Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Burak ve Canerin olmamasi sasirtti. Arda nin bu kadar saf olmasi da garibime gitti. Acgozluluk mu baska bisiy mi anlayamadim. Tehditle dolandirilan cok olmustur da bu tarz goz gore gore cok kotu. Turkiyede zaten cok acil sporculara vs yonelik varlik yonetimi gerekiyor. Sporcu kitlesi normal sartlarin cok otesinde hem cok genc hem de cok egitimsiz olarak inanilmaz paralara ulasiyor. Bir de ileride hic kazanamayacagim korkusu da oluyor olabilir. Dusununce 35 cok erken bir yas genel anlamda. Kim bilir yillardir belki ne paralar kepildi restoran otel acan tonla duyduk hep. Kasım 24, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 AS MARCA'da yer alan habere göre, Vitor Pereira:“ Fenerbahçe’deyken, bir banka müdürü bize bir fondan bahsetti. Fona ilk giren kişi rakip hocaydı ve onun adını duyduğum an işin sahtekarlık olduğunu anladım. Hemen takımı toplayıp kimsenin para vermemesini sağladım. Halen beni arayıp teşekkür ederler.” ifadelerini kullandı. helal len :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Sotto, 24.11.2023 16:16 tarihinde dedi ki: Burak ve Canerin olmamasi sasirtti. Arda nin bu kadar saf olmasi da garibime gitti. Acgozluluk mu baska bisiy mi anlayamadim. Tehditle dolandirilan cok olmustur da bu tarz goz gore gore cok kotu. Turkiyede zaten cok acil sporculara vs yonelik varlik yonetimi gerekiyor. Sporcu kitlesi normal sartlarin cok otesinde hem cok genc hem de cok egitimsiz olarak inanilmaz paralara ulasiyor. Bir de ileride hic kazanamayacagim korkusu da oluyor olabilir. Dusununce 35 cok erken bir yas genel anlamda. Kim bilir yillardir belki ne paralar kepildi restoran otel acan tonla duyduk hep. terim'i babası gibi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Yok bence daha garip bi olay. Arayip telefon bile mi etmedin hocam boyle bisi var diye? Adini FT fonu koyunca sormadan etmeden elle milyon dolarlar mi goturuyorsun. Yoksa FT mi soyluyor gel getir diye. Ben tam anlamadim orayi. Sanki Ismail Saymaz in videoda kimse arayip sormamis bile FT yi dedi. Gelin getirin para koyun dediyse FT bas suclu. Ondan habersiz kadin ben FT fonu actim gelin dediyse onla alakali olmaz durum. Kasım 24, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 farklı söylentiler var. ft şuan bi alakam yok diye açıklama yapmış ama en çok konuşulan ft'nin tek başına bu işe girdiği, parası batınca batan parayı kurtarmak için eski oyuncularına bu olaydan haber edip sarmalın içine soktuğu şeklinde. diğer futbolcular başlangıçta bi miktar kazanıp daha çok yatırmaya başlıyolar o arada ft parayı kurtarıyor. bazı futbolcular ölüm tehdidi, darp vs. parasını alıyor bi şekilde, olan arda, emre, vs. kalanlara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Darpmış ölüm tehdidiymiş onları da yapsa yapsa futbolcu arasında Emre ile Arda yapar gibi duruyodu, tam tersine en saf onlarmış demek ki kaptırdıklarıyla kalmışlar. Kasım 24, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 semih kaya ile ayhan akman deniyor darp edip parasını alan asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 kadın o ikisinden şikayetçi olmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Nasıl yani? Bütün bu dolandırıcılığın üstüne bi de şikayetçi mi olmuş kadın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 finansal dolandırıcılık ayrı, darp/tehdit ayrı. karı paralarını tokatladı diye bunların da fiziksel tokatlama hakkı mı var abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) Bence var ya direkt kişisel fikrimi sorarsan Yani o kısmı tamam da birilerini milyon dolar dolandırsan dayak yedin diye polise gitmezsin. Direkt sorgular senin milyonları görürler çünkü eşeler eşelemez. Biraz hırpalansan da para cebinde kalsın diye sessiz kalırsın gibi geliyo. Yani bana 15 milyon dolar vereceksen beni bi miktar sen de dövebilirsin Silp karşılığında, parayı önden isterim ama Kasım 24, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 ya bitmiş zaten tip, büyük ihtimal katillerden