Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bazı buildler kırık. oyuna devasa bir balance update gelmesi gerekiyor ki bu EA içinde yapacaklardır, şimdilik kırık olanlara nerf geliyor. aşırı güçsüz hantal buildler var bunlara komple bi rework gelmesi gerekiyor. mesela warriorda bazı buildler ancak end game de iş görmeye başlıyor kasmaya çalışırken aşırı güçsüzler, pasif ağaçtaki skiller olmadığı için vs.vs.vs.

oyun bu arada cidden EA olduğunu hissettiriyor ama. buildlerde sıkıntının yanında insan biraz da poe1 deki contentleri arıyor. hiçbiri yok daha ama zamanla gelecek gibi de gözüküyor.

Mesaj tarihi:

Yaaav netten build bakmayın, skilleri , gemleri vs kendiniz keşfedin diyenlerin ağzına kürekle vurmak gerekiyor. 2-3 tane salak youtuberin gazına geldik

Sorc karakterim saçma sapan bir hal aldı, fire, electric, necro karışımı birşey yapmaya çalıştım hiçbir skilli verimli olmadı. Act 2 nin sonlara doğru can çekiştim resmen, act 2 son bossu imkansız duruma geldi,. Şimdi  paranın çoğunu reskille vereceğim üstüne, buildi düzeltmek için item , gem kovalayacaz 

Mesaj tarihi:

Ben kendim Minion build yaptım. Uniq chest düştü bir de 100 spirit veren. O 3 e katladı buildi. Onunla act2 bossuna tek attım. Ama maharet tamamen buildde yani itemlar falan çöp chest dışında. Asla düzgün item düşmüyor. Trade yapmadan oynamak imkansız gibi bir şey. 

Mesaj tarihi:

ilk günler girdiğinde şansa ya gerekenden çok daha iyi oluyorsun ya da çok daha kötü. her iki senaryo da biraz oyun zevkini baltalıyor. beta tester olmamak için en az 1 - 2 ay beklemek gerekiyor böyle denge oyunlarında.

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 24.12.2024 11:51 tarihinde dedi ki:

Ben kendim Minion build yaptım. Uniq chest düştü bir de 100 spirit veren. O 3 e katladı buildi. Onunla act2 bossuna tek attım. Ama maharet tamamen buildde yani itemlar falan çöp chest dışında. Asla düzgün item düşmüyor. Trade yapmadan oynamak imkansız gibi bir şey. 

Act2 bossu için full spirit lazım sen etrafta gezerken altta çatır çutur vuruyorlar.  Ama benim baya düşük spirit 6 tane iskelet var işe yaramıyor bu haliyle. 

Mesaj tarihi:

benim 9 sanırım 3 okçu 6 warrior bir de hound var ascendancy'den gelen o baya imba. haritalarda zorlu fightlarda zombi de çıkarıyorum 8-9 tane, bazen de gerekirse akrep salıyorum 25-30 kişi geziyorum ara ara. şu build olmasa oyunu silecektim neredeyse sinirden. 

Mesaj tarihi:
Borlach, 23.12.2024 20:10 tarihinde dedi ki:

ben ea almadım, twitch'ten takip ediyorum fırsatım oldukça. 

ilk patch öncesi oyun bayağı yavaş gözüküyordu. şimdi bakıyorum millet map'leri poe1 gibi çatur çutur kesiyo sanki. hızlandırdılar mı yoksa millet noob'luğunu mu üstünden attı?

Levellar ilerledi, buildler olgunlaştı, itemlar düştü vb Oyunun başı halen çok yavaş bence ama ilerlerde açılıyor işte

Mesaj tarihi:

Act 1 karanlık ormanlı konsept

Act2 çöl orient konsepti 

Act3 bataklık nehir 

Böyle bir sözleşme mi var arkadaş bu düzenin niye dışına çıkılamıyor

Act4  henüz görmedim ama bu da cehennem tarzı bir yerdir kesin 

• Haha 2
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Liebe, 25.12.2024 20:19 tarihinde dedi ki:

Act 1 karanlık ormanlı konsept

Act2 çöl orient konsepti 

Act3 bataklık nehir 

Böyle bir sözleşme mi var arkadaş bu düzenin niye dışına çıkılamıyor

Act4  henüz görmedim ama bu da cehennem tarzı bir yerdir kesin 

olması gereken o abi. 5'te de oldschool barbar kabileli dağlara çıktık mıydı tamamdır.

edit: bu arada ilk act'in / level'ın / chapter'ın ormanlı yerlerde geçmesi taaaaaaa ilk mario - zelda filan zamanından 1980'lerden kalma trope. daha cosy ortam diye oralardan başlıyor genelde pek çok oyun hala. maymun beynimize dağlık ya da çöllük ortamlardan daha safe geliyor muhtemelen. ikinin desert olması da "verdik yeşili 15 saat, sarı verelim kuraklık verelim kontrast olsun" diyedir büyük ihtimalle dfgs

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ben quarter staffla basladim cok sikildim tak tuk dovmekten diablo daki tadi bulamadim her ne akdar bunda endgame ve progression daha iyi gozuksede nasil oynasam eglenceli bi sekilde bi karakterim olur bilemedim quarter staff frost falan gidiodum bow mu gitmek lzm aksiyon icin acaba

Mesaj tarihi:

Benim de boss fightlar uzun sürüyor kaç Allah kaç içim sıkılıyor bir de sonlara doğru ölürsem... blackjaw mesela komboyu yakalarsa 1 vuruşta yatırıyor hata lüksüm yok o çok yoruyor, bıraktım onu artık hp artınca gelip keserim 

Mesaj tarihi:

Trial of chaosu kaç levelda temizleyebildiniz? 40 levelda 2. Odayı geçemiyorum bile çok zor geldi, bende mi bir anormallik var anlamadım.

Bu arada passive skillerde ileride bunları açarım dediğim bazı skilleri seçmeme izin vermiyor şu anda anlamadım normal mi bu ?

Mesaj tarihi:

Stormweaver archmage ile 32 level civarında geçtim trial of chaosu ama dinamiğini çözene kadar 10 kere ölmüşümdür. 

Passive skill sorunu anlamadım. Skill gemlerden bahsediyor olabilir misin? Passive tree mi?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
NeroWarden, 27.12.2024 13:56 tarihinde dedi ki:

Stormweaver archmage ile 32 level civarında geçtim trial of chaosu ama dinamiğini çözene kadar 10 kere ölmüşümdür. 

Passive skill sorunu anlamadım. Skill gemlerden bahsediyor olabilir misin? Passive tree mi?

Passive tree, baş taraflarda kalanlar unallocated yazıyor ve seçtirmiyor bazılarını. 

Bu arada act2deki trialı diyor olabilir misin? Act3teki için lvl 32 çok iddialı geldi 😵

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Controllerla oynamak için seri bir build önerebilir misiniz? Merch açtım ama çok bayık geldi ilk lvllar, classla mı ilgili yoksa düşük lvl olmayla mı ilgili anlayamadım.

Mesaj tarihi:
Liebe, 27.12.2024 14:05 tarihinde dedi ki:

Passive tree, baş taraflarda kalanlar unallocated yazıyor ve seçtirmiyor bazılarını. 

Bu arada act2deki trialı diyor olabilir misin? Act3teki için lvl 32 çok iddialı geldi 😵

Yeni 42 oldum ve Act3 bitmek üzere. 32 olmasa bile 34 değildir o triali geçtiğim.

Stormweaver saçma bir damage veriyor. Koşa koşa gidiyorum. İlk fırsatta nerf yiyecek hissediyorum. Tam glass cannon. Vurmadıkları sürece sorun yok.

• Yeni Oluştur...