Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yusema, 04.02.2025 10:41 tarihinde dedi ki:

ordaki asıl tepki ( en azından benim tepkim ), haftalarca zor maçlarda ceza sınırında oynayıp kart verilmemiş olması.

bu hafta kartların temizleneceğini herkes biliyordu zaten. aynı durum fenerde olsa mourinho da aynısını yapardı.

hatta bence bu maç hakem gs açısından kötüydü. 1 tane çok bariz direkt kırmızıyı atladı vs.

En makul yorum bu olmuş.

Derbi arifesi kim olursa olsun kart sınırlarını temizler zaten, yıllardır süregelen, tüm dünyada uygulanan, ligde de her takımın uyguladığı bir şey. Dendiği gibi de Mourinho'nun en temel yaptığı hareketlerden biriydi bu gittiği takımlarda.

Ha, bu adamlar uzun süre sınırda gezip de ceza almadıysa, alması gerektiyse falan o ayrıca tartışılır.

Mesaj tarihi:
MrLevie, 04.02.2025 13:41 tarihinde dedi ki:

Eh lig sonuncusuna temizlemek kadar mantikli bir sey yok sonucta. Lemina gelirse biraz rahatlayacagiz da, bu sefer de Bats'dan sonra santrafor hamlesi kalmadi. Yersen Boxer iste. Hamle oyuncusu lazim bol bol. Yusuf Demir'i Merten yedegi olarak yetistirmeye calisiyor ama o cocuk olmayacak sanki. Kerem DB baya futbolu unutmus adam, tripli bir de anlamadigim sekilde, kendini Berkan kadar hazir tutamiyor. Berkan kalmali, adamin yapabilecekleri belli capi belli, ben memnunum yedek olarak. Stoper lazim kallavi, Ski'yi fenerin almasi kotu oldu. Ozellikle 3luye donulmek istendiginden. 

Kanat konusuna girmiyorum bile.    

Morata var işte, çift forvet olursak evet sıkıntı yedek kalmadı.

Yusuf ilk geldiğinde ışık saçtıydı ben bayağı ümitliydim ondan, ama sonra kayboldu ortadan. Yine de bence bi ihtimal var. Geçen sene Yunus'tan da ümidi kesmiştik mesela, bak nasıl coştu şimdi (gerçi 1-2 haftadır patlak yine).

Berkan'a sempatim var benim. Bayarn ManU Kopenag senesi CL kadrosunda olsaydı, taraftarın mallığına kapılıp kiralık gönderilmeseydi grubu geçmişti GS. Her maç 70'ten sonra ortasahayı diri tutamadığımız için skoru kaybettik çünkü. Ortasahaya ciğersiz koşan adam lazımdı. Adamın kapasitesi belli ama çok şey beklemezsen iyi bir yedek, dahası az çok bi sürü pozisyonda oynadı bir şeyler katıyo, ön libero, stoper, sol bek vb idare ediyor.

İki bek de hala problem, bu adamlar olacak mı yeni adam mı lazım orası çok şüphede. Yerine gelen buysa Köhn niye gitti o da anlaşılmaz, ilk geldiğinde iyiydi bayağı.

KDB geleceğini çok sanmıyorum ben, eğer GS'ye kadar geliyosa da geldiğinde bir şey katmayacak demektir, Osimhen gibi Icardi gibi psikolojik değil direkt fiziksel sıkıntıyla geliyor çünkü. Lemina sakatlık potansyeli olsa da totalde daha iyi bir seçenek. Lemina gelirse gerekirse Sara yerine oynayıp Sara'yı ileri Mertens yerine de çekebiliriz.

Bunun dışında takım son haftalarda kendi seviyesinin çok altı futbol oynuyor, bunu çözmek lazım.

Ek olarak Okan'a olan inancım azalmaya başladı benim, o kadroyla yani iyi oynamak normal, ama her değişikliğin gecikmesi, oyun hücum planlarının giderek azalıp şansa ortalara dönmesi falan sıkıntı. Dahası takıma acayip atletik olarak gelen atletizmiyle şov yapan kim varsa (Osimhen, Köhn, Davinson, hatta geçmişe kıyasla Berkan ve Torreira) atletik açıdan fiziksel açıdan büyük düşüşte. Belli ki fizik antrenmanlarında da bir problem var. En büyük sıkıntı ise geç ve problemli değişiklikler.

Yahu Yunus sakatlandı, adamı Avrupa maçında zoraki değiştirmesi 5 dk sürdü. Hani taktiksel değişiklik değil, yorgunluk değil, sakat adam sakat, yürüyemiyordu sahada. Adam çıkana kadar kendisine 2 kere top geldi, zar zor yanındakine pas vermeye çalıştı, o arada da rakip aldı topu 2. golü atıp maçı çözdü. Bizimki hala kenarda kağıda bir şeyler karalayıp Sara'ya versin diye yedeğe hazırlıyo. Lan sonra verirsin kağıdını, soksana adamı oyuna bi 11-11 olsun maç... Yapılacak iş mi bu?

Mesaj tarihi:

yok ben hala Okan'a bulamiyorum kabahati. Oyunda tuttugu adamlar asiri yorgun olsalar da yine sapkadan tavsan cikarabilecek adamlar. Cunku kulube yok. Yani her transfer sezonunda daha kotuye gidiyor takim genisligi. Bu gerizekali yonetim birilerine sov yapacak diye aldigimiz adamlari ellerinden kaciriyor. Sonra sag bek yok, stoper yedegi yok, santrafor yedegi yok. 

