BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 (düzenlendi) Sonraki satistan menajere pay inanilmaz bide. Adam cidden iyi oynamis olsa, yuksek paraya satilsa kazanicak yine menajer ve Tete. Ha orda gecen imaj parasi da normal degil aslinda. Kap aciklamasinda olan miktari dusurmek icin yapilmis bisey. Imaj, sponsor derken isin cilki cikti zaten. Temmuz 26, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 (düzenlendi) BloodBane, 26.07.2024 23:50 tarihinde dedi ki: Sonraki satistan menajere pay inanilmaz bide. Adam cidden iyi oynamis olsa, yuksek paraya satilsa kazanicak yine menajer ve Tete. Ha evet, o zaten devreye girmedi diye kafada yok saymışım, ama bugüne kadar menajere böyle bir pay verildiğini ne gördüm ne duydum. Yapılıyor mu bilmiyorum normalde (kulüpler arasında yapılıyor evet, menajer için diyorum), ama devreye girmese de en büyük kepazelik aslında o madde. İmaj hakkı konusu sadece bize özel değil İspanya'da orada burada da yapılıyor bildiğim kadarıyla. Ki adamı lansmanda, forma tanıtımında, reklamda orada burada kullanıyorsun. Bence normal. Madem Finansal Fair Play ıncık cıncık bakacak, sen de ona göre ıncık cıncık ayıracaksın giderleri gol yememek için. Yoksa 3 milyon para verdiğin adama 130k az çok yazmışsın KAP'ta pek etkilemez pratikte. Temmuz 26, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 (düzenlendi) Rewendor, 26.07.2024 23:57 tarihinde dedi ki: Yoksa 3 milyon para verdiğin adama 130k az çok yazmışsın KAP'ta pek etkilemez pratikte. 130k tek seferlik degil, oyle olsa lafi bile edilmez zaten. 132k aylik, senelik nerdeyse 1.6m ediyo. Baya bildigin maasi dusuk gosterme yontemi olarak kullanilmis. Zaten 3 senelik hesap etsen KAP a bildirilen satis miktari olan 4.75m e denk geliyo tam olarak. Ondan dedim GS nin aldigi transfer ucreti de buyuk ihtimal imaj hakki olarak bahsedilen odemeye gidecek diye. Yoksa sanmiyorum Pana gidip imaj hakki dahil senelik 4.4m maas versin Teteye. Temmuz 26, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Aylıksa saçmaymış evet. Yıllık 4.4m falan totalde ödüyoruz yani adama sabit başta ödediğimiz dışında. O kadar eski takımında da yenisinde de alacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 (düzenlendi) Simdiii.. Futbolda yenilirsin fark da yersin. Fakat su mac sonu aciklamalari felaket kusura bakmasin Okan hocam. Olmadi bu. Zaha'yi otobus onune atmak olmaz bir kere. Istemiyorsan adami takimda konusursun yonetime kendisine kulup bulmasini istersin vs. Bu mudur yani 75'te girmis bu adam. Ne yapacakti. Bu adam hazirlik maclarinda da gayet iyi oynuyordu. Ben de begenmiyorum, istemiyorum da bu degil yani. Orta sahasiz oynuyor bu takim elbette yonetime yazar. Ancak goz gore gore orta sahayi bosaltip Yunus vs gibi adamlari oyuna almak sacmalik. Bireysel hatalara cok takilmiyorum illa ki toparlanir ama takimda sinerji gitmis gibi. Lig ortasindansa daha baslamadan aslinda baligin kokmasi tek olumlu taraf olabilir. Bu sene takimdan pek birsey beklemiyorum acikcasi hatta fiyasko bile olabilir. Buradan nasil toparlanacaklar bakalim. Ağustos 3, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 okan'ın her cümlesi aptalca. iki tane golümüz verilmedi falan demiş. ülen ofsayt işte. millet zaten büyükekşi meselesinin geyiğini yapıyor sen de üstüne bunu diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 (düzenlendi) Zaten kenardaki hareketli fazla antipatik ama en azindan sogukkanli konusuyordu. Onu da kaybetmis gorunuyor. CL elemelerini gecemezsek yangin cikar GS'de. Ki su halde gecebilecegimizi de sanmiyorum. Ağustos 3, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Okan hoca olarak iyi olabilir ama şu çenesini bir tutamadı, ağır başlı ol be adam. Maç boyu sürekli itiraz, tepinmeler , sonu saçma sapan açıklamalar, hiç değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Selam Zaaaa Byeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 ahmedinejad, 04.08.2024 01:51 tarihinde dedi ki: yas boyle tutulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Zaha ne dese hakli ya. O kadar sacmaladi ki Okan... Gerci onceden yapmis diolardi da bilmiyorum mactan sonra mi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Şimdi ne demiş bir baktım, büyük saçmalamış. Okan'ın oyuncu yönetimi ciddi sıkıntılı. Zaha iyidir kötüdür o ayrı, ama adama böyle haksızlık yapılmaz, hani teknik direktörlüğü geçtim iş ahlakı açısından yanlış bu. Aynı şeyi başka durumlarda da yapıyor Okan. Ziyech'i de kendisini gösterene kadar bayağı bir silmişti. Nitekim takımın en iyi performans veren adamı Davinson'u falan sildi. Muslera'yı bile göndermeye çalıştı bir ara. Anlaşılmaz garip bir tavrı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Ego olabilir o , Terim jr olarak. Daha fazla başarı gelirse başa çıkılmaz bir hale gelme potansiyeli var. Terimin sürekli gidip gelmelerinin ana sebebi oydu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Sırf ego değil bence. Daha derin bir derdi var ama nedir çözemedim. Bunu yaptığı 5. oyuncu falan sanırım. - Geçen sene CL elemelerinde ve hazırlık maçında biraz sırıttı diye apar topar Berkan'ı yolladı (sonra apar topar da devre arasında geri çağırdı). Bu hareket CL gruplarından elenmeye yol açtı. 2 Bayern maçını da, bir Kophenag maçını da 70'ten sonra direnç düştü diye kaybettik. Tam Berkan'lık iş, 60'ta oyuna girip ölümüne basıp toparlayacaktı ortasahayı. Öyle bi adam bulamadık. - UEFA'dan da elenince Zaha ve Ziyech'i uzun süre kesti. Afrika kupası sonrası bile haftalarca oynamadılar. - Nelsson ağlıyor diye Davinson'u kesti, ve takımın bariz en iyisiydi Davinson. Sonunda isyan etti zaten sakat falan değilim diye. - Sol kanadı BAY kapınca Kerem oynasın diye formda ve kaç defa takımın arkasını toplamış Mertens'i kesti. - İcardi'yi kesti mi kesmedi mi emin değilim. Adam bi olayı yokken 2 ay sakatım diye takıldı. Ya kendisi canı istemedi oynamadı ezik gözükmemek için sakat dediler, ya da Okan kesti. - Sezon sonuna doğru "seneye kadroda olmicak" diye Muslera'yı da kesmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Otoritesi yetmiyordur belki, topçular daha kariyerli veya başarılı vs olunca. Okan'ın kariyeri fena değil bence ama bir Terim değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 (düzenlendi) Kadro zor bir kadro zaten. Zaha / Ziyech'in yanlis transferler olmasi sadece para maas degil, bu acidan da sikintiydi. Ilk sene gumbur gumbur oynayan askerleri olan Boey, Rashica vs ile Mertens Icardiyi kaldirabildi takim. Kerem cok daha formda ve iyiydi. Su an ise takimda dinamizm katan, mucadele eden geri bosa kosan isiran adam yok neredeyse. Dun Torriera'da cok kotu olunca sonuc kacinilmaz oldu. Demirbay Torriera orta sahasi onlerinde Mertens Ziyech / Zaha ve kotu durumda basmayan Icardi ile zaten istedigin kadar yetenekli olan modern futbolda herhangi birsey yapamazsin. Buyuk / hedef maclarda bundan patladik zaten herhangi bir esit fizik mucadele koyamiyor takim. Kanatlardan bindirme zaten yok, Kaan'in oyle bir ozelligi yok, Kohn rezalet. Ağustos 4, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 kötü oynadık kaybettik ama iyi oldu bence zaten geçen yıl son 4-5 hafta zaten kötüydük barış ve mertens'in bireysel performansları kurtarmıştı bizi ki fb maçı güzel örnek buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 (düzenlendi) Bir klup bu kadar kotu yonetilir ya. Elindekini kotu gostermeyi bir klup yillardir nasil becerebiliyor ben anlamiyorum. gram umudum yok benim bu sene ve yonetimle ilgili. Inanilmaz. Ağustos 8, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 gs bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Yani darbe var da icardinin atlayışının darbe ile alakası var mı 250 pingle cs oynuyor gibi atladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 TFF ve MHK değişince normal şartlarda bitecekler zaten, gerçi bu sefer de TS öne çıkacak gibi duruyor TFF başkanı sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Aynen kanka 120 yillik 25 sampiyonlugu olan klup eski TFF sayesinde ayaktaydi kapaticaklarmis haber geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 +2 yazdırdı bile Bats fdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar