Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Dzeko formsuzluğunda Fener'in kendi suçu var bence biraz. Bu adam 37 yaşında. Tamam belki model profesyoneldir, kendine çok iyi bakıyordur falan ama hala bir yaşı var. GS ile sidik yarışına girdiler, Icardi'yi geçsin diye her maç oynatıp genelde de sahada tuttular ihtiyaç kalmayınca bile stat kasmak için (Ki Icardi de patladı zaten sonra). Adam yorgun şimdi, haliyle formdan düştü. Oysa yedekte de kendini kanıtlamış bi Bats varken gerek yoktu bu kadar riske. GS mesela Mertens'te bunun farkındaydı, adamı hamle oyuncusuna çevirdi, şimdi yoklukta oynadığında da 60'ta çıkıyor oyundan. Gayet de verimli oynuyor skor katkısı düşük olsa da. FB'nin de böyle yapması lazımdı.

Fred olayı bir ilginç. ManU'yu işte CL'de yakından gördük, karşılıklı oynadık. Şu rezil durumda, hele orta sahası tel tel dökülürken Fred gibi adamı satmaları anormal, bu adamın GS ve FB kapışmasına gelmesi, başka rakibi çıkmaması daha da anormal. Kalitesini zaten gösterdi, onsuz ve onlu maç statleri ortada. Ama içten içe bizim bilmediğimiz bi halt mı var, bi kalıcı yer etmiş sakatlık mı pörtlüyor arada diye şüphelenmiyor değil insanlar. Eşdeğeri oyuncuların buraya nasıl geldiği ortada çünkü. Dzeko ve Mertens yaşı ilerleyince, Icardi özel hayat ve milli ambargo ile, Zaniolo aşırı formsuz dönem ardından (ki GS'den gidince yine patladı premir ligde), Torreira dengesiz olduğu için, Ziyesh malum bağımlılık vb. 2010'lardaki prestiji kalmadı TR liginin, öyle eskisi gibi yıldız gelişi zordu.

İkinci bir Appiah vakası çıkar mı diye düşünüyor insan.

Sosyal ağlarda paylaş

dzeko'yu dinlendirdik ya , hatta avrupa maçlarında batshuayi , ligde dzeko oynuyordu.

icardi hem avrupa hemde ligde full oynadı , bildiğim kadarıyla sakatlığı da yoğun maç temposundan dolayı değil darbeye bağlı. (veya kafa izni artık :d ne derseniz)

birde dzeko evet gol kaçırıyor ama o olmadığında pozisyona girmekte zorlanıyoruz. pek bi formsuzluğu yok adamın zaten sene başından beri gol kaçırıyor.

hatta şöyle bir istatistik var.

Sosyal ağlarda paylaş

dzeko'ya top gelince rakipler kaleyi acsa, pas yollarini kapasa 0 gole katki verir. son vurusu 0 ama oyun gorusu ve tecrube cok iyi

ilk geldiginde icardi de boyle oynamaya calisiyordu surekli asist kovaliyordu, bakti bu mallar kaleyi bulamiyor gol atmaya basladi.

yukaridaki istatistige yuzde lazim 🙂 yoksa qral cok ofsayta dusuyor tuu kaka 😕 diyen insanlar yanlis yone cekebilir. ben mesela salondan izliyorum her mac 0 ofsaytim var, yani qral'dan daha iyi topcuyum.

sardalya tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

çok tutuktu takım, hücumda bi türlü son vuruşu yapamıyoruz. 30 şut 7'si isabetli gol atamıyoruz. 70 kere ceza sahasında topla buluşulmuş ama çoğu pozisyona dönüşemedi. geçen maçta da böyleydi ve gol atmadaki beceriksizliğimiz devam ederse daha çok puan kaybederiz.

başakşehirin 'taraftarları' hafta içi takıma moral vermek için antrenmana gitti. her maç veya her büyük maçta böyledir belki bilemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 24.01.2024 22:32 tarihinde dedi ki:

ekşide hakemin başlığında ilk 3 sayfa fenerliler hakeme sövüyor sonraki sayfalarda gsliler hakeme sövüyor. maçı izledim hiç öyle fahiş bir hatasına denk gelmedim adamın. bu kadar hakemle uğraşılan bir ortamda hakemlerin sağlıklı kararlar verebilmesi imkansız. 

ekşideki futbol yorumları okunmaya değer değil gerçekten. hepsi bot gibi , her pozisyona doğru yanlış bakmadan takımına göre yazıyorlar. derbi filan olsa anlarım hadi , sıradan maçlarda bile günler öncesinden "fenerbahçe/galatasaray'a verilen penaltı" tarzında başlıklar açılıyor. hakem başlıkları da dediğin gibi. maç başlıklarında da , şu oyuncu sattı , bu hoca satıyor tarzında hep.

saçma sapan bir hal aldı orası.

burada fuckir'in yorumları bile daha objektif 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

çağdaş hoca leş gibi oyun oynattı. 0-1 mucize, fener biraz becerikli olsa ilk yarı 3 olurdu.

bu maçtan bağımsız; bu ligin hakkı iskocya ligi gibi 12 takım, ilk 6 puan muan bolmeden tekrar bi lig yapip kaldigi yerden sampiyonu ve avrupaya gidecekleri belirleyecek, dipteki 6 da kendi arasinda kume dusmemeye oynayacak.

playoff olmayacaksa da ligin hakki max 16 takim. en azindan ligde oynayan takimlar azalan pastayi paylasir + kimse kume dusmuyorsak takilalim diye salamaz 2-3 ay ligi kafada.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı kartlar, figero ve kenny > doğru

penaltı > doğru

fenere özellikle ferdiye çıkmayanın incelenmesi lazım. Önünde adamın göğsüne omuz atıyor fauden sonra zaten kesin sarı niye vermiyorsun.

Maçın 3. el kol hareketini yapan fenerli oyuncu ostervoldemara sarı kartı çıkartıyosun, doğru. Aynı hareketleri ondan önce 2 fenerli oyuncu yaptı niye veremiyorsun bunları. 

Hakemsen duruşun varsa çatır çatır vereceksin forma rengine bakmadan bunları. 

Başakşehire çıkan tüm kartlar doğru bu arada. 

Genel olarak da baştan sona farklı şekilde maçı hak eden de fener. Panik yaptılar belirli süre sonra çünkü başlarında teknik direktör yok malesef. Bu şampiyonluk giderse birinci faktör ismail. Gelirse de geniş kadro kuran yönetim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...