Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamepad Konusu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ali Express aldım ben, satın aldığım dükkanı bulamadım ama şimdi.

Ultimate'de Hall Effect var, ama tetiklerde yok.

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

şu karşılaştırmada Gamesir Nova Lite ve EasySMX X10 tasarımları hoşuma gitti.

karşılaştırmanın sonunda en sevdikleri Gamesir G7 HE ve EasySMX X20 olmuş.

ama bu modellerin sadece Gamesir Nova Lite'ı Türkiye'de satılıyor herhalde.

Türkiye'de bunlardan sadece Nova Lite (ve Nova 2 Lite) var herhalde, G7'nin de sadece SE olanını (HE'den farkı nedir bilmesem de) gördüm.

Laboratuvara göre de Apex 2, Ultimate 2C, Direwolf 3, X20, Vader 4 çok iyi, ama bunların tasarımını sevmedim

Mesaj tarihi:
GERGE, 13.02.2026 10:11 tarihinde dedi ki:

Ben şu anda bunu kullanıyorum, Vader 4 Pro da kullandım, evde duruyor hatta hala, ama tasarım, özellikler ağırlık filan buna karar kıldım: 

https://www.8bitdo.com/pro3/

cihazın tasarımı sanki SNES gamepadiyle PS1 gamepadi arasında gibi. ama kullanışlılığı ne şekilde? yani günümüzdeki Xbox ve PS5 gamepadlerine kıyasla çok kaba mı kalıyor, yoksa ele tam mı oturuyor?

Mesaj tarihi:

GameSir G7 Pro'yu gördüm, tasarımı da çok hoşuma gitti. Ama Türkiye'de satılıyor mu emin değilim, en azından Epey üstünde bulamadım onu.

Acaba Microsoft'un 9. nesil Xbox gamepad'inden alıp geçsem mi diye düşündüm. Ama araştırınca her yerde TMR öneriyorlar.

https://tmrjoystick.com/

bunlar arasında en çok Gamesir Cyclone 2, Gamesir G7 Pro, 8bitdo Ultimate 2, 8bitdo Pro 3, Gulikit KK3 Standart TMR hoşuma gitti. bunlardan bulabildiklerimden birini alırım sanırım.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Pro 3 kullanım çok rahat geliyor bana. Ama 8bitdo'nun bu tasarımlarını çok kullandım, Pro 1'de vardı bende. Alışığım.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
GERGE, 15.02.2026 22:00 tarihinde dedi ki:

Pro 3 kullanım çok rahat geliyor bana. Ama 8bitdo'nun bu tasarımlarını çok kullandım, Pro 1'de vardı bende. Alışığım.

gergelenip birer adet pro1 ve pro2 patlattıktan sonra dualsens'e geçtim rahatladım.

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...