razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Wes Anderson. Yalnız kadro o kadar dolu ki yarısı trailer'da yok kekw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 çok keyifli duruyor trailer, izlerim bunu ben, teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Kadro baya iyi. Bu kadar iyi adam birlesince hep tirt seyler cikiyor. Umarim duzgun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 daha trailerdan vurdu. kuponumu yaptim ve hayal kirikligina ihtimal bile vermiyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 renkler, triler hiç cezbetmedi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 güzel gözüküyo da, bu "retro kafası" muhabbeti ufaktan baymaya başladı beni. çekim tekniklerini standardın dışında yapınca otomatik ödül geliyo gibi bi durum var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 dün yazsam mı dedim ama sonra idam edilirim diye vazgeçtim. bu adamın filmleri beni cezbetmiyor kadro iyi olsa da. son zamanlarda da "328763 meşhur koyduk bakın postere sığmadı" filmleri biraz "kadro yeter satmaya" diye aşırı güvenle yapılıyormuş izlenimi vermeye başladı, ondan daha şüpheli bakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 grand budapest hotel dışında beni de sarmıyor wes anderson filmleri genelde. Ama stop motion animasyonlarını beğeniyorum hep. Fantastic Mr. Fox ve Isle of Dogs güzellerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 (düzenlendi) teknik olarak kusursuz filmler. sinema öğrencileri falan ve film okuyorum ben yaaauww düz izlemiyorum tier tipler için peygamber gibi bir şey cidden wes anderson. ama işte ne beklediğine bakar. ben de sinema mezunuyum eskiden tapardım da artık güzel sekanslar ve teknik açılara bakıp güzel düşünmüş vayak diyip basıp geçiyorum. çünkü çok yoruyor ya böyle nasıl desem ">sanat filmi" kavramından o kadar uzağım ki ilk tercihim bile olmuyor akjsdhf eskiden günde 2 tane falan atardım. Mart 30, 2023 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Büyük Budapeşte Oteli ve Köpek Adası filmlerini severek izlemiştim ama Fransız Postası yarısına gelmeden kaldı. Trailer güzel görünüyor, ben kesin bi şans verip izlerim ama Fransız Postası gibi olursa artık aktığı yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 fransiz postasi uc postaydi bu simdi tek posta daha cezbedici olur. film okuyan, duz izlemeyen veya yaygin tabirle -AFEDERSIN- fularli denilen izleyici bence aksine pek baglanmiyordur bu sevecen ve tuhaf filmlere. teknik islerde adamin hakkinin teslim edilmemesi mumkun degil ama bir yandan da style over substance elestirisini yapistiriyorlardir. kolay hazmedilen, atistirmak filmler degil tabii ama sanat / begeni duzleminde nereye konumlandirirsak konumlandiralim duygusal olarak baglamayi misyon edindigini dusunuyorum. metod ve teknik ne olursa olsun degismeyen bir kalpleri fethetme cabasi adamin. karakterleri kusurlariyla sevdirmeye, hikayelerine ortak etmeye calisiyor. bagliyor mu baglayamiyor mu yazi tura gibi. o yuzden herkesin hazir wes anderson elestirileri var. ama ote yanda da (neredeyse) herkese de bir sey izletebilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 internete cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 royal tenenbaums life aquatic moonrise kingdom bu 3lu geliyor aklima Wes anderson diyince, kopuk banyosu hissi yaratiyo bende filmleri, wholesome, feelgood manitayla sarila sarila izlenecek film? anne babayla tatilde pazar gunu fln izlenecek film, vsvs, lego parcasi gibi, bazi durumlarda izlenecek en iyi genre bence wes anderson filmleri hic olmadi depresyondayim biraz dopamine ihtiyacim var diyorsan ver bunyeye bence de french dispatch biraz zayif bir filmiydi, kopek adasini da cok begenmedim, ama buna beklentilerim yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 bir sonraki film direkt tiyatro olucak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar