.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 tsl için uefa kupasından vazgeçen takım ziraat kupasını hiç sallamaz. 1
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 kupa maçında mertens neden 11 başlatıyor anlamak güç, berkan-kerem orta sahası ne alaka çıksana abi eyüp ile sen bu adamı oynatmazsan nasıl kazanacaksın ki girince de fena oynamadı. oynatsana yusuf'u adamı son 5-10 dk oyuna ala ala çürüttü. böyle de yenemedin öyle de yenemezdin yine 1 puan alır çıkardın neyin hırsı bu, ki elensek de kimse umursamazdı denk geldim de izledim maç olduğundan haberim bile yoktu
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 1 puana eleniriz diye bekliyordu herkes, şansa çıktık biraz. Takım iyice atak yapma özürlü hale geldi. Sonumuz hayrolsun
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 (düzenlendi) bu sene zaten öyleydik de mertens-yunus ikilisinin performansı ve uyumu taşıyordu bizi. ikisi de formdan düşünce bu hale geldik işte. okan da nereden çıktıysa ona göre kadro kurulmamasına rağmen 3 lü aşkı tuttu, madem böyle bir aşkın vardı geçen yıl angelino yu neden kadro da tutmadın derler adama, okan'ın da aklında belli bir plan yok ki, ne güzel 4-2-3-1, 4-4-2 karması bir taktikle çıkıyorduk, sahada oyun içinde yer yer 3 lü yer yer 4 lü olarak oynuyorduk, kendisi de kafasında bir plan oturtamayınca kadro da sığ olunca baya saçmalamaya başladık. şuan misal mertens seneye yok, 10 numara,kaleci ve kanat transferleri gerekli, yazın yine arias aşkı başlar, mükemmel bir planlama ile gidiyoruz Şubat 28, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 Mesaj tarihi: Mart 1, 2025 İki şampiyonluk göz boyadı da Galatasaraydaki önceki döneminde forumda gs başlığı Dursun Şarküteri idi. Hala aynı kötülükte yönetiyor. Transferi hoca yapmaz, yönetimler yapar. Altı transfer dönemi oldu sanırım dursun geleli. Milyonlarca euro doğrudan çöp oldu. Ama benim anlamadığım sene başında maç başı 3 gol ortalamasıyla oynuyorduk. Ok oyunumuz çözüldü. E hocam rakipler sana çalışırken sen niye alternatif çalışmadın? 10 kişi atağa kalkıyoruz, osimheni min iki kişi tutuyor ama ne bir araya kaçan, ne bir pasta oyun yönü değiştirip rakibi afallatan ne de bir çalım atıp önünü açabilen adam var. Transferi, dış etkenleri bir kenara koyunca en formsuzların başında Okan geliyor. Problem teşhisi bile yapabildiğini sanmıyorum ki alternatif çözümler ortaya koysun.
Öne çıkan mesajlar