Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 arkadaşlar lütfen yeni üyelerin üstüne gitmeyin, fake vs ise ortaya çıktığında gereği yapılır. kendiniz üstlenmeyin lütfen moderasyonu. yeni üye kurallara aykırı şekilde hareket ederse o zaman şikayet edersiniz, takip ediliyor. yönetimle ilgili istediğiniz varsa bu paticik.com bölümünde başlık açıp dile getirebilirsiniz. tek bir kişinin üstüne ortada birşey yokken yürümeyin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Liebe, 09.02.2023 16:36 tarihinde dedi ki: Silivri paticik kampı kurulur o derece suç içeren mesaj var fgdhsjdfgjhd şuna bi kıkır kıkır güldüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 miyaw33, 09.02.2023 11:47 tarihinde dedi ki: Abi gündemi yeni üyelere hazirana kadar açmayalım mümkünse, seçimden sonra acilsin aynen abi. buram buram bait zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Liebe, 9.02.2023 16:36 tarihinde dedi ki: Silivri paticik kampı kurulur o derece suç içeren mesaj var lan olm biraz akıl kırıntısı olsun ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Fistan, 09.02.2023 20:54 tarihinde dedi ki: lan olm biraz akıl kırıntısı olsun ya Burdan Siber suçlara sesleniyorum özellikle bu arkadaşı hemen alın evinden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2023 bait-i sarma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 fresia, 09.02.2023 12:31 tarihinde dedi ki: forumun kartlaşmış abileri deprem zamanı kız niki görünce tr afrika algoritmasını açtı sen kendine bak internetten mail order bride anne aldın dolandırıldın seneşşeksin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Duygucuk, 09.02.2023 13:28 tarihinde dedi ki: Kesin olarak hatırladığımı iddia ettiğim bir şey yok. Paticik oyun ve güncel konuların konuşulduğu seviyeli bir yer olarak kalmış aklımda. Oyun konuları kaderine terkedilmiş ve ilgimide pek çekmiyor. Güncel konular (haberler, siyaset, magazin, tartışma vb.) ise görünürde yok. Bende gündem başlıkları nerede dedim. Bilmiyorum bazı yıllar arasında forumun bazı kısımları kapalı mıydı? Ben lise zamanlarımda bu forumda okuyacak çok sayıda başlık görüyordum. Verdiğim tarih çelişiyorsa ya birşeyleri yanlış hatırlıyorum yada fake hesabım. Anlamadığım bu kadar tepki niye? Zaten forumu pek aktif kullanma niyetimin olmadığıda anlaşılıyor yazdıklarımdan. Kişi fake ise bile saygıda kusur edilmemesi gerektiği yazıyor kurallarda. Forumu canlandırmak istiyorsanız ortada ciddi sorunlar var. 1 kurallara uyulmayışı. 2 yeni gelen kişinin okuyacak güncel konular bulamayışı. Benim yerimde aklı başında biri olsa direk çeker giderdi. Neyse ya fake olduğuma inanmaya başladım direnmek giderek anlamsız gelmeye başladı. Ey yeni vatandaş: (fake olmadığını varsayarak konuşacağım) Doğrudur yanlıştır, bilemem. Lakin farketmişsindir ki burası biraz kapalı kutu bi yer. Yeni birinin gelmesi de ender yaşanan bir durum. İçerideki insanlar da haliyle mesafeli yaklaşıyor, belki dalgasını geçiyor, belki kendini muhafaza ediyor. Lakin siz yeni gelen vatandaşlar da -çok ender istisnalar hariç- 2. posttan daha hemen atara gidere başlıyosunuz. Daha 1 gün olmamış, forumda ciddi sorunlar var mı dersin, aklım başımda olsa çoktan gitmiştim mi dersin, kurallar bölümünü alıp copy paste yapmalar mı dersin. Zaten biraz da niyetimiz bu. Bi nevi kendini göstermiş oluyorsun ilk tepkilerinle. Ekşiden troll başlıklardan kaçtım diyosun. Biz ne bilelim senin baş troll olmadığını? Hele hele duygucuk gibi trap olmaya çok müsait bir isim de seçmişken? Ben 2005'ten beri üyeyim, belki de işsiz gibi her gün girmişimdir foruma, çok daha eski olanlar da var. Binlerce olay yaşandı, bi çok kişi buradan dost oldu. Sen şimdi zank diye tepeden düşüp buradaki bu insanlara kural falan hatırlatarak asıl saygısızlığı yapmış olmuyo musun? Yani özetle, burası ekşisözlük değil, ekşisözlük kanunları geçerli değil. İzole bi yer olduğu için ekşisözlük'teki gibi troll bulamazsın evet o açıdan doğru seçim, ama bunu da muhafazakar yapısına borçlu zaten. O yüzdendir gördüğünüz muamele. Ve bir süre de görmeye devam edeceksiniz eğer 3-5 post sonra "ay ne haliniz varsa görün çok da fifiiğğ" yazıp gitmezseniz ki genelde gidiyorsunuz. Sizlere sözüm bu kadar yeni vatandaşlar. Sevgiler saygılar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 (düzenlendi) uyarımı tekrarlıyorum, yeni üyelere durduk yerde sataşmayı bırakın. dyna’dan talimat geldi, artık yeni gelenlerin kaçırılmasına seyirci kalmayacağız. vigilantelik gerektirecek bir durum yok, fake vs ise gereği yapılır. nedensizce atışmayı devam ettirenlere uyarı puanı vermeye başlayacağım. ”yeni gelen olmasın, gündem açılmasın” vs gibi forum işleyişiyle ilgili fikirleriniz varsa paticik.com bölümünde başlık açıp dile getirebilirsiniz. lütfen burada devam ettirmeyin. Şubat 10, 2023 Sam tarafından düzenlendi 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Liebe, 09.02.2023 14:36 tarihinde dedi ki: Silivri paticik kampı kurulur o derece suç içeren mesaj var listesi rocket adamda mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 https://voca.ro/14imulVfcA7a Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 şiir gibi konuşma dedikleri bu mu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Sdfs lan forumu artık böyle kullansak ya çok keyifli olur. Vocaro forumu öldürüyor mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 (düzenlendi) Bir de doğru lan 2010larda gündem bölüm sıfatıyla bulunmasa bile güncele dair başlıklar konudışında garbajda falan konuşuluyordu onları sormuş sanırım. bu bilgiyle tekrar okuyunca oturuyor yerine Şubat 10, 2023 Gizli tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 discord forumu değil de garbage'ı bitirdi asıl 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 sardalya, 10.02.2023 08:50 tarihinde dedi ki: listesi rocket adamda mi? Patiyi saldı heralde artık ekşisözlük hollanda başlığında sorumlu. Kötüleyip debeye çıkıyor her hafta. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Duygucuk, 10.02.2023 12:58 tarihinde dedi ki: https://voca.ro/14imulVfcA7a dfasdfa çok iyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Duygucuk, 10.02.2023 12:58 tarihinde dedi ki: https://voca.ro/14imulVfcA7a fghfjfjhgjklghdcfhdskghhk 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2023 hos geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2023 (düzenlendi) Gerçi çoğumuzdan artık geçti de klasik soruyu sorayım, Kız mı o ? Nan korkutup kaçırmayın kızları. Hoşgeldin kızım, Bakma sen bunlara. Hepsi internette oturmaktan, MMO oynamaktan çocukluğunu yaşayamamış, çeşit çeşit kart asosyal hergele işte. ( ben dahil - ben gençliğimi yaşayamadım bunlar sayesinde.) Ama hepsi birbirini tanımasa bile, temiz çocuklardır. Arada kavga etseler de, birbirini sever bunlar, kol kırılır yen içinde kalır misali. Yin - YAN , Bright side - dark side, PK ve Mavi misalidir bunlar, birbiri olmadan yapamaz. İyi cocuklardır anlayacağın. Şubat 11, 2023 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Duygucuk, 09.02.2023 12:06 tarihinde dedi ki: Yeni Gelenler Bölümü Kurallarında: * Yeni gelenlere nazik davranıp insanları gelir gelmez forumdan soğutacak şekilde mesajlar atmamaya dikkat ediniz. * Unutmayınız ki kimse yeni üye olduğu bir yerde sizin kadar bilgi sahibi olamaz. Hata yapar ve ya yardım istiyor ise lütfen bilginiz dahilinde yardımcı olunuz veya ilgili kişilere yönlendiriniz. * Yeni üyelerimize fake vb laflar atmak yasaktır. Çok gözünüze batan ve sağlam istihbarat aldığınız durumlar için alan yetkilisi olur genel yönetici olur özel mesaj ile ulaşabilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz. 2023 Değişim Yılı Mis Gibi Yeni Foruma Hoşgeldiniz Konusunda: Yeni üye alımı ve içerik üretiminde teşvikler için yeni çalışmalar yapıcaz. Hadi el ele canlandıralım forumu. Biz nereden baksanız 1 hafta boyunca bazen saatlerce bazen de aralara 2 kahve 3 bira sokup çalıştık. Siz de destek verirsiniz diye umut ediyor esenlikler diliyorum efendim. Bu yazanlara aldanıp üye olduğum için özür dilerim. Merhaba başlığı açıp anlam veremediğim tepkileri okumak dışında burada yapabileceğim bir aktivite maalesef yok hahahah hoşgeldin bölümü bu yüzden iyi ya hemen karakterimiz belli oluyor gelen için Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 forum aşinalığından falan belli ya alt char bu. kadınsı isim seçerek de dikkat çekmek polemik yaratmak istemiş, arayüz değişince şifresini hatırlamayan bizim toksik adamlardan biri en fazla sdf. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 İstenmediğim bir yere niye bu kadar bağlandım bilmiyorum. Psikolojik bir açıklaması vardır herhalde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 kim istemiyormuş seni? öyle bir şey yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 kim demiş istenmiyorsun diye. (!) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.