Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile 2

Milamber

Öne çıkan mesajlar

beğenirsem oyunu alırım o sorun değil de, ps4 için performans ve in-game market(?) sıkıntılı demişler, indiriyorum şimdi en iyisi deneyip görmek sanırım.

var mı konsolda oynayan burada?

neden desktopı bırakıp mac'e geçtim ben ya meh.

Meow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Meow, 3.08.2023 11:28 tarihinde dedi ki:

beğenirsem oyunu alırım o sorun değil de, ps4 için performans ve in-game market(?) sıkıntılı demişler, indiriyorum şimdi en iyisi deneyip görmek sanırım.

var mı konsolda oynayan burada?

neden desktopı bırakıp mac'e geçtim ben ya meh.

Mac'de native client var abi?

Sosyal ağlarda paylaş

Spark bana mi yaptin atari anlamadim. Banaysa yorumun meta degissin speed nerf gelsin falan gibi imam ya da soylemim yok. Hicbir degisiklik olmadigi icin en son ne populer ise aynen devamke modunda yazdim.

Bana kalsa ve oynanabilse her lige totem explode ile baslardim o derece op bir builddi. Hem tanky hem ortalama bir map clear hem de hayvan bir dps. Bunlarin hepsini boktan bir gearla yapiyordun daha dogrusu 1 weapon passive ile. Ligi 36-38/40 challenge icin oynuyorum bittigi anda birakiyorum. Ne kadar op ve beles bir build ❤️ ben.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

Early Access 30 yerine 15 dolar şu anda regional fiyat işlenmiş. Normalde hiç bir şekilde ucuz yapmıyorlardı bölgeden bölgeye. Yarına düzeltirler bunu , alıcak olanlar düzelmeden alın derim. Böyle kalıcaksa da ne diyelim tek seferlik kıyak geçmişler early access için normalde adamların shop tek fiyat dolar her yere.

Sosyal ağlarda paylaş

oyun yavaş olur diye düşünüyordum da hiç de öyle gözükmüyor tüm karakterler iyi gözüküyor. canlı yayında bile sorun yaşadılar kim bilir ne hatalar vardır şuan oyunda 🙂  ilk 3 arc ı 2 kere oynayıp öyle geçeceğiz maplere oyun çıktıktan sonra 3 arc daha ekleyeceklermiş.  röportajı izlemedim de sunumda ah yoktu ama son ligde getirdikleri gibi currency exchange olacakmış. ah gerek yok bence currency exchange yeterli sadece onu ekleyeyip poe 2 çıkarsalar bile çoğu kişi okeydi adamlar son ligde test ettiler bu özelliği. çok büyük hayat kurtarıcı oldu bu

ligler nasıl gelecek acaba benim merak ettiğim o muhtemelen aynı zamana denk getirmezler ama son zamanlarda 5-6 ayda bir gelir olmuştu ligler. mobil oyun hakkında da konuşmadılar sanırım

Sosyal ağlarda paylaş

15 dolarlık paketi alınca 300 puan da eklendi bana. Zaman zaman poe shopta harcama yapan biriyseniz coinleri yarı fiyata getirebilirsiniz. 100 dolarlık coin veren supporter pack de 45 dolara steamde. Baya avantajlı bir durum ilgilenenler için. Sırf bu yüzden keşke 27 dolarlık paketi alsaydım diye düşündüm aldıktan sonra. Gösterdikleri yeni tablet gibi itemlar için stash tab ekler bunlar. Onlara lazım olacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...