falan fazla yatırırlar bunu.. patlamışken birkaçını da beraberinde götürmesini ben beğendim şahsen, hele ayhan akmandan nefret ederim antep beşiktaşa 8m usdye itelemişti (tabata 2), 3 5 ay yatsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Rewendor, 24.11.2023 21:14 tarihinde dedi ki: Nasıl yani? Bütün bu dolandırıcılığın üstüne bi de şikayetçi mi olmuş kadın?? dolandırıcılık işi adliyeye taşındıktan sonra şikayetçi olmuş sanırım, gerçekleştiği zamanda değil. detayları bilmiyorum çok fazla şey var takip etmek için mesai harcamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 (düzenlendi) fresia, 24.11.2023 15:41 tarihinde dedi ki: Turkiyede zaten cok acil sporculara vs yonelik varlik yonetimi gerekiyor. dolandirilsinlar iste bize ne. iyi olmus boyle m*llarin elinde kalacagina para, kime gittiyse yatirima donusturur belki. ciftlikbanka para yatiran doktorlar varken 253% faiz getirisine para yatiran futbolcu hic sasirtici gelmiyor, ben dolandiricilardan tarafim bu konularda Kasım 24, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 bu kadar büyük paralar kazanan insanların banka şube müdür/müdire si ile tanışmama ihtimali yok. ifadeler e biraz baktım sıkıntılı. arda gibi silahla hastane basan adamın konuşmaları şaşırttı gfddf küfür falan etmemiş seçil paralar nerde diyor, kadın eee üüü diyor, bilmiyorum kafam karışık diyor. bu kadın bankada müdire ya, nasıl işe aldınız? seçil denen kadın başka birinden aldığı parayı havaalanında yakalatmış mesela o da garip, adam şüphelenip bavula gps koymuş bavulu istanbul havalimanında görmüş, kadın arayıp bavulda gps mi vardı diyor. öbür yandan futbolcular vs saçma sapan kazanç oranlarına gidip avlanmış, eh yani. bence bu dava daha dallanıp budaklanır bu kadar paralar buharlaşması mümkün değil, eski sevgilisini banka çalışanı diye tanıtıp paraları ona teslim ettirmiş mesela seçil, adam galerici. bu parayı ya BTC, Forex de vs ezdi salak ya da baya büyük çete örgüt işi ve kadını da zorla kullandılar. göreceğiz ilerleyen günlerde bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 ardanın hastane olayı kabadayılık değil kekoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2023 bu olayların geçtiği zamana bakarsak sanki "dolarda kalan yaya kalır" uyarısının yapıldığı zamanlar. millet birlik beraberlik içinde dolar yakarken bu arkadaşlar dolar faizi kovalamış, çok yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 https://eksisozluk1923.com/img/hh5nq4mw emre çolak da var mesela 3.2 m dolar vermiş, onun sesi çıkmıyor hiç muslera 1.000 vermiş 700 geri almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 listede buse terim var ft yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 - 13 milyon dolar nerde - bilmiyorum kafam karisik biraz muthis ya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 semih kaya ile ayhan akman darp etmiş kadını. bu salaklıkla az bile yapmışlar. bir de kadının açıklamalar çok komik adamdan faiz verme vaadiyle para alıyorsun sonra benden fazla para aldılar diye ağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 para aklama, kayıt dışı para, darbe örgüt üyeliği vs uuefa kadrosu romanyadakiler dahil hep alengirli işlerde arkadaş, şunları posterden çıkar, posterde bir tek uefa kupasının kendisi kalacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Fatih Hoca ifadesinde ben bu fona hiç para vermedim ve 3 milyon dolarım çalındı. Bu yüzden şikayetçiyim demiş. İşler çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 ya bu topçular terimle konuşmadan onun onayını almadan para yatırabilirler mi. terim önce bu işi başlatmış, batık parasını diğerlerinden tahsil etmiş çekmiş gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 İfadelerin çoğunu okudum. Kimse Terimden bahsetmiyor. Dolandırıcı karı bile Terim böyle böyle yaptı demiyor. Fatih Hoca Türk futbol tarihinin tartışmasız en başarılısı olduğu için ona yapılan karalama kampanyalarından birine dönüştürülmeye çalışılıyor olay. Çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar