Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Oyunu beğenirsen bi kaç tane stash alman lazım, yoksa kanser olursun. Devamında bişi almana gerek yok skill kozmetiği sadece o da senin keyfine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) beğenirsem oyunu alırım o sorun değil de, ps4 için performans ve in-game market(?) sıkıntılı demişler, indiriyorum şimdi en iyisi deneyip görmek sanırım. var mı konsolda oynayan burada? neden desktopı bırakıp mac'e geçtim ben ya meh. Ağustos 3, 2023 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 poe2 controller konusunda herhangi bi açıklama var mı? d4 gibi yapsalar aslında güzel olur. controller , mouse/kb arası geçiş için illa ana menüye dönmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Meow, 3.08.2023 11:28 tarihinde dedi ki: beğenirsem oyunu alırım o sorun değil de, ps4 için performans ve in-game market(?) sıkıntılı demişler, indiriyorum şimdi en iyisi deneyip görmek sanırım. var mı konsolda oynayan burada? neden desktopı bırakıp mac'e geçtim ben ya meh. Mac'de native client var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 oha bakıyorum hemen ihtimal vermediğim için bakmamıştım hfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 @axedice 1 ve 2 ayri olcak 1 de hikaye devam etmeyecek sadece challenge ligler devam etcek, 2 de tamamen ayri devam eder. 2 nin nasil bir endgame i olack belli degil her lig mekanigi olcak mi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Patch notes sayfa boyutunu gorunce oha ne yapmislar lan bu kadar dedim neredeyse tamami ruthless changes cikti sdf meta yine ayni olur hic bi degisiklik yok denilebilir. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3409617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 eğlenceli bir lig olacak gibi ben daha çok map içinde ritual veya expedition gibi akışı bozmayan lig mekaniklerini seviyorum ama buda zevkli olacak gibi.geçen lig baya baya kötüydü hiç beğenmemiştim.önceki lig de pek sarmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Metada ne degisiklik istiyorsunuz anlamiyorum ki, seismic yok edilsin dendi, yok edilince de neden nerfleniyor deniyor falan. ligin 2. gununde trade de tek atiliyor uber bosslara, daha ne kadar hizlansin oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 karekterin adını yazarken 10 act'lik eziyet bitse yeter =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Gelsede artık oynasak -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Spark bana mi yaptin atari anlamadim. Banaysa yorumun meta degissin speed nerf gelsin falan gibi imam ya da soylemim yok. Hicbir degisiklik olmadigi icin en son ne populer ise aynen devamke modunda yazdim. Bana kalsa ve oynanabilse her lige totem explode ile baslardim o derece op bir builddi. Hem tanky hem ortalama bir map clear hem de hayvan bir dps. Bunlarin hepsini boktan bir gearla yapiyordun daha dogrusu 1 weapon passive ile. Ligi 36-38/40 challenge icin oynuyorum bittigi anda birakiyorum. Ne kadar op ve beles bir build ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 (düzenlendi) Adamlar tüfek gibi çalışan crossbow falan eklemişler oyuna Kasım 30, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Crossbow ile atılan flashbang seni de kör etseydi feci makara olurdu cs günlerine dönerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Stream var suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Early Access 30 yerine 15 dolar şu anda regional fiyat işlenmiş. Normalde hiç bir şekilde ucuz yapmıyorlardı bölgeden bölgeye. Yarına düzeltirler bunu , alıcak olanlar düzelmeden alın derim. Böyle kalıcaksa da ne diyelim tek seferlik kıyak geçmişler early access için normalde adamların shop tek fiyat dolar her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 EA olmasına rağmen çok iyi görünüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 oyun yavaş olur diye düşünüyordum da hiç de öyle gözükmüyor tüm karakterler iyi gözüküyor. canlı yayında bile sorun yaşadılar kim bilir ne hatalar vardır şuan oyunda ilk 3 arc ı 2 kere oynayıp öyle geçeceğiz maplere oyun çıktıktan sonra 3 arc daha ekleyeceklermiş. röportajı izlemedim de sunumda ah yoktu ama son ligde getirdikleri gibi currency exchange olacakmış. ah gerek yok bence currency exchange yeterli sadece onu ekleyeyip poe 2 çıkarsalar bile çoğu kişi okeydi adamlar son ligde test ettiler bu özelliği. çok büyük hayat kurtarıcı oldu bu ligler nasıl gelecek acaba benim merak ettiğim o muhtemelen aynı zamana denk getirmezler ama son zamanlarda 5-6 ayda bir gelir olmuştu ligler. mobil oyun hakkında da konuşmadılar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 PoE1 ligleri 6 ayda bir gelmeye başlayacak, ekibin büyük kısmı PoE2 üzerinde çalışacak başta. Bu arada early accesste regional price yalnızca steamde var, kendi sitesinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Ea almaya degecek bir sey var mi 15usd pakette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Direk coin var istediğin gibi harca. Yalnız normal fiyatı 30 dolar olduğu için 300 coin veriyor, şimdi bakalım 15 dolara alınca yine 300 coin gelecek mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 15 dolarlık paketi alınca 300 puan da eklendi bana. Zaman zaman poe shopta harcama yapan biriyseniz coinleri yarı fiyata getirebilirsiniz. 100 dolarlık coin veren supporter pack de 45 dolara steamde. Baya avantajlı bir durum ilgilenenler için. Sırf bu yüzden keşke 27 dolarlık paketi alsaydım diye düşündüm aldıktan sonra. Gösterdikleri yeni tablet gibi itemlar için stash tab ekler bunlar. Onlara lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 steam hala 10mb patchi 1 saatte mi yapiyor ona care bulundu mu? Bu oyunu ciddi oynayacaksaniz yapistirin EA coinlere stash alirsiniz hic bir bok olmazsa dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Early accesste duryid olmaması kalp kırdı ya. Umarım hemen gelir de ezique ezique takılırız, keza o kadar showcaseden sonra ea e almadılarsa baya sıkıntılı durumda balance. Ben sanırım monk deneyeceğim başta, umarım çok leş çıkmaz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar