Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 aaa iyi bari, bayağı oynamıştım ama nasılsa gider diye düşünmüştüm. gerçi ağız-burun vsyi baştan yapacaktım çok memnun kalmadım diye, onu sonradan ayarlayabiliriz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 (düzenlendi) Ama beta derken bir önceki betayı değil, sadece şimdiki pre-order betayı kastettiklerini tahmin ediyorum. Yüzünü sonradan değiştirebiliyorsun. Kasım 25, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 cepte sakız bulup bozulduğunu farketmek gibi. ? crossplay olmaması beni esas üzen oldu, dağılacak oyuncu kitlesi bayağı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 ahah çok iyi, bu adamlar biliyor bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 gamepass'e bugün çıktığı gibi gelecek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 zealot'da bir saltzpyre vibe'i var galiba onu seçerim. ama gameplay slayer'a benziyormuş. her türlü seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 ben de zelly oynarım sanırım, FPS shooterı normalde de beceremiyorum zaten, horde a karşı hiç beceremem heralde sdfsg, o nedenle melee candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 vermintide gibi ise class'lar caster hariç (bunda ryzker mi öyle bişey) hepsiyle melee yapma zorunda kalacağın çok bölüm olur. caster hariç diğerleri melee'de de çok kuvvetliydi vermintide'da. zealot'da da zaten range silah var, muhtemelen automatic veya revolver gibi tekli sıktığın çeşitli silahlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 vermintide gibi değil yalnız burada baştan sona ranged gidebilen setuplar var kürek sallamadan. psyker öyle midir bilmiyorum ranged/melee dengesi vermintide gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Psykerlar staff + brain burst çalışıyorlar genelde. Ama yakın dövüş silahları da var tabii. Ogryn’in yakın mesafede çok etkili ateşli silahları var. Bu arada friendly fire yok. Bir önceki betada vardı gibi hatırlıyorum. Bombalar bile sadece düşmanlara zarar veriyor. Gerçi öyle olmasa epey bir kavga çıkardı. Sharpshooter zaten ateşli silahlarda en etkili class. Birçok zealot ateşli silah olarak flamer’ı tercih ediyor ki aslında o da bir nevi yakın dövüş silahı. Ama uzaktan etkili silahlar da alabiliyorlar, mesela sharpshooter olarak en sevdiğim silah olan boltgun’ı zealotlar da kullanabiliyor. Aslında ben Vermintide’da da huntsman ve bounty hunter ile tamamen ranged gidebiliyordum. Ha tabii dibine giren adam oldu mu her iki oyunda da meleeye geçmek gerekiyor. Sharpshooter’da yakın dövüş silahı olarak en çok power sword ve chain axe’ı sevdim. Ogryn için en özel silah maul-shield, çok iyi tank haline getiriyor, ama haliyle biraz pasif bir oynanış gerektiriyor. Zealot oynamadım ama çoğu 2H chain sword kullanıyor. Bu arada sharpshooter için long bomb penance’ını yapmaya çalışırsanız, tavanı yüksek bir yerde horde gelirken bombayı 45 derece açıyla hiç beklemeden yani tuşa basılı tutmadan havaya atın. Er ya da geç başarılı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 darktide silinmis gamepass'den ben mi goremiyorum. boylesini de ilk kez goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 knox'la konuştuk onu da plague tale req için de aynısı olmuş diye yazmış birileri. 8'e saat kurdum ben bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 saat 9'daymış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 game pass'te açıldı gecikmeli, indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Az önce, Sam dedi ki: game pass'te açıldı gecikmeli, indiriyor. eyvallah ben de oyle tahmin ettim cunku us store'a da baktim gamepass'de gozukmuyordu. kafayi yiyodum. acilmis bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2022 6 saat önce, Komutan dedi ki: Bu arada sharpshooter için long bomb penance’ını yapmaya çalışırsanız, tavanı yüksek bir yerde horde gelirken bombayı 45 derece açıyla hiç beklemeden yani tuşa basılı tutmadan havaya atın. Er ya da geç başarılı olursunuz. hiç beklemeden ne demek abi? ya ben 180 kere denedim heralde yok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Dert etme, biz seni böyle kabullendik ve sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 ekip var mı beyler? gamepass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 On 30.11.2022 at 09:48, Seru dedi ki: vermintide gibi ise class'lar caster hariç (bunda ryzker mi öyle bişey) hepsiyle melee yapma zorunda kalacağın çok bölüm olur. caster hariç diğerleri melee'de de çok kuvvetliydi vermintide'da. zealot'da da zaten range silah var, muhtemelen automatic veya revolver gibi tekli sıktığın çeşitli silahlar vardır. bu tip oyunlarda en canımı sıkan şey, "special" düşmanlar dışında her şeyde bıçak veya balta ile gitme zorunluluğu. oyunu oynamadım, ama Warhammer oyunu yaptıklarından onu halletmişlerdir ve ranged silahlara ağırlık vermişlerdir diye düşünüyorum. oynayamam da herhalde, ekip yok, herkes WoW'da olunca WoW devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 dün, bugün oynadım vermintide gibi değil range işi bayağı ağırlıkta. hatta zealot gördüğüm kadarıyla oyun başı en azından baya ezik bi class olarak gözüküyor, ben cleaving silah almama rağmen salla babam salla tek tek adam kesiyorum arkada caster beyaz birşey atıyor, herkes yerde. yani bi toughness ve melee attack speed veriyor ama eser miktarda. sadece 2 oyun oynadım ama diğer classlardan melee olarak sıradışı yaptığın bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Az önce başladım ben de introduction'ı geçip mission table açtım heh. Ray tracing'i falan kökleyince şahane oluyor yansımalar patlamalar falan da 40 fps'ye düşüyor oyun :< Bir de Xbox Game Pass'ten oynarken Nvidia Experience'ın optimization'ı çalışmıyor sanırım. Kendi spec'ime göre en iyi fps/quality ayarlarını nasıl halledebilirim? Bir de oyunun kaynak kullanımı pek etkin değil gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 On 30.11.2022 at 15:55, Komutan dedi ki: Bu arada sharpshooter için long bomb penance’ını yapmaya çalışırsanız, tavanı yüksek bir yerde horde gelirken bombayı 45 derece açıyla hiç beklemeden yani tuşa basılı tutmadan havaya atın. Er ya da geç başarılı olursunuz. üst kattan açık alana ilk denememde oldu, sağolasın. 3 dakika önce, deadwoll dedi ki: Az önce başladım ben de introduction'ı geçip mission table açtım heh. Ray tracing'i falan kökleyince şahane oluyor yansımalar patlamalar falan da 40 fps'ye düşüyor oyun :< Bir de Xbox Game Pass'ten oynarken Nvidia Experience'ın optimization'ı çalışmıyor sanırım. Kendi spec'ime göre en iyi fps/quality ayarlarını nasıl halledebilirim? Bir de oyunun kaynak kullanımı pek etkin değil gibi? https://www.digitaltrends.com/computing/warhammer-40k-darktide-pc-performance-best-settings-optimization/ buradaki ayarlarla (chrom abe vsyi de kapadım) dlss perf 4k'da 60-100 arası alıyorum 3070 ile, oyun da şahane görünüyor. rec gpu olarak 4080 öneren oyunda rt açmak hayal gibi lol. yansıması da eksin olsun napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 xbox da indirdim. 1-2 oyun attım. lobilerimin hiçbirisi full dolmadı. xboxda adam bulmak çok zor. cross platform yapmayı niye beceremiyor bunlar. oyun öldükten sonra cross gelse neye yarayacak ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 dolmama sorunu bir kere oldu, onda da çıktık hemen. hepsi doldu onun dışında gamepass’te. oynamak isteyen varsa benle iletişime geçebilir, gruba insan bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 botla oyuna girseniz bile hemen başkaları oyuna giriyor devam ediyorsa dahi. ben de ilk oyunu botlarla başladım sonra hemen doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar