tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Yürüyüş bandı veya eliptik olan var mı evde? Üzmeyecek bir alet arıyorum tv önünde yatmak yerine hareket edilsin evde. Anne'ye özellikle lazım bütün gün TV karşısında yatıyor. Koşu bandı olursa koşulmayacak ama eğim olsa iyi olabilir bir süre sonra çok basit gelince zorlaştırmak için. Voit v-fit var ucuz eliptik, tahminiden çok ucuz. Bizde markasız dandik bi koşu bandı var 15 sene falan idare etti aslında belki de çok kalite aramanın anlamı yoktur. Voit işte al geç diyebilirim sizden fikir gelmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Anne için bence rahat oturaklı bir kondisyon bisikleti tercih et yoksa pek kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Dizlerine falan zarar vermesin de dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 hiç egzersiz yapmayarak daha çok zarar veriyor. dozajını ayarlayınca bi yerine zarar gelmez. ya oturaklı bisiklet diyosun da bütün gün oturuyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben decathlondan kurek aleti almistim, dizlere mumkun oldugunca az baski yapiyor ama gereken efor az spor yapan belli bir yas ustu kesim icin surdurulebilir olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben yaklaşık iki aydır kürek yapıyorum, dizlere yüklenmiyor (her iki dizde meniskus sorunum var) ama sırtın canına okuyor uzun süreli kullanımda. Eliptik bence en iyisi belirli yaş üstü icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 kosu bandi haric dizlerde sikinti yaratmaz kardiyo aletleri iki dizde de meniskus yirtigi olan biri olarak kefilim eliptik/normal bisiklete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 eliptik benim dizleri acayip ağrıtıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 ben de eve kendime kurek almayi dusunuyorum ozellikle sirt bukulmeye basladi biraz onu toparlayabilirsem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 tiLi, 27.03.2023 11:10 tarihinde dedi ki: ya oturaklı bisiklet diyosun da bütün gün oturuyoruz zaten. Evde düzenli koşu bandı kullanan kadın sadece filmlerde olur. Bence gerçekçi düşünmek lazım tiLi, 16.03.2023 18:35 tarihinde dedi ki: markasız dandik bi koşu bandı var 15 sene falan idare etti Neden acaba? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar