Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Sonunda beleşten oynayabiliriz.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Aga oynayıp mı varıyorsunuz bu kanıya vidyo izleyerek mi? Çünkü oyun baya tamam, bi iki class hariç eksiği falan da yok şu anda. Aylardır oynuyoruz
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Türü kılıç kalkan olan oyunda kılıç yok nasıl tamam. Ha ama oyun çok iyi.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 4 class, 3 weapon eksik şu an. trailerda kılıcı gösterdiler sadece. zamanında yeni çıkan silahların skillerinin ne kadar dengesiz olduğunu hepimiz farketmişizdir heralde diye varsayıyorum. he bir ihtimal bozuk classla oynamadıysanız oyun tamamlanmış gözükebilir size. bunun üstüne son 2 act de gelecek. bunların hepsinin testini "release'den sonra düzeltiriz nolacak yeaaa" demek de oyuncunun vaktini çalmak oluyor benim gözümde. hazır EA'dayken sürün piyasaya isteyen test etsin, feedback'e göre reworkünüzü edin release'e öyle çıkalım. neyin acelesi ki bu. EA'ya çıktığından beri değişime girmeyen içerik yok neredeyse. demeyin yani oyun tamam diye
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2026 Kilic gibi sikko bir asseti oyuna eklemek cok zor bir sey. Yetistiremezler bence. 2 sene once mi ne 15 dolara ea almistim ilk ciktiginda. Hic pisman degilim. Ilk oyunu 2500 saat falan oynamisim. Bunu da 100 kusur saat oynadim hic arpg oynamadigim bir donemde. Stash management vs. les tabii her zamanki gibi ama poe1 + 2’ye harcadigim para 100 dolar yoktur bugune kadar ve bir kamyon stash/currency/map tabim var. Adamlar poe 1’de alinan seyleri poe 2’de de kullanilabilir yaparak diger tum firmalardan daha delikanli olduklarini gosterdiler.
Öne çıkan mesajlar