Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2025 (düzenlendi) Enflasssyonnnnn vs Ağustos 20, 2025 Darksun tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2025 Shadow, 19.08.2025 22:59 tarihinde dedi ki: ulan hep sizin gazınıza gelip alıyorum sonra da 2 ay oynayıp bırakıyorum, bu sefer alırsam köpeğim asdsdf uhaha ben hiç oynamadım bu expansion u . 1
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 progamer, 19.08.2025 22:54 tarihinde dedi ki: uzun süredir wow hikayesini bilmediğimdendir belki de Blizz standartlarına göre meeh cinematic. evet abi bunlar kim, mevzu nedir, nerede orc'lar cüceler taurenler... WoW bambaşka bir oyun olmuş artık ve ilgimi çekmiyor bu hali... Ben de yaşlanmış olabilirim tabii ama hala vanilla'nın giriş cinematic'ini izlediğim tüylerim diken diken oluyor.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 progamer, 19.08.2025 22:54 tarihinde dedi ki: uzun süredir wow hikayesini bilmediğimdendir belki de Blizz standartlarına göre meeh cinematic. yok gerçekten bi kalitesizlik var suratlar böyle bi hamur gibi yüz, ağız animasyonları filan bi özensiz seslendirme zayıf
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 (düzenlendi) Güzel olmuş ya trailer. Ben de oynamıyorum, konuyu takip ediyorum sadece. Şu Quel'Thalasın başına da gelmedik kalmadı lan adaasdasda , troller, arthas, kiljeaden... şimdi de bu. Sunwellden çıkan light ordusu mu acaba, omza dokunan Turalyon mu yoksa Anduin mi bilemedim. Hikayenin kozmik boyuta evrilmesi kırdı her şeyi tabi ama konuları baya bağlamayı başarıyorlar TBC manatombstan buraya, azshara ve oldgodlarla birlikte hepsi birleşiyor. Ağustos 20, 2025 samaella tarafından düzenlendi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Konu ok bence de en azından ehh ama cinematic kalitesi yerlerde ya
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 (düzenlendi) konuyu takip etmesek de işte bi önceki Anduin ve Thrall'lı cinematic çok iyiydi. CGI kalitesi olarak. Yada Diablo 4 cinematicler filan gayet iyiler. Bunu böle outsourcelamışlar gibi. BElf ablanın surat tam botoxlu, lip filler lı influencer tipi olmuş hatta sdf Ağustos 20, 2025 progamer tarafından düzenlendi
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Quel'thalas çok atıl kalmıştı, update gelmesi iyi olmuş bence. Yeni zonelarda hype'lanacak bişi göremedim şu trailerdan, oysa hollowfall mükemmeldi bir önceki expte. Housing meselesi biraz heyecanlandırıyor ama bakalım. Irklar, classlar filan meh. Ama overall'da verip verecekleri trailer buysa yazıklar olsun sdfsg. gördüğüm kadarıyla enerjilerini last titan'a saklıyorlarmış gibi geldi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 yav bu oyun uzun süre oynamayıp geri dönenler için cehennem. yapacak çoook fazla şey var. her düşen itema kıymet verenler için neyin nerede ne zaman lazım oalcağını hatırlamak işkence. leveling denen şey tamamen bitmiş. bir an önce herkesi son levele atma işinin boku çıkmış. bir dungeon yapıyorsun 5 level alıyorsun. haritalara gidip hikaye oynarken level kasma tamamen bitmiş. yani bir oyun kendi ayağına nasıl bu kadar sıkabilir allah aşkına ya. sürekli değişen talent ağaçları, sürekli değişen skiller. aynı skilleri çevir çevir bir skill kitabına koy bir talent kitabına koy saçma sapan işler. e son seviyede de bitmek bilmeyen rep kasmalar, daily görevler, zevk vermekten çok uzak şeyler. bu oyuna komple bir değişiklik lazım. çok güzel malzeme ve 20 senelik deneyim var. ama şu an oynanmaz halde gerçekten. 2
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 aslında tam tersi, yapılacak çok şey var da çoğu kozmetik işler, örneğin repu kasma işinin ilk hafta rwf koşan guildler dışında neredeyse bir önemi yok(son 2 raidte sanırım dmg/heal arttıran bir raid içi repu olayı var ama bildiğim kadarıyla onlar grind yapılmıyor, raid yaptıkça kendi kendine fulleniyor o repular, eskiden her hafta %x dmg/heal buff veriliyordu onu repuya çevirmişler gibi), onlar da ilk hafta veya sonraki hafta rare vs. artık repu kasma yolu neyse hayvan gibi kasıp hızlıca o işi bitiriyorlar. item işi de çok tek düze, m+ ve raid için neredeyse aynı itemler BiS, trinketler belki değişiyor statlar nadiren değişiyor. daily yok artık, weekly görevler oluyor onların da pek önemi yok, nadiren item veren weekly görevler oluyor onlar da heroic seviyede, ilk haftalardan sonra belki alt kasanlar için işe yarar. geri kalan dediklerine katılıyorum oyunu feci dinamitlediler, büyük ihtimalle konsol entegrasyonu yapma planları var. geçen gün metzen bir açıklama yaptı, onu gördükten sonra oyun iyice gözümden düştü artık. en merak etmediğim paket bu, galiba almayacağım. enhancement şaman iyi olursa bi ihtimal bakarım 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2026 Ben aldım yeni paketi gelince artık oynarım biraz.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2026 Oyunda ben biraktigimda (son exp. ikinci raiding updatein ortalari) kozmetik, raider.io ve raid log kasmak haric hic bir sey kalmamisti. Ben yine egleniyordum, guzel bir guildde oynuyordum ve hardcore olmamamiza ragmen mythic raidleri haftada bir gecede iyi pushluyorduk, ortam da guzeldi ama bir noktada gazim kacti. Rating pushlayacagima vanillada hardcore serverda karakter levellamak falan keyifli gelmeye basladi. Sonra da biraktim zaten. O aralar bir de 40k tabletop’a baslamistim ve guzel bir community’e de denk gelince bir anda WoW’la butun iletisimim koptu. Ars. Gor. cocuklardan birisi bayagi hardcore oynuyor ve mythic raidi bitirdik, ratingim su oldu falan diye heyecanli heyecanli anlatmasa, yeni exp. te oynayacak misin diye sormasa hayatimdan tamamen silinmis olacak. 2005’ten beri WoW’dan en uzak oldugum, hikayesini hic merak etmedigim donem bu sanirim.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2026 20 senedir ne söğüşlediler lan bizleri, buna bağlanınca tonla yeni çıkan sanat eseri gibi oyundan da bihaber oluyor insan o yüzden bıraktığıma çok memnunum. misal FM de öyle bir oyun bağımlılık yapıyor, onu da almıyorum oynamıyorum artık.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 addon kısıtlamaları benim ilgimi çekti bu paket. sırf o yüzden paket alacaktım az daha. açar izlerim napmışlar görürüm
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Su sinematik bile artik oyundaki kafa yapisini net bir sekilde ozetliyor. Tamamen pixar + disney artworkune ceviriyorlar oyunu. Ismini bile warcraft koymasamiydik acabaya getirdiler 1
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 bana sorarsan eski sinematikler oyunun artworküyle uyumsuzdu asıl. uyumlu hale gelmiş sdgfh *taunt activated* 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Kupon yerden arsamızı çektik. Manzaralı teraslı dubleks maşallah.
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Şu 480p video bile yukarıdaki cinematic'den 1000 kat daha iyi. Hey gidi ilk çıktığı zamanı biliyorum şu videonun, ne dibimiz düşmüştü be.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 yoo değil housing gibi casual, hatta wholesome bir sistem için edgy, epic bi cinematic mi bekliyordunuz yani blizzard'dan ben de memnun değilim çok, ama eleştiricem diye de bokunu çıkarmaya lüzum yok bence. zaten eleştirilecek yerleri fazla fazla var. 1
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2026 (düzenlendi) Kimsenin epic bir sinematik bekledigini dusunmuyorum, olay sinematigin warcraft sinematigi gibi durmuyor olmasinin insanlarda yarattigi hayal kirikligi. Bunun da elestirilmesi normal. Yoksa grafikler animasyonlar guzel fakat warcraft sinematigi degil bana gore. Şubat 10, 2026 smartgun tarafından düzenlendi 1
samaella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Pordakal, 10.02.2026 15:41 tarihinde dedi ki: Şu 480p video bile yukarıdaki cinematic'den 1000 kat daha iyi. Hey gidi ilk çıktığı zamanı biliyorum şu videonun, ne dibimiz düşmüştü be. Ya ne içerikler yapılırdı zamanında, ortada yutub yokken bile tey tey.
Öne çıkan mesajlar