Milamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Ayrı konusu olsun konular karışmasın yeni video geldi landing page yapmışlar https://pathofexile2.com/ exilecon'da yeni bilgiler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 (düzenlendi) d4 daha iyi (@spark) Haziran 9, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 gelse de oynasak cok iyi oyun. d4 cukumu yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Cokomantis, 09.06.2023 22:23 tarihinde dedi ki: d4 daha iyi (@spark) @Sparkcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2023 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Son donem liglerinin ozensizligi adam etmek icin kasmamalari falan hep PoE2 uzerine kastiklarinin bariz etkileriydi. Muhtemelen Exilecon'da agir flex cekecekler d4 e. D4 hype bitince de salarlar piyasaya. Hayirlisi olsun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Çıkışı ne zaman acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Cokomantis, 09.06.2023 22:23 tarihinde dedi ki: d4 daha iyi (@spark) keske daha iyi olsaydi da oynasaydik normie arkadaslarimizla :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Ayri konuya cok gerek yok. POE 4.0 olcak neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 buradan devam edilir bu oyun için, tek başlıkta 10+ yıl devam etmeye gerek yok şirket oyunları ayırmışken. oyunla ilgili içeriğe ulaşmak isteyenin de kafası karışmaz hangi sayfada hangisi konuşuluyordu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Cok iyi gorunuyor Gameplay Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 güzel gözüküyor hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 dün akşamki exilecon'da dikkatimi çeken bazı maddeler: poe1 de ve 2'de aldığın microtransactionler ikisinde de aktif olcakmış toplam 12 class var artık. Skiller de 2 classa kadar sınırlamışler, full str olan bir class büyücü gibi dolaşamaz demişler özetle. cd yok artık skillerde, mananın yettiği yere kadar bosslarda CC immunity yok. boss'a özel build mantığını biraz kaldırmışlar güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 (düzenlendi) Oce4n, 29.07.2023 13:38 tarihinde dedi ki: Skiller de 2 classa kadar sınırlamışler, full str olan bir class büyücü gibi dolaşamaz demişler özetle. Böyle bişey görmedim okumadım hiç bi yerde. Hatta şu var redditte Alıntı Skills are not locked by class and are only sorted by theme per class. Temmuz 29, 2023 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 evet yanlış algılamışım orayı. tekrar izledim şey demek istemişler her stat'dan 2 adet class yaptık daha uyumlu karakter oluşturabilesiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 (düzenlendi) sunumu bayagi begendim. karakter sistemi ve oynanis 1.5 degil de 2 denecek kadar degistirilmis ve gelistirilmis. item skill slot ve support gem degisiklikleri ikinci oyun oncesinde lazimdi ama hayranlari rpg turu genelindeki gelismelerden kopuk ve tutuculugun derecelerinde olan bir tur oldugundan o savasi vermektense obur koklu degisimlerle ikinci oyun olarak paketlemek daha makul olabilir. aklimda kalanlardan - spirit diye yeni bir resource var. mana yerine bunu reserve ediyoruz. summonlar da buna bagli - chromatic istedigin rengi veriyor - otomatik weapon swap var ve pasiflerin bir kismi silaha bagli. onlar da otomatik degisiyor. reservation skill'leri de silaha bagli, onlar da otomatik degisiyor. skill'e basinca otomatik degistiriyor fakat ufak bir delay var. - melee ve projectile'dan koruyan dodge roll var. pathing'i var. ability cancel olarak da calisiyor. - melee abilityler hareket animasyonlariyla iliskilendirilmis ve hareket esnasinda yonleri kontrol edilebiliyor. istersen yine oldugun yerde basabiliyorsun - gold diye basic currency var. en azindan siradan vendorlar gold ile satiyorlar. identify ve portal scroll malesef duruyor. kasabada identify all ceken dayi var. - charge dolduran, dolunca contingency calisan skill var mesela mana bitince devreye giriyor - skill'leri kendimiz seciyoruz, kutuphane ziyareti lazim degil. - itemlarda skill slot yok. skill menusu var. 6 slotlu hepsi. support gemler direkt olarak damage arttirmiyorlar. ofansif olanlari hep conditional. - quest npc'ler ayaginiza geliyor, kasabaya donmuyoruz. - parali stashler ilk oyundan devroluyor. - yazildigi gibi bosslara cc atabiliyorsun fakat diminishing returns var. oyuncu CC savunmasi da ayni sekilde, kendiliginden diminishing returns'lu. -Closed Beta PoE2 - June 7, 2024. yakin gelecekte oynayamayacagiz. filterlar, arayuz, QoL bunlara dair bir sey demediler, dedilerse de ben kacirdim. Temmuz 29, 2023 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 arcane, 29.07.2023 16:34 tarihinde dedi ki: itemlarda skill slot yok. skill menusu var. 6 slotlu hepsi. Direk 6 slot - 6 link değil, kaç socket/slot olursa olsun daime fully linked (haliyle fuse yok artık) ve slot sayısını da deterministik olarak arttırıyor jewellers orblar. Ama eskisi gibi 10 tane harca 3 slot, 1000 harca 5 slot şeklinde olmayacak da farklı tierda düşen jew. orblar olacak işte en düşük tier 3ten 4e, en nadir tier 5ten 6ya falan şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Bu arada ben gösterdikleri gameplayi baya beğendim ama meta böyle olur mu? Yani bu farklı durumlar için farklı skill kombinasyonları kullanmak falan hem kağıt üstünde hem vidyoda güzel görünüyor ama böyle bi lig hayal edemiyorum, 8 milyor tane mob kesiyorsak aynı skilli spamleyip zumzumzum basıyoruzdur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2023 axedice, 29.07.2023 16:46 tarihinde dedi ki: Direk 6 slot - 6 link değil, kaç socket/slot olursa olsun daime fully linked (haliyle fuse yok artık) ve slot sayısını da deterministik olarak arttırıyor jewellers orblar. Ama eskisi gibi 10 tane harca 3 slot, 1000 harca 5 slot şeklinde olmayacak da farklı tierda düşen jew. orblar olacak işte en düşük tier 3ten 4e, en nadir tier 5ten 6ya falan şeklinde. evet, chromatic bile oyle. kastim suydu pratikte ne olacagini kestirmesi drop rate bilmeden zor da hardcapped 6link ile 1-2 ability'e abanma modelinden cayilmis. support gem sistemi bu yonde degistirilmis. obur mesajinda yazdigin gibi daha denk bir dagilimla bile karsilassak pratikte yine az tusla oynanmayacagi manasina gelmiyor. ama altyapisal bir degisim baslamis ve acik bir niyet beyani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Ruthless a baktiysaniz genel vibe ruthless seviyesinde, cogu showcasede gosterdikleri kadar yavas olmayacaktir endgame, ama pacing fena degil, beni oyunun yavasligi degil sigligi uzer oyle bir durumda. 6 link skill yapmak cok zor olmayacak sanirim ama skillere soket taktikca artik stat requirementlar artacak. Neyse 1 seneye daha cok sey degisir neticede. Ama roportajlardan anladigim elden ringe cok ozenmisler 100 tane boss her biri de birseyler unlocklayacak demisler campaignde. Endgame mantigi biraz farkli olcaktir poe 1 den. Zaten zoom gameplayi isteyenlere 1 sunmaya devam etcekler. Story ilerlemeyecekmis 1 de, liglerin devam edecegini soyluyorlar, Bakalim gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Crucibleda kimse var mi ya challengelari bitirecek, haftaya bilgisayara erisimim olmayacak cok fomo stresi basti lig kapanmadan 3-5 challenge daha kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Ya ben bu oyunun 1 ve 2 olarak ayrı kalmasını anlamadım tam. Özellikle Sparkcaster, 02.08.2023 13:33 tarihinde dedi ki: zoom gameplayi isteyenlere 1 sunmaya devam etcekler buraya takılıyorum. Ligler aynı olacak, 1deki tüm classlar 2de var ama tersi geçerli değil mi mesela? Ligler aynıysa endgame nasıl aynı olacak? Okunacak bi kaynak varsa linkleyin pilis, bır bır bır uzatılmış vidyo dinlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 olmayacak. benzer diyince amaclanan etkiyi yaratmadigi icin ayni kelimesi kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) ben de oynayayım dedim d4'e para vermek istemiyorum birde ps4'te nasıl çalıştığından emin olamadım, şimdi store'a girdim ücretsiz diyor poe, doğru mudur? yani doğru mudur derken ücretsiz oyun sanırım da dlc falan almak gerekiyordur sanırım? Ağustos 3, 2023 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 ucretsiz. stash upgrade parali. surunmek istemiyorsan ucretli diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar