Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 PvP oynamadığın sürece yanlış seçimler yapmanın bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 ahmedinejad, 01.12.2024 00:00 tarihinde dedi ki: Ben böyle şeyleri görünce daha da soğuyorum ya oyundan. Bu kadar çok seçenek darlıyor beni. Sürekli yanlış mı yapıyorum acaba hissi oluyor. lol aynen ya. ama sanırım respec olayları daha kolay olucakmış 2. oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Eskiden de çok zor değildi orb of regret vardı, şimdi gold coinle respec var çok daha sık bulunan bi resource ve özellikle early game ucuz olacak respec. Skill tree göründüğü kadar karmaşık değil, düz bi mantığı var. Gerçi eff bana ne ya beğenmiyorsanız bedeve oyuna girmeyin lanet olası casullar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 sexdice tam bir fanboy olmuş ya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 (düzenlendi) ahmedinejad, 01.12.2024 00:00 tarihinde dedi ki: Ben böyle şeyleri görünce daha da soğuyorum ya oyundan. Bu kadar çok seçenek darlıyor beni. Sürekli yanlış mı yapıyorum acaba hissi oluyor. but don't worry you can respec! Aralık 1, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Bu steamdeki 15 dolarlık starter paketin olayı var mı? 300 point veriyormuş, endgame de bir etkisi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 erken oynamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Dark_Soul, 01.12.2024 15:07 tarihinde dedi ki: Bu steamdeki 15 dolarlık starter paketin olayı var mı? 300 point veriyormuş, endgame de bir etkisi oluyor mu? endgame veya gameplaye zerre etkisi yok o coinlerin. ama hayatını kolaylaştıran şeyler alabiliyorsun. mesela bankaya coin tab'ı gibi itemlerini organize etmene yarayan şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 (düzenlendi) bi de bizim 15 dolar verip aldığımız ea + 300 coin normalde 30 dolar :3 Aralık 1, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 coin falan satıyolar arkadaşlar bu oyun p2w almayın oynamayın...... axedice gelip savunucak şimdi inanmayın, zaten kendisi bot hesap 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 bu arada o 300 coin'i normalde 30 dolara satıyorlar zaten, bizim local pricing'le yarısına satmalarını geçtim, ea bedavaya geliyor aslında 300 coin alana. Aralık 1, 2024 - 12/01/24 18:44 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Bu oyunun tek rakibi serverlar bisi kalmadi bakalim nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 (düzenlendi) Dark_Soul, 01.12.2024 15:07 tarihinde dedi ki: Bu steamdeki 15 dolarlık starter paketin olayı var mı? 300 point veriyormuş, endgame de bir etkisi oluyor mu? Endgame için şöyle bir etkisi var o 300 pointin. Poe2 de nasıl olacak bilmediğim için Poe1 için konuşayım. Free to play olarak oyun sana sadece 4 adet stash tab veriyor. Endgame oynayan birinin sadece bu 4 adet stash tabi kullanarak oynayabilmesi bence imkansıza yakın. Hiç para harcayamadığı için böyle oynamaya mecbur kalanlar büyük ihtimal ile stashde yer bulmaya oyun oynamaktan daha fazla zaman harcıyorlardır. Currencylerin falan bile limitli stackları var currency stash tab satın almadığında, mapler desen her biri 1 kare harcıyodu. Boss falan filan sujmmonlamak için fragmentlar. Yok yani düşünemiyorum 4 stash tabin yetme ihtimalini. Bir de oyunun trade sitesinde item listeleyebilmek için 1 adet premium stash tab gerekliliği var. Düşürdüklerimi satarım diyorsan ona da mecbursun. Yoksa chatte spamlarsın saatlerce. İşte o 300 coin ile öne currency stash tab, map stash tab alıyorduk bu ikisi en gereklisiydi, bu tarz stash tabları satın alırsın. Şimdi map sistemi değiştigi için map stash tab gerekliliği nasıl olacak görecez. Öyle endgame falan yüzlerce saat takılayım diyen için "free to play takılırım" demek bir hayal bence. Aralık 3, 2024 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Bunlardan bi map stash tabe katılmıyorum, mapleri 3>1 şeklinde sürekli upgrade edip yapılmış mapleri 1c > 5c bandında lig başında satışa koyup lig sonunda 10c altı mapleri lootlamıyordum bile, o yüzden normal bi tab bile map stash işlevi görüyordu. Her lig 500 tane map biriktirmekten ya da ilk 2 haftadan sonra 1clik tradelerle uğraşmaktansa lootlamıyorduk bile mapleri, o yüzden stashe de gerek olmuyordu. PoE2de sistem değişiyor ama "map tier" mantalitesi değişmeyecek, nodelara yine bu map itemları takıyor olacağız o yüzden yapılmış mapi yaptım yapmadım diye bi muhabbet de kalmıyor, haliyle sanki kendi stash tabi daha bi yararlı olacak gibi. Currency tab kesin lazım asla değişmez, bi tane stash pack kesin lazım (6 tane premium stash veriyor aka tradede listelenebilir tabler) , geriye kalan coinlerle de artık hangi item türleri çok birikecekse (mesela essence daha bile önemli olacak gibi craftlarda) ondan almak başta iyi olur. Ya da iğrenç bi insansanız goblin music band falan alıp townda o şarkıyı spamler insanların hayattan bezdirirsiniz falan bu da bi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 tüm sunumlarda q&a'lerde filan crafting için "campaign'de yapıştırın ahali, elinizi korkak alıştırmayın. oyunu ona göre balance'ladık" diyorlar. hoarding daha az olacağı için en azından campaign boyunca currency tab'ı ilk oyundaki kadar hayati olmayabilir gibime geliyor. ea'e girip girmeme konusunda "o 300 coin ne kadar gerekli" filtresi için bişey ifade etmiyor tabi; girenler kendisi görecek, girmeyenler de girenlerin "hayır abi mal mısın çok gerekli" vb yorumlarından kendi fikrini çıkarır dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Gelecek haftasonu stash tab sale yaparlar muhtemelen. O zamana kadar da hangi stash tabler hala cok onemli ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Tüm ascendancyler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 (düzenlendi) steam'e pre-load yok, pc'de önden kendi client'ını indirebiliyoruşmuşuz sadece =/ https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3591631 Aralık 4, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 yav ne saçma iş sene olmuş 2024 ne zaman açılıyor peki saat olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 cuma tsi 22:00 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Eski purchase’lar gecerli olacakmis, daha once de soylemislerdi de yok canim demistim. Vaktiyle ne kadar tab varsa hepsinden birer ikiser tane almistim, bir dunya da skin’im var. Sirf adamlarin bu bonkorlugunu desteklemek icin supporter pack alacagim erken erisimde pek oynamayacak olsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 bir dünya dediğin, 480 dolar harcadıysan ea'e alıyolar direk https://www.pathofexile.com/my-account/early-access şurdan görebiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Steamde EA için hala 15 dolara satılıyor supporter pack, ve 30 dolarlık coin alıyorsunuz (TRde olduğumuz için böyle) , o yüzden oyuna ilginiz varsa gidin alın derim. Zaten gelen coinler yeni stash tableri almak için her türlü işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 (düzenlendi) ben path of exile oynanan bi stream açtığımda hep koşuyorlar sağda solda moblar instant ölüyor şeklinde bir gameplay loop görüyorum. hiç zevkli durmuyor tabi. ama şu videoyu izledim zevkli görünüyor: arpgci değilim cookie clicker gibi vampire survivors gibi mi olcak, yoksa videodaki gibi mi olcak oyun? Aralık 5, 2024 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 axedice, 05.12.2024 12:00 tarihinde dedi ki: Steamde EA için hala 15 dolara satılıyor supporter pack, ve 30 dolarlık coin alıyorsunuz (TRde olduğumuz için böyle) , o yüzden oyuna ilginiz varsa gidin alın derim. Zaten gelen coinler yeni stash tableri almak için her türlü işe yarar. ♻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar