S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 yahu oyuncuların ikisi zaten birbirine takılıyor. diğeri de omuzuyla rakibine dayanırken dengisini koruyamayıp düşüyor. https://x.com/maestrohaber/status/1889263425265775053, hakeme bile bakmadan kalkıp devam ediyorlar. e onu diyorum arifin olduğu yerde 'fenerbahçe penaltısı' mı çıkar? yakın zamanda temassız mertens tipi faulle aldığımız hatırladığım tek penaltı ardanın bjk maçında aldığı penaltı. onun dışında 2-3 senedir temassız veya kendini taktırarak aldığımız hatırlamıyorum varsa da 1-2'dir. slight temasla ucuz çalınan penaltılar var, onlar da tüm ligte çalınıyor. temassız kafasını dizini tutup yerde kıvranan oyuncu da hatırlamıyorum, 90larda vardır belki.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) Temassız uçan sayısız oyuncu koyduk işte Osayi'sinden Dzeko'suna. Geçen buraya 7-8 pozisyonluk bi video da koydum. Minimal ve topa müdahale temasla kural dahili temasla uçan daha da çok koyduk. Arif 30 sene oldu oraya gidersek saha dışından saha içine yuvarlanan fenerlileri de koymak lazım, o kadar geriye gerek yok, günümüzden konuşuyoruz. Kalecinin kendini atması da sürekli karşıma çıkıyodu sağda solda ama şimdi aratınca bulamadım, bulunca eklerim bir ara. Ekleme: Bir de FB asbaşkanı TR'nin en zengin medya patronuyken hangi GS medyasından bahsediyoruz? Şubat 18, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Yahu... Daha bu sene kayseri maçında kostic havaya takılmamış mıydı??? Geçen seneydi sanırım. S-H, 18.02.2025 15:52 tarihinde dedi ki: hoş td'niz kendisini ranzalara takıp yerlere atan bir adam, Yahu hocanız Mourinho. Bak soccercirclejerk'ü var eden adam bu... Okan'ın Terim'in falan bu konu özelinde Morinyo seviyesine gelebilmesi için 40 fırın ekmek yemeleri lazım.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Bu arada hakkatten Harry Kewell'ı, elmavodka'yı ve hatta.. veleküenta'yı özledim
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Harrykewell bi ara discordda boy gösterdi ama kayboldu sonra diğerlerini bilmiyorum napıyorlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 mert hakan çok forma giyemiyor çok göze batmıyor ama kendisinin de aşağı kalır yanı yok. adı çıkmış bizim topçuların öyle abartıldığı kadarda yok bence her takımda yaşanan pozisyonlar. torreria oyunu soğutmak için abartabiliyor bazen ona katılıyorum ama mertens abartılıyor
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) dzekonun hangi pozisyon atıldı bilmiyorum ama penaltı pozisyonu muhtemelen, orada dizine temas var, bacağını da taktırmıyor. slight temasların hiçbirine penaltı verilmesin bence de ama herkese var fenere yok olsun istiyosanız o ayrı. ya bi de kafa yiyip ayakta kalan bi adamla mertensi bir tutmayın bari. acun bu arada hem akp'yle arayı düzeltmek hem medya ayağını iyileştirmek için getirildi bence ama ikisini de pek beceremedi. medyada etki edebileceği tek yer TV programları, eh onların da hiti belli. artık işi sosyal medya ve youtube götürüyor. medyanın birincisi sosyal medya, müthiş bir algı çalışması var. muhtemelen bir ajansla vb. bir anlaşma var, benzer mesajlar farklı hesaplardan spamlanıp algı yapılıyor, twitter ve ekşisözlük en büyük ayakları muhtemelen. her gün yalan iftiralı, küfür kıyametli 5-10 fav.lı entryler bile debe'ye girebiliyor. bugün mesela rize-fb maçıyla ilgili yalan bi entry debe girmiş, hakeme küfür edip kırmızı gören oyuncu için oyunu yavaşlattı diye 2. sarı kartı gördü yazmış, dümdüz yalan ama algı işte debe giriyor. gerçi gs başkanı da böyle utanmazca iftiralar atabiliyor o açıdan tutarlı denilebilir. bu entryler gs'nin avrupa maçlarındaki kötü sonuçlarının ertesi günü bıçak gibi kesilir ertesi gün devam eder. çok nadir gs eleştrileri veya fb övgüleri debe oluyor. ikincisi youtube ve tv ana akım medya. burada futbolcu, yönetim, teknik ekip itibarsızlaştırmalı yapılıyor. işte kaloriferci ismail, mou basın çalışanlarına saygısızlık yaptı, türk kültüründe şu ayıp vb. şeyler. benzer olaylar gs tarafından yapılınca sus pus asla konuşulmaz. veya gs'nin bir yanlışının/hatasının yanına fenerbahçeyi de iliştirme çabası. gs kötü oynayıp kazanırsa 'kötü oynadığın maçtan 3 puan alırsan şampiyon olursun' fenerbahçe kötü oynar kazanırsa 'bu oyunla şampiyon olamazsın' gibi tutarsız iki yüzlü eleştiriler vs. saymakla bitmez. Şubat 18, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 abi o dediğini gs de yapabilecek organize bir yapı yok şimdiye 50 kere bir açık verirlerdi asşdlgkjsdg.