Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The War Within Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shadow, 19.08.2025 22:59 tarihinde dedi ki:

ulan hep sizin gazınıza gelip alıyorum sonra da 2 ay oynayıp bırakıyorum, bu sefer alırsam köpeğim asdsdf

uhaha ben hiç oynamadım bu expansion u 😛.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
progamer, 19.08.2025 22:54 tarihinde dedi ki:

uzun süredir wow hikayesini bilmediğimdendir belki de Blizz standartlarına göre meeh cinematic.

evet abi bunlar kim, mevzu nedir, nerede orc'lar cüceler taurenler... WoW bambaşka bir oyun olmuş artık ve ilgimi çekmiyor bu hali... Ben de yaşlanmış olabilirim tabii ama hala vanilla'nın giriş cinematic'ini izlediğim tüylerim diken diken oluyor.

Mesaj tarihi:
progamer, 19.08.2025 22:54 tarihinde dedi ki:

uzun süredir wow hikayesini bilmediğimdendir belki de Blizz standartlarına göre meeh cinematic.

yok gerçekten bi kalitesizlik var

suratlar böyle bi hamur gibi

yüz, ağız animasyonları filan bi özensiz

seslendirme zayıf

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Güzel olmuş ya trailer. Ben de oynamıyorum, konuyu takip ediyorum sadece. Şu Quel'Thalasın başına da gelmedik kalmadı lan adaasdasda , troller, arthas, kiljeaden... şimdi de bu. Sunwellden çıkan light ordusu mu acaba, omza dokunan Turalyon mu yoksa Anduin mi bilemedim. 

Hikayenin kozmik boyuta evrilmesi kırdı her şeyi tabi ama konuları baya bağlamayı başarıyorlar TBC manatombstan buraya, azshara ve oldgodlarla birlikte hepsi birleşiyor. 

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

konuyu takip etmesek de işte bi önceki Anduin ve Thrall'lı cinematic çok iyiydi. CGI kalitesi olarak. Yada Diablo 4 cinematicler filan gayet iyiler. Bunu böle outsourcelamışlar gibi. BElf ablanın surat tam botoxlu, lip filler lı influencer tipi olmuş hatta sdf

progamer tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Quel'thalas çok atıl kalmıştı, update gelmesi iyi olmuş bence. Yeni zonelarda hype'lanacak bişi göremedim şu trailerdan, oysa hollowfall mükemmeldi bir önceki expte. Housing meselesi biraz heyecanlandırıyor ama bakalım. Irklar, classlar filan meh. Ama overall'da verip verecekleri trailer buysa yazıklar olsun sdfsg. gördüğüm kadarıyla enerjilerini last titan'a saklıyorlarmış gibi geldi.

• Yeni Oluştur...