Ozellikle BAY'a bakiyorum, cocuk yine iyi dayaniyor ya. Ara da vermedi gecen seneden bu seneye. 100 mac oldu lan adam tatil yapmayali.   

Mesaj tarihi:

kulübe sıkıntılı cidden ama kulübede oturabilecek adamları da yolluyoruz hep. misal köhn neden yollandı hiç anlamadım, jakobs arkasında gayet kulübede bekletilebilirdi. taylan yine kulübede beklese sıkıntı çıkaracak bir oyuncu değil. nelson gönderildi yerine adam bulamadan neden gönderildi anlamak mümkün değil. kapısını çaldığımız her takım 10m dan açıyor kapıyı biz 500k kiralık yolladık ne gerek vardı.  3 yıldır barış,kerem gibi oyuncu da çıkaramıyoruz bu tarz adamlara da yönelmiyoruz, oğuz u alacaktık işte onu da kaptırdık çok kanat var diye sonra takımda ki tüm kanatlar da gönderildi şuan hiç kalmadı. inanılmaz plansız ilerliyor transfer süreci. en güzel örnek bence sağ bek. ya bir takım 1 yıl boyunca beksiz oynar mı ya hatta sacha'nın satılacağı 2 yıl öncesinden belliydi bu ne iş bilmezliktir aklım almıyor.

bugün bu yönetimi kurtaran adam okan ama takım o kadar eridi ki bırak kulübeyi yakında 11 çıkaracak adam bulamayacak.fener de çok kötü oynuyor ama geniş kadro sayesinde bir şekil kazanıyor, bizde oda yok. bu oyunla bir yerde tökezleriz ve gerisi gelir

Mesaj tarihi:

kendi takımında bile 11 giremeyen adama 8m vermek nedir ya. nelson u yarım sezon daha tut sezon sonu başka oyuncuya ver bu parayı romen transferlerden bile daha rezil bir transfer akıl alır gibi değil. yok aradığımız profilde bir oyuncu da değil inanılmaz bir transfer cidden. umarım şaşırtır ama hiç sanmıyorum belçika liginde bile kendini gösterememiş adam

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Hiçbir açıklaması yok bu olayın. 1.79 boyunda hiçbir adı sanı duyulmamış random regen stoper almışız. Bi üçkağıt var, çıkar kokusu yakında.

Keşfedilmemiş adam desen, Avrupa'nın göbeğinde Belçika liginde oynuyor.

Takımında harikalar yaratıyor desen ilk 11'e giremiyor.

Wonderkid desen yaşı 25 olmuş artık, genç değil.

Bizim lige uygun fizikli adam desen 1.79 boyunda stoper.

Reklam amaçlı isim transferi desen adını googlea yazınca GS transferi dışında haber yok.

Acil ihtiyaç desen elde zaten Nelsson vardı.

Ucuza yedek kulübesi genişlettik rotasyona aldık desen 8 milyon euro.

Hakikaten hiçbir mantıklı düzgün açıklaması yok.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 07.02.2025 10:06 tarihinde dedi ki:

1.80 den kısa stoper dünya yıldızı falan olmadığı sürece asla alınmaz. Hatta 1.85 falan olması lazım en az. Bir yerlere para aktarımı yapmışlar kesin. 

Benim hatırladığım en uç örnek Ivan Cordoba vardı işte 1.75 miydi neydi, bu adamdan Cordoba çıkar mı? Görücez, ben paramı yatırmazdım bu bahse, hele 8 milyon euromu hiç yatırmazdım 😄

Gerçi Cordoba'ya baktım, o da 24'üne kadar noname takılıp 24'te Inter'e gelmiş.

Mesaj tarihi:

ya mascherano da son yıllarında defans oynadı barca da. son yıllarda lisandro martinez var ama bizim takımın boyu zaten kısa neye dayanarak bu kadar para gömüldü anlamıyorum, menajer cukkalaması olduğu o kadar belli ki.  hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum bu transfere. sağ bek için konuşulan bir isim var günlerdir çingene pazarlığı yapıyorlar onu bitiremeyip bu transfere şak diye 8m koymaları rezillik 

Mesaj tarihi:

Puyol 1.78 miş mesela baktım da savaşçı yanıyla kalıbıyla vs. kompanse ediyordu. Boyu önemli de kalınlığı da açığı kapatabilir yani thats what she said

Mesaj tarihi:

Valla ne desem boş ya yani transferin elle tutulur hiç bir yani yok. Okan’ın sesi cikmiyor, adam bam diye basacak istifayı yettiniz ulan deyip. 
hayır bu adam yüzünden Leminayi uefa dışı bırakmışlar, onu da anlamıyorum . Ben şahsen Metehanin oynamasını bu elemana tercih ederim. Neyse oralar Okan hocanın bileceği işler artık.

sanchez aracı oldu diyorlardı. Fingers crossed.

Mesaj tarihi:

Şöyle bişey var... Cannavaro, Puyol, Lisandro falan çok ekstrem örnekler. Hani Cannavaro'nun boyunu 10 santim daha da kısa yapsan Cannavaro daha kötü bir oyuncu olmazdı. Ama günümüzde bu tarz aşşırı konsantre, aşırı iyi pozisyon alan bir oyuncu değilsen o boyla defansta oynamanın imkanı yok.

Mesaj tarihi:

İşte Mascherano'nun Barça'daki son dönemi gibi stoperin de arkasında sweeper olarak falan olabilir üçlü defansta, aradan kaçanları yakalayacak hızlı defans. Ama yaaani hala...

• Yeni Oluştur...