FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Abi ben beşiktaşın basın sözcüsü değilim sdf. Abu kırmızı kart görmeliydi yazdım zaten. Ne yazayım daha hakemler rezalet zaten. Eyyam kırmızı kart atlaması bile olabilir tff ile beşiktaş kapışıyor, belki yumuşatmak için. Zaten böyle şeyleri defalarca objektif olarak yazdım, hatta türkiyede kuralalr lobiye göre işler GS > FB ve BJK, sona diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 FuCKiR, 10.04.2023 13:37 tarihinde dedi ki: tff bizi sallamadı. bu şekilde devam kararı alındı. FB ve GS aynı cephede olunca tff zaten anında karar aldı sdf TFF UEFA'ya gidip görüş istedi, olmaz öyle şey dediler, TFF de o karara uydu. FuCKiR, 10.04.2023 13:37 tarihinde dedi ki: net şekilde Abuş - redmond - ghezal - redmond > icardi - mertens - kerem - raşidZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 uefa yuxek fen kurulu gibi bizlik bisey yok siz nasil isterseniz yapin diyememis mi ptuh abv akjhjkahşdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Uefa dan olmaz öyle bir şey diye bir cevap gelmedi ya ben kaçırmadıysam. Uefa nın futbol federasyonlarına tüm maçlar geçersiz sayılmalı diye kendi tavsiye kararı var ki kendide bunu uyguluyor düzenlediği organizasyonlarda, nasıl gidipte olmaz öyle şey desinler sdf TFF baktı gs ve fb aynı tarafta deprem meprem demedi anında görüntü yaptı, 3 hafta konuşuldu, tff ses çıkarmadı, baktı ki beşiktaş feneri yendi hç beklemeden ertesi gün kararımız net dedi açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Kırmızı değil ki aboubakarın pozisyon, millet saçma sapan bir açıdan 14p bir videodan yorum yapıyor... yan açı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Direkt kırmızı olup olmadığı anlaşılmıyor zaten, kafa mafa birşey diyorlar ama o çözünürlükte ben anlayamadım ama sarı kart pozisyon, çektiği vs net belli. İlk pozisyonda sarı idi yerdeyken tekme sallaması , o yüzden kırmızı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Gazprom ile 5 yıllık sponsorluk haberleri var. 3 yıl için 60m euro sonraki 2 yıl için tekrar masaya oturulacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Senelik 20m cok iyi bi rakam. Hangi akla hizmet Turk futboluna senelik 20m yatiriyolar diycektim ama Stadyum isim hakkiymis. Gazprom Arena/Park vs. baya kotu duruyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Masuaku nın bonservisi almışız 2m euroya. Bence harika. Şampiyonu tff nin belirlediği bir sezonda artık seneyi düşünmek lazım. Hazır ŞG reyizle ivme yakalamışken şg nin istediği adamları almak lazım. 3 senedir söylüyorum 1 kaliteli tartışılmaz stoper alsınlar artık. Colley molley ancak yedek olur beşiktaşta. ya çok değil 3 adam alacaksın. 1 stoper, 1 talisca , 1 joseph bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 trabzon maçı var yazık günah açıp izlemeyin, böyle rezalet futbol olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Seneye acilen bir sağ stoper , bir pas yapabilen orta saha ve sol kanat almamız gerekiyor ilk 11 için bir de tabi bunları yedekleyebilecek transferler yapılması gerekiyor. muleka filan gibi adamların yerine iş yapacak adamlar gerekiyor. abuşunda yedeklenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 df, 11.04.2023 03:22 tarihinde dedi ki: Gazprom ile 5 yıllık sponsorluk haberleri var. 3 yıl için 60m euro sonraki 2 yıl için tekrar masaya oturulacakmış. UEFA dan onay alınmış sonrasında problem teşkil eder mi sorunu için. Hayır demişler. %99 GAZPROM ARENA olacak stadın adı. TOKİ arena olmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 uefa onayındna sonra kapsam genişlemiş gibi forma reklamıyla beraber 125m eurodan bahsediliyor. Anlaşıldı çebi İcardiyi alıp kulübede oturtacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 takım bağımsız türkiye futboluna o yatırımı yapanların aklı yok bence. kesin yarısına bile fit olurdu bizimkiler. beşiktaşlı olarak sevindim tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 böyle bir para geliyorsa saçmak yerine borçları tırpanlasınlar. Zaten alınan topçuların yarısı boşa çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Bu arada sözde en düşük yıllık 20m imiş, yaklaşık 20-25m euro bandında rus, g.kore, ingiltere, kazakistan firmalarıyla anlaşma yapılmaya yakın şekilde devam ediyormuş, ayrıca çatı onarım masrafları da sponsor firma tarafından karşılanacakmış. Bir de forma sponsorluğu ile gelecek olan var güzel para. %80 bu parayı tamamen borçlara yatıracaksın net. Sonrasında 3-4 sağlam ilk 11 transferi ile seneye hazır olur takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 borç bini aşmış, devede kulak kalır 20-30m avro falan. takıma harcamak daha akıl karı bence, ama AliKoç gibi çöplere değil tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 şu rakibe verilen uydurma penaltıları görüyorum ve ilk yarıda başakşehir maçında adam yerde 3 kere elle dokundu topa penaltı vermemişlerdi, her el penaltı mı olurdu falan... Gerçekten tezgah ya. Lig gs, kupa fb yi çoktan ayarlamışlar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 lige rabet baya düştü herhalde dekoder satamayınca işte gs fb yarışta tutma cabaları 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Beşiktaş gelecek sene boriniyi alsın, 11 olur olmaz harika bir hamle oyuncusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Beşiktaş'ın amacı seneye konferans kupası olmalı. Zor da değil, şu kadronun üzerine bir kadro kurup ŞG kampı... Burada VI severler vardı, VI'nin 1 G aldığı yerde ŞG sadece 2 puan bıraktı. Istanbulspor maçından sonra ŞG gelseydi bambaşka noktadaydık. Neyse şampiyonluk şansımız hiç yok değil 80puan ikili averaj ile tekne turuna çıkartır bizi Bence gs'ı yeneriz ancak gs feneri yener. Fener yine algı yapıyor hasan kabze golü ile de o sezon son haftaya aynı puanda girip denizli beraberliği ile şampiyonluğu kaybetmişti. Yine süper final sezonunda deplasmanda gs'ı yendik, gitti evinde gs'a verdi şampiyonluğu Fener taraftarı kadar sesi çıkan, gürültü yapan başka bir taraftar yok. Keşke biz de olabilsek, çok sessiz kalıyoruz. GS'da en iyi lobi yapan kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 pascalnouman, 24.04.2023 09:59 tarihinde dedi ki: fetosaraya cakarsak fenevin sansi oluyo mu noldu simdi ? gsyi yenseniz bile gsnin başka puan kaybı zor gözüküyor fikstüre bakınca, hoş karagümrüke de puan kaybetmez gözüyle bakıyorduk ama kaybetti. Bizim maçlar daha sakat, biz son maça kadar kesin puan kaybı yaşarız gibime geliyor. Son maça kalırsa gs zaten tokatlar fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 gs için şu an tek risk Okan'ın acemi hocalığı. Dün Gomis'i taraftarın önüne attı, Gomis'in açıklamalarını diğer futbolcular beğenmiş vs. Bu gerginliğin altından kalkması zor olabilir ama gs cidden güzel top oynuyor fener kesin puan kaybeder zaten hatta fener'in şampiyonluk şansı ile beşiktaş'ın şampiyonluk şansı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 (düzenlendi) abi adam 37 yaşına gelmiş şampiyonluk yarışında oyuna girmiyorum diye hocasına trip atıyor. