Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma


Aceace

Öne çıkan mesajlar

zaha yine iyi de abi tete facia çıktı özellikle 2. yarı da oyunda olduğunu görünce ben çıldırmıştım, yedekte ziyech varken okan nasıl sabretti hala anlamıyorum. beleşe aldık ama bir de bu adam yüzünden ceza yersen yüz yılın kazığı olur. hala piyasası varken araplara kilitleyelim yoksa elde patlayacak

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 18.12.2023 17:41 tarihinde dedi ki:

şampiyonlar ligi vizesi almak için brighton asılır muhtemelen kupaya. onun dışında atalanta eski formunda değil, milan bu sene kötü ama milan sonuçta, roma da mourinho faktörü var, ligde kötü olsalar da adam kupa canavarı. marsilya yı tokatlarız, lizbon ters gelebilir. biz de max çeyrek görürüz bence eğer kura şansı olursa belki yarı final. kupada da en büyük favoriler leverkusen ve ispanyol takımları bence. 

 

genelde bu tarz hesaplar yapınca ilk turda patates oluyoruz

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı itibariyle bayağı sert bir maçtı. Başta FB taraftar desteğine güvenip bilerek sertliği arttırıyor diye düşündüm ama yok, onlar da gergin. Bu iki takımın da oyununa yansıdı. Basit pas hataları, top kontrolü zaafiyetleri olarak geldi stres. Haliyle iki takım da kendi kalitesinin 2 tık altı oynuyorlar bu yüzden.

Diziliş olarak GS görece iyi bir kadro çıkartmış, Demirbay soru işareti oldu bende, zaten son haftalarda çok maç tecrübesi de yoktu. FB akıllı bir oyun oynuyor. Kalitesinin GS'den aşağıda olduğunun farkında, eğer GS ile kafa kafaya oynamaya kalkarsa (maç başı isteğim bu yöndeydi) fena dayak yiyeceğinin bilincinde. Çok daha kontrollü sanki maç GS sahasındaymış gibi oynuyor. "Ya bu GS savunmasına illa ki bi gol atarız kontradan, yeter ki yemeyelim" kafası var gibi. Fener'in planını bozan oyuncu Cengiz, zayıf kalıyor takım arkadaşlarına göre.

GS'de Ziyesh ve İcardi çok etkisiz, Demirbay yerinde aksıyor. En iyi oyuncu BAY'dı, defansta ara ara açık verdi ama ofansa büyük zenginlik kattı.

Hakem Fener'e çok yardım etti, yine de tribünde küfürden kurtulamadı. Daha ilk dakikada Ferdi'nin ayağa basmasına sarı kart bile göstermedi hakem. Aynı insiyatifini Icardi'nin topsuz alanda ceza sahasında tokatlanmasında da penaltı+kırmızı atlayarak sürdürdü. Yayıncı kuruluş akıllı, iki pozisyona da köre yatıp tekrar göstermedi.

İlk atan maçı alacak gibi. Sinirler yükselirse FB alır, GS'nin avantajı çok daha fazla hamle oyuncusu olması.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 25.12.2023 00:44 tarihinde dedi ki:

yine çok mu kötüymüş maç? en son harika maç oldu denilen maç ne zamandı?.

Geçen sezonun maçları gayet iyiydi. 

 

Rewendor, 25.12.2023 00:47 tarihinde dedi ki:

maç boyu kaleyi bulan toplam 1 şut

Fenerbahçe son üç maçtır bize karşı isabetli şut çekememiş. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK, 25.12.2023 15:17 tarihinde dedi ki:

Herhalde bu sene izledigim en kotu futbol maciydi. 

Sadece bu seneyse yine iyiymiş 🙂

İlla arada başka olmuştur unuttuğum (milli takım maçlarında kesin vardır zaten de) bu kadar kötü hatırladığım son maç GS Tromsö maçı. GS elendi diye değil hiç varlık gösteremedi diye. Tromsö'nün varlık göstermek gibi bir derdi yoktu zaten o maç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.ntvspor.net/futbol/fatih-terim-e-komsu-dan-surpriz-teklif-panathinaikos-a-gidiyor-658ab38563b1ce005a021a93


Fatih Terim x kulübe gitmeye hazırlanıyor haberleri çıkmaya başladı. Ne zaman GS hocaları tökezlemeye başlasa kötü gitse bu tarz haberler çıkıyor ve basın sayesinde taraftar gaza getirilip GS hocaları kovuluyor. Okan hoca daha dikkatli olmalı Terim adamlarını piyasaya salmaya başladığına göre GS hocalığına göz dikmiş.

Aynısı milli takım için de oluyor, Kuntz tartışılırken, İtalyan takımları ile görüşüyor haberleri çıkmıştı. 

Esnaf tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...