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) Esnaf, 18.02.2025 17:24 tarihinde dedi ki: abi o dediğini gs de yapabilecek organize bir yapı yok şimdiye 50 kere bir açık verirlerdi asşdlgkjsdg. hesaplar bot gibi zaten, özellike ekşi'deki bu hesapların seçim dönemi mesajlarına bak. bildiğin satılık troll hesaplar. 100-150 kişiyi max 5i yönetiyodur. öyle büyük bir organizasyon ağına gerek yok yani. Şubat 18, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) Abi bahsettiğin organizasyonun başındaki adam Dursun. Adam transfer ettiği oyuncunun belgelerini bış fakslamış biri. Böyle bi adam sence böyle bir medya organizasyonunu yönetebilir mi? Yanındakiler falan da belli. Trk tük Erden falan çıkıyodu işte arada şansa, onları da harcıyorlar zaten. Benim tahminim Acun kendi istedi bu arada, ileride fener başkanı olmak istiyo tahminimce. Hull falan denemeleri de ondan, çıraklık. Ali Koç da dur yanımda öğren, bi de para desteğini sağla zamanı gelince sana bırakırım dedi. Ama o da sağlam bi başarı kazanmadan bırakmaz daha hırsından. Şubat 18, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 bildiğim kadarıyla erden'in bağladığı bir iş ama böyle bir şeyin kaynağını doğrulamam imkansız. ben tam tersini düşünüyorum, bence acun pişman olmuştur, ilk fırsatta uzar. ali de hırsından kalmaya devam eder.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Arif Erdeme gidilmiş oha abi Burak Yılmaz falan vardı o kadar gitmeye gerek yok. Fenerbahce penaltısı, yere atmayla değil cogunlukla zaten. Ceza sahasi dışında olabilir, elle oynanmamış olmasına rağmen olabilir… ama ortak noktaları hep dakika 80den sonra ihtiyaç halinde caliniyor olmasi. Özellikle geçen sene vardı bir hayli, yamuluyorsam düzeltin Bu arada GS berbat durumda, bu kadar o sakatlansın bu kart görsün demeye gerek yok ya.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 (düzenlendi) yamuluyosun malesef, geçen yıl dk 80+ sonrası gelen penaltı sayıları aynı veya 1 fark vardı. zaten penaltıya girersek işler sizin adınıza vahim, bu yıl gs penaltı golüyle 6g 1b aldı, fb 1g 1b aldı. Şubat 18, 2025 S-H tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 seneleri karıştırmış JJ senesinden bahsediyor. 16-17 penaltısı vardı fenerin.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 (düzenlendi) Ya Bi de neuchatel xamax maçını anıp durdular tüm hafta. Rezil oynuyoruz, adamların iki tane net pozisyonu oldu daha onbeş dk bitmeden. Şubat 20, 2025 Cthulhu tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 30dk oldu. AZ'nin gol beklentisi 0.99, bizim 0.21 Rezil herifler ya
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 (düzenlendi) Cuesta güzel taraftar ya Maci en güzel yerden izliyor. mertens yok. Orta sahaya destek lazim. 3lu sevdası ne bir forvet yokken nedir anlamıyorum. Oraya icardi morata tarzı bir adam koymadan bu iş olmuyor işte niye zorluyor anlamiyorum. tabii eklemeden geçemeyeceğim. Bizim ligin durarak oynama alışkanlığından başarısız bir ülkeyiz. Ulan boşa kaçan bir tane adam yok be. Şubat 20, 2025 MrLevie tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 iyi oynuyoruz özellikle sırp oyuncumuz iyi, ama fırsatlar ya kaçıyor ya da abdülün orasından burasından dönüyor hep neyse umarım maç son dakikaya kadar kasıntı gider de iyice yorulur Gs 90-100dk. derken oh attık caponlan bi tane 1
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 adamların 11 yaş ortalaması 22.45, gs'de jelerti çıkarırsan en genç barış alper 24 yaşında, az den japonu (27) çıkarırsan en yaşlısı 24 yaşında ve çok soğuk kanlılar helal olsun.
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Ramsparkta ilginç gece, toreira adama yerden kalk falan diyor, 2.5 yıldır görmediğimiz olaylar yaşanıyor sdf 5
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 bari berabere kalsalar yav ülke puanı gelse
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 yani şimdi şuna bakıyorum da siz mi daha başarısızsınız avrupada biz mi, karar veremedim ya. Tek oynadığınız maç Tottenham herhalde, bal gibi kura da algoritma/AI ların bile tahmin edemediği ciddi bir başarısızlık. Güle oynaya geçer denilen yerde elemeye kalıp direk ilk maçtan yamulmak ayrı bir başarı.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 aha okan işe uyandı, davinson ve mertensi çıkarıyor. mertens zaten bişey oynamıyor ama davinson belli ki derbiye saklanacak yorulmasın diye
fresia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 bu apokerim neden jelerte pas atmıyor inatla
Öne çıkan mesajlar