Parendinate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Selam herkese, eskiden forumların güzel arkadaşlıklar edinilebilen ve süper eğlenceli yerler olduklarını hatırladım ve hala öyle mi acaba diyerek giriş yaptım. Hala öyle mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Bence hala öyle, hoşgelmişsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 (düzenlendi) bence değil siyasi tartışma bitti... karikatür koymuyoruz malum dava meseleleri. -sam Mayıs 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 15 gunluk free pati trial veriyorum, begenmezsen istedigin zaman iptal et Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Bence de hala öyle keyfi bambaşka. Hoş geldin 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Ojgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Xenocide, 30.05.2024 14:20 tarihinde dedi ki: bence değil siyasi tartışma bitti... karikatür koymuyoruz malum dava meseleleri. -sam karikatürlü post görünce bi nostalji gelmişti de sefam kısa sürdü Sam hemen bamhammerı koymuş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 abi bilerek çok ufacık bi yerini koydum ya o kadardan da bi şey olmazdı sanki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 (düzenlendi) "forumlar yaşıyor mu" başlığında davalanıp öldürtmeyelim forumu. yeni gelenler bir de bulması en kolay bölüm. Mayıs 31, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 abi bu baskici rejim yuzunden oldu bitti zaten forumlar. adam tek mesaj atti, gordugu ali kiran bas kesen tavir karsisinda cikmis, gitmis zaten. artik bu diktatorluk rejimleri ile ne forum cikar ne bir sey. ozgur dusunceye davet ediyorum kardeslerimizi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 katılıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HbY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Hala bir çok aktif ve güncel forum sitesi bulunmakta, bence forum siteleri ebediyete kadar aktif kalır.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 ya kalmazsa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 dasaaa, 06.06.2024 21:52 tarihinde dedi ki: abi bu baskici rejim yuzunden oldu bitti zaten forumlar. adam tek mesaj atti, gordugu ali kiran bas kesen tavir karsisinda cikmis, gitmis zaten. artik bu diktatorluk rejimleri ile ne forum cikar ne bir sey. ozgur dusunceye davet ediyorum kardeslerimizi ozgur dusunce neydi ya? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 insanin kendine yakisani giymesi olabilir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2024 Demokrasi değil miydi o? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.