Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/172-bilim-ve-teknik-bilim-cocuk-merakli-minik.html?fbclid=IwAR3-1lyZmcbvFiOLUNnmKnRwZCXo0nQAlfc4hk9pbfl3C_0mrZ70Ilb8C3Y aylık 3 dergi, yıllık abonelik fiyatı 195 tl diyor. baskı, kargoyu karşılar mı emin değilim. bilim aksi siyasi amaçlı beyin yıkama olup olmadığından emin değilim. üye olan, tecrübesi olan varsa görüşlerini okumak isterim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Oldum abone 2 yıllık. Kargo bedava. Gelsin bakalım illa çocuğa faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 aratınca direkt ilk çıkan videoyu koyuyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 ilk sayılar geldi. bu sayıya özel midir bilmiyorum ama ilk postta belirttiğim endişeler nedeniyle önce ben okuyup inceledim ve "meraklı minik" dergisini gayet başarılı buldum. uzay seyahati sonrası uzay temalı bir sayı olmuş. hakikaten beğendim. bilim çocuk dergisi ise bizim ufaklığa biraz erken ama onda da rahatsız olacağım, çocuğumun okumasını istemeyeceğim herhangi bir şeye rastlamadım. hatta benim de yanlış bildiğim bir doğruyu öğrendim bile diğer sayıları da detaylı incelemeden vermeyeceğim ufaklığa ama ilk izlenimim gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Benimki de kargoda daha gelmedi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 niye bu kadar ucuz, bilim ve teknik alayım ben de 90 tl ne la 1 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 olm adamlar evrim yok diyor, neyini alıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 nas da diyorlardı, anlık ne işlerine geliyorsa o önemli, doğru AI, neuralink, çoklu evren deneyleri, snowball earth, machine learning, üstünkörü incelerken dikkatimi çeken bu sayının konularından. MMU Kaan falan da var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Arada denk gelince tek sayı şeklinde alıyorum. İçerik olarak saçma bişeye denk gelmedim şimdilik. Devletin böyle şeyleri ucuz olmalı zaten, keşke ulaşması gereken yerlere ulaşabilse. Benim gördüğüm bunları alanlar belli bir seviyeden iyi durumda olanlar hep. Ucuz yapalım da alabilsin insanlar diye düşünmek güzel ama insanlar boğazlarından geçenin derdindeyken ucuz dergiye en fazla yakacak diye bakar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Ben cocukken babamin biriktirdigi bilim teknik dergileriyle merak salmistim pek cok konuya. Okuma bilmiyorken resimlerine bakiyordum, ogrenince zaten en buyum eglencelerimden olmustu BT ve ansiklopedi okumak. O bakimdan cocuklarin ilgisini cekebilecek bu gibi medyalari evde bulundurmak her zaman iyi bir yaklasim. Her seye online olarak erisebiliyoruz evet ama cocuk eline internete bagli herhangi bir alet aldiginda rastgele herhangi bir populer bilim makalesine/videosuna denk gelme ihtimali yok gibi, denk gelse de elindeki cihaz oyun veya cizgi film cagristiracagindan ayni keyfi almaz. Bu dergilerin en guzel yani o rastgele kesif hissi. Icinde bilim disi/yalan bilgi olmadigi surece ne sunsalar faydali olur. 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Focus vardi, ne dergiydi be. bilim ve teknik trt 1 gibi biseydi, focus ise netflix hehe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Geo vardı bi de, mükemmel bi gezi inceleme dergisiydi. Orijinali alman sanirim, adamlarin her sayisi cok iyiydi. Sonradan bok oldu kapandi tabi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Shadow, 27.03.2024 22:19 tarihinde dedi ki: olm adamlar evrim yok diyor, neyini alıyon Tuvalet kagidi daha pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 deadwoll, 28.03.2024 00:42 tarihinde dedi ki: Ben cocukken babamin biriktirdigi bilim teknik dergileriyle merak salmistim pek cok konuya. Okuma bilmiyorken resimlerine bakiyordum, ogrenince zaten en buyum eglencelerimden olmustu BT ve ansiklopedi okumak. O bakimdan cocuklarin ilgisini cekebilecek bu gibi medyalari evde bulundurmak her zaman iyi bir yaklasim. Her seye online olarak erisebiliyoruz evet ama cocuk eline internete bagli herhangi bir alet aldiginda rastgele herhangi bir populer bilim makalesine/videosuna denk gelme ihtimali yok gibi, denk gelse de elindeki cihaz oyun veya cizgi film cagristiracagindan ayni keyfi almaz. Bu dergilerin en guzel yani o rastgele kesif hissi. Icinde bilim disi/yalan bilgi olmadigi surece ne sunsalar faydali olur. Çok güzel pazarladın ben de bastım 2 yıl aboneliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 vay be hala basiliyorsa almak lazim bebelere guzel hareket doktorcum ana britanica ile de kombolanabilir kucuk dimaglari ekranlardan mumkun oldugunca uzak tutmak en temizi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 disney ilk ansiklopedi vardi esas. en krali odur. 3 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 @deadwoll gibi düşünüyorum ben de. junior larousse mesela; önce resimleri sonra içerikleriyle baya bi ilgimi, vaktimi çekmişti. oradan edindiğim (büyük ihtimal şu an hatırlamadığım) bazı nadir bilgilerin, gençlik çağında bile +puan getirdiği çok olmuştur ekran işi cidden sıkıntı @pascalnouman , bıraksan en büyük bağımlıdan daha bağımlı olmaları işten bile değil. bunu amaçlayan, işin bilimiyle hazırlanan, çocuğun ilgisini kitlemek üzere kocaman bir sektör var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 YouTube kide'de bile çok büyük oçlik var bazı videolarda. Disneyde bluey var çok iyi. O ve last Airbender disinda bir şey izletmemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 dasaaa, 28.03.2024 15:16 tarihinde dedi ki: disney ilk ansiklopedi vardi esas. en krali odur. Cok guzeldi lan bu surekli bastan okurdum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 dasaaa, 28.03.2024 15:16 tarihinde dedi ki: disney ilk ansiklopedi vardi esas. en krali odur. uzun zamandır hiçbir kelime beni bu kadar geriye götürmemişti, o kokuyu bile hatırladım şu an 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Komşu bir teyze de şunu çöpe atıyordu almıştım. Acayip etkilemişti beni çok kaliteli ansiklopediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 tübitak dergisi alınır mı lan çocuk şakirt olur aytek olur dfgf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 dusunmuyorsun,ya fistan! evladin ebubekir sana bi tesbih ceken robot yapsin, yattigin yerden sevap kazan da cennete gideyim demiyorsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 bizimkiler milliyet kardeş alıyodu lan, fakir miymişiz? kalitesiz içerik mi tüketmişim küçükken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 ne bulursam okurdum valla ufakkene. milliyet kardeş, bilim-teknik, Ana-Britannica, Temel-Britannica vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar