MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 . Spoiler Ya kimse kusura bakmasın da ben bu diziyi neden izledim? Oyun zaten gameplayden çok narrativei bol olan bir oyundu, yani bu dizi ekstra hiç bir şey katmadı. tamam aslına uygun olsun tabii de, hemen hemen birebir aynısını izledik ya. Yani bir bölüm daha uzatıp sezonu tek tuk side quest ekleyebilirlerdi. Belki naughty dog bastırmıştır bire bir yapın diye de, bildiğin aynı şeyi ikinci kez izlemiş hissediyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 ya senin olayın bu live action olsa nasıl olurdu merakını gidermek. asıl ay sonunda pc oyuncularına nasıl satacaklar tüm hikayesini spoil ettikleri, hatta etmekten de öte aynen aktardıkları oyunu onu merak ediyorum. bir yandan reklam ama faydası mı çok yoksa zararı mı çok olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 ps yok, oyunu aldım diziyi hiç izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Ana hatlari aynı ama ilerleyiste farklililar var, tamamen aynı denemez Bu arada finali beğenmeyen 2. Sezon ilk bölüm bırakır diziyi bence, sadece önsezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 MrLevie, 14.03.2023 01:32 tarihinde dedi ki: . İçeriği gizle Ya kimse kusura bakmasın da ben bu diziyi neden izledim? Oyun zaten gameplayden çok narrativei bol olan bir oyundu, yani bu dizi ekstra hiç bir şey katmadı. tamam aslına uygun olsun tabii de, hemen hemen birebir aynısını izledik ya. Yani bir bölüm daha uzatıp sezonu tek tuk side quest ekleyebilirlerdi. Belki naughty dog bastırmıştır bire bir yapın diye de, bildiğin aynı şeyi ikinci kez izlemiş hissediyorum ben ya. Ustad bu mantikla herhangi bir adaptasyonu niye izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 KITABI COOOOOK DAHA IYIYDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 (düzenlendi) 2. oyunu buyuk ihtimal 2'ye bolecekler, belki 2 sezon?, bu sefer birebir ayni olmayacak demisler zaten, mantar sayisi artacakmis ayrica Mart 14, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Sparkcaster, 14.03.2023 12:09 tarihinde dedi ki: Ustad bu mantikla herhangi bir adaptasyonu niye izliyoruz Aynı hikayeye daha çok hikaye katarak anlatmak için? Zaten görsel olan bir konuyu yine görselle tekrar birebir anlatmaktaki anlamıyorum. yani dersin ki bak bu evrende böyle şeyler de var bunların da hikayesi var. Merak uyandırır. Bu dizide hiç yapmadılar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 3. bolum var iste 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2023 çekerim torrenti, yerim adaleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 9 Spoiler ama neden ya neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Spoiler Joel hadi kafayi cizmis. Firefly kadrosu da mal. Icini acicaz, gebertecez, cogaltirsak asi bizim elimizde olucak. Hadi sample alicaz desen neyse. O kadar senedir Fedra var, hic mi ayakta kalan lab yok, bu pacozlara kaldi care bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Slow burn drama olmus bu ya. Walking Dead spin offu gibiydi dizi, bir bolumde Rick ve yoldaslari ile karsilassalar hic yadirgamazdim. Kotu demiyorum da, bazi bolumlerde "ee ben niye izledim bunu" hissi oldu. Pedro Pascal baya iyi bir oyuncu. Ellie'yi oynayan kiz da guzel oynamis ama sevilesi bir karakter degil. Chandler Bing gibi herseye ayar ayar cevap veren bir tip, 2 dakka ciddi olamiyor. Hele kendi gibi olan bir arkadasiyla gecmis zamanlarini gosterdikleri bolum omur torpusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 oyunda daha güzel hikayeyi geniş geniş yaya yaya içimize işlediği için karakterlerle daha bir bağ kuruluyordu. ve evet ellie ne kadar iyi oynasa da sevilesi bir tip değil. oyundaki gayet güzel *!!!ep 9 spoiler!!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 31-minute behind-the-scenes documentary has now been added to HBO Max's The Last of Us collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2023 o avm bölümü niye vardı, hadi yaptın niye o kadar salakça ve sıkıcı yaptın yani felaketti ya. bir haftalık beklentinin anasını ağlattılar. sjw kussa bölüm anlarım, o da yok işte minimal tutulmuş. Bayağı bayağı sigorta yatması için bir bölüm ekstra çekmemiz gerek kafasında gelip gitmişler sete gibi ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 (düzenlendi) Çok beğendim diziyi, post apokaliptik hayatta kalma konseptini zaten severim. Aslında dizi o anlamda zayıf bile. Ama karakterler iyi işlenmiş, iki oyuncu da çok iyi oynamış. Youtube'dan oynanış videosuna baktım sonra hatta merak edip. Senaryo ağırlıklı oyunlar hiç benlik bir şey değil, hikaye anlatmak için sinema,dizi, kitap, çizgi roman mecralarının daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Şu oyunu oynasam sadece vakit doldururdum. Dizide bir sonraki bölümü iple çekerek izledim. Hatta şöyle söleyim dizi, oyun izlediğini hissetirdiği yerlerde düşüyor. Bu yüzden son bölüm zayıftı, sonuna itirazım yok birebir gidebilirsin ama son bölümü daha değişik kurgulasalar daha iyi olurdu. Bu kadar iyi oynamış birine güzel değil diye laf atmak ayıp olur, şeytan tüyü olan kıl tip rolünü güzel kotarmış. Bir de 3D modellemeden güzel olmayan vücut ve surat tasarlamak kolay değil. Ya eli yüzü düzgün olacak ya ucube gibi olacak, ikisinin arası yok gibi. Zaten gerçek insan mimikleriyle bilgisayar oyunu donukluğunu karşılaştırmak bile abes. edit: arka sayfalarda kız zenci değildi denmiş ama oynanış videosunda izledim zenciydi, demek gözün ten rengini seçmemiş ama oyuncu zenci fenotipinde olunca rahatsız etmiş. Mart 19, 2023 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 THE LAST OF US Episode 1 – 4.7 million (Jan. 15) Episode 2 – 5.7 million (Jan. 22) Episode 3 – 6.4 million (Jan. 29) Episode 4 – 7.5 million (Feb. 5) Episode 5 – 11.6 million (Feb. 10-Feb. 12) Episode 6 – 7.8 million (Feb. 19) Episode 7 – 7.7 million (Feb. 26) Episode 8 – 8.1 million (March 5) Episode 9 – 8.2 million (March 12) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 kaç milyonu pişmandır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 2. sezon icin yazar grevlerine bagli demisler, 2024 sonu ya da 2025. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 2. sezon ve sonrasina dair roportaj, toplamda 3-5 sezon yapabiliriz demis Craig Mazin, 2. oyunun tek sezona sigmayacagi garanti artik zaten, https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/the-last-of-us-showrunner-season-two-casting-abby-1235560553/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 2. sezona 2025 demisler cikis. bu subat ayinda cekimleri baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2023 Kız 25 yaşına gelince çekselermiş acele etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar