tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Yürüyüş bandı veya eliptik olan var mı evde? Üzmeyecek bir alet arıyorum tv önünde yatmak yerine hareket edilsin evde. Anne'ye özellikle lazım bütün gün TV karşısında yatıyor. Koşu bandı olursa koşulmayacak ama eğim olsa iyi olabilir bir süre sonra çok basit gelince zorlaştırmak için. Voit v-fit var ucuz eliptik, tahminiden çok ucuz. Bizde markasız dandik bi koşu bandı var 15 sene falan idare etti aslında belki de çok kalite aramanın anlamı yoktur. Voit işte al geç diyebilirim sizden fikir gelmezse
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Anne için bence rahat oturaklı bir kondisyon bisikleti tercih et yoksa pek kullanmaz.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Dizlerine falan zarar vermesin de dikkat edin.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 hiç egzersiz yapmayarak daha çok zarar veriyor. dozajını ayarlayınca bi yerine zarar gelmez. ya oturaklı bisiklet diyosun da bütün gün oturuyoruz zaten.
zaidral Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben decathlondan kurek aleti almistim, dizlere mumkun oldugunca az baski yapiyor ama gereken efor az spor yapan belli bir yas ustu kesim icin surdurulebilir olmayabilir.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben yaklaşık iki aydır kürek yapıyorum, dizlere yüklenmiyor (her iki dizde meniskus sorunum var) ama sırtın canına okuyor uzun süreli kullanımda. Eliptik bence en iyisi belirli yaş üstü icin
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 kosu bandi haric dizlerde sikinti yaratmaz kardiyo aletleri iki dizde de meniskus yirtigi olan biri olarak kefilim eliptik/normal bisiklete
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 eliptik benim dizleri acayip ağrıtıyor ya.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 ben de eve kendime kurek almayi dusunuyorum ozellikle sirt bukulmeye basladi biraz onu toparlayabilirsem iyi olacak.
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 tiLi, 27.03.2023 11:10 tarihinde dedi ki: ya oturaklı bisiklet diyosun da bütün gün oturuyoruz zaten. Evde düzenli koşu bandı kullanan kadın sadece filmlerde olur. Bence gerçekçi düşünmek lazım tiLi, 16.03.2023 18:35 tarihinde dedi ki: markasız dandik bi koşu bandı var 15 sene falan idare etti Neden acaba? 1
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 up. yeni konu açmadan buradan sorayım bende. Eve koşu bandı ve bisiklet istiyorum. Genel marka model hangileri iyidir. Öneriniz nedir? Eskiden spor mağzalarında oluyorlar dı da şimdi hep internetten hepsi sanırım. Rastgele almak da istemiyorum. Kullananlar var mı? Koşu, yürüyüş yapmayı seviyorum da dışarı çıkıp yapabileceğim bir yer yok burda. Bayadır da iş, hastalık derken yapmadım tabii. Evde rahat rahat kendi halimde kilo vermek, kondisyon, cardio için filan lazım işte. Birde dizlerim artık daha bi ağrımaya başladı. Eğilip kalkarken bile. Yaşlanıyorum sdf. Bisiklette ona iyi gelir mi güçlendirme açısından diye düşündüm, ne kadar doğru bilmiyorum tabii de.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Bisiklette online oyunlar var. Bisikleti kullanarak gerçek insanlarla yarisiyorsun falan. Onlara uyumlu bir bisiklet alırsan motivasyon açısından iyi olur.
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Walkingpad mc21 diye bişi var bende 120 km kullanmışım memnunum baya kaldırıyor koyuyorsun kenara falan, ama balkon falan yoksa ev içi ses fena oluyor. Ben altına mat, çocuk oyun halısı vs. Ne koydumsa olmuyor şimdi kapalı balkona attım orada takılıyorum alt komşuma eziyet olmasın diye 4 5 üstü çıkmıyorum pek.
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2025 bugün aşağıya apartmanın kömürlüğe indim dolaptan bişey almaya, komşu kondisyon bisikletini koymuş bi an dedim sorup edip alsam mı ama sonra dedim nasılsa 1 aya elbise askısına dönecek boşver asadf
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 (düzenlendi) kız arkadaşıma aldık walkinpad katlanan bir şey efsane açıkçası çok rahat katlanıyor uygulaması falan da iyi. Istanbul'da caddebostan harici koşabilecek yer yok ya bisiklet olayına da çok özeniyorum ancak o bisikleti sabitleyip, simüle eden aparat 130-140k fiyatlarında. Bu arada böyle koşu için app'ler yok mu? yarışa maratona falan katılalım? Mayıs 13, 2025 bLackcha0s tarafından düzenlendi
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 bisiklet için, https://www.robx.com.tr/robx-e1-smart-spin-bike-kondisyon-bisikleti-100-kademe-manyetik-surus-kontrol-sistemi Şundan aldık eve, VR gözlüğe bağlanıp google maps üzerinden bisikletle dolaşmak veya virtual enviroment'larda yarış vs mümkün oluyor. Ekipmanın bluetooth bağlantısı ve uyumluluğu varsa yapılabiliyor, decathlon'da da uyumlu olanlar vardı galiba. Manyetik kontrol, ses, ağırlık (hafif olursa sallanır, ağır olursa taşıması zor), evde hayvan/çocuk varsa kapalı teker olması gibi şeylere dikkat edebilirsin.
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 (düzenlendi) Makineyi seçerken kıyafet asmak için uygun mu onu düşünerek alın abi, 2 ay sonra işlevsiz kalmasın ortalıkta. Mayıs 13, 2025 µh tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar