Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Oha link göçtü, ne yaptınız olm. Bitmiş bile. Sömürdünüz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 eğer iptal etmezlerse sahibinden ve letgo gibi siteler dolar bununla zaten oradan alırsın herkes ikişer tane aldı çünkü lol (ben 3 monitör kullanıyorum alsatçı değilim bilg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 valla bende stokçuyum, bulunsun diye aldım, bende zaten kullandığım tekli 3 tane var, nasıl bir açsam artık. Zirvelere oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 iptal edilirse tüketici haklarına gidilebilir, siparişi iptal edip daha yüksek fiyattan satışa koydular diye çirkeflik yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Yok ya uğraşamam valla. İptal edince, parayı geri versinler yeter. Yoksa Amazon bakiye filan yatırıp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 geri geldi koş @paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Selam, Bir tane de bana alırdı şunca forumdaştan biri Kaçan fırsatın acısını yutup yatayım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Selam, Gelen yok yahu T_T Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 geldi tekrar aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 geldi tekrar bitti 5dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 bitti adamların stoğu tükendi eridi bitti valla batırdık şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 bence kapattıları satışı, sonra bunlar nasıl 280'e almış ya diyip test etmek için tekrar açtılar sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 gg fiyat da guncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Selam, Bende o ürün de gözükmüyor enteresan şekilde Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) neyse biz lootladık çıktık ya @roket adam sen mi fark ettin bunu yoksa sana da başkası mı söyledi? Aralık 19, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) donanımhaber sıcak fırsatlar bölümünde gördüm. arada bi bakıyorum böyle antik kuntin indirimler yakalıyor herifler. hayatınızda görebileceğiniz en ölücü insan grubu, indirimli mezar var de onu bile söyler çubuk kraker fırsatı falan kovalıyor adamlar o seviye Aralık 19, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 lol oradan geldiyse amazon gg, bi de onların yaydıklarıyla birlikte çığ gibi olmuştur siparişler sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 DH den geldiyse link daha urunler kargolanmadan ilanlari duser sahibinden ve letgoya. "sehir disindayim ocagin ikinci haftasindan sonra kargolayabilirim, fatura kutu hazir ilk acan siz olacaksiniz. Pazarlik ve takas icin mesaj atmayin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) iyi lan rahat dönüyor, baya öne de geliyor. önde de usb slotları var galiba. Aralık 19, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 link niye önce dhye gidiyor lan. elin çakalına ref kuruşu mu kazandırdık yine, düzgün linkleseydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Bu chat gtp yi bozanlarda bu cubuk krakerciler iste. Hic aklimda yokken ben de aldim. Goddamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 aklimda varken alamadim bitmis gg indirimin tadini gene oluculer cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 150 tl'ye alırım fazla satın alanlardan 1 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 bende Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34inch monitör var. bunu taşıyacak bi masa ayağı/kolu arıyorum. buna yetişemedim ama tek monitör için ihtiyacım olduğundan bu işimi yaramazdı zaten. önerilebilecek ürün var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 7 dakika önce, eregorn dedi ki: bende Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34inch monitör var. bunu taşıyacak bi masa ayağı/kolu arıyorum. buna yetişemedim ama tek monitör için ihtiyacım olduğundan bu işimi yaramazdı zaten. önerilebilecek ürün var mı bildiğiniz? https://www.n11.com/urun/plusaparat-ms-100-17-24-tekli-tvmonitor-masa-standi-ayarli-2957811?magaza=aparatdunyasi Bu firma çok iyi , baya kalite malzeme yapıyorlar. Yeter artar bile bu senin monitöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar