Biyiksiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Merhabalar arkadaşlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 eferim sana 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 hoşgeldin 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 (düzenlendi) Zamanında bıyık diye bir üstad yaşardı bu topraklarda, ne yapar ola ki şimdilerde? Ağustos 6, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Sanane 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 hosgeldin biyik 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyiksiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Bu forumun app’ı var mıdır? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 yok ama web arayüzü bayağı mobil dostu. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 ay bıyıksız erkekte ne bileyim 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 @pascalnouman mı banlandı la kesin fake hesap açmış 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 baska subem yoktur arkadaslar her sakalliyi dedeniz sanabilirsiniz de her biyikli ben degilim ki zaten biyiksiz yazmis bamlansam bile boyle bir nik almam meraklanmayin 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Biyiksiz, 06.08.2023 22:06 tarihinde dedi ki: Merhabalar arkadaşlar. HOŞGELDİN KNK 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Saeros, 09.08.2023 15:37 tarihinde dedi ki: HOŞGELDİN KNK Bıyık senin ev arkadaşın değil miydi zaten? Bıyık confirmed 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 yok b'olum ne alakası var....... (liseden arkadaşım) 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Allah kurtarsın kardeşim 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyiksiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Biyik çok yanlış anlaşılmış bir karakterdi. Seveni de vardı ama sevmeyeni çoktu. Demokrasi kültürünü inşa etmek isterken maalesef Adnan Menderes gibi demokrasi şehidi oldu. Biyiksiz ama daha temkinli, yapıcı ve ilerici bir karakter gibi gözüküyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Bi kere bıyığı yok ne kadar iyi olabilir ki ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 hoşgeldin kardeş, allah kurtarsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Bıyık geldi, noyan'ı da transfer edebilirsek efsanevi 2013 pati ruhunu tekrar yakalayabiliriz. Editör üstaddd falan da gelse tadından yenmez zaten. O saatten sonra discorddaki bölücüler çükleriyle oynarlar anca... 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 doru diyon valla. bitirdiler lan koca forumu 10-15 kişi kaldık şurda, inbetooorlar!! 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Bıyık lan hiç unutmuyorum bir ara sana neden ortalama bir erkeğin ortalama bir kadından daha hızlı koştuğunu ve bunu söylemenin neden ayrımcılık ve kadın düşmanlığı olmadığını tüm forum oturup sana açıklamaya çalışmıştık. Gerçek bir belaydın. Aradan kaç yıl geçmiş hala hatırlıyorum. Artık sen düşün bende nasıl bir travma yarattığını Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 değişerek mi gelişmiş nolmuş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 şu forumda sanırım senin kadar sevmediğim biri daha olmamıştır ya. belki sequo ama yok ya biyik. yavuzun en büyük yamuğu bize. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Gizli, 09.08.2023 20:34 tarihinde dedi ki: Bıyık geldi, noyan'ı da transfer edebilirsek efsanevi 2013 pati ruhunu tekrar yakalayabiliriz. Editör üstaddd falan da gelse tadından yenmez zaten. O saatten sonra discorddaki bölücüler çükleriyle oynarlar anca... 2013 hakkaten ne prime yıldı be. mezun olup işe girmiştim bütün gün işyerinde turuncu ekrana bakıyodum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 iş yok muydu lan ben de şu anki işime 2013de girmiştim bırak enternet sörfü işemeye gidemiyodum asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 2013'te ben de mesainin yarısını forumda harcıyordum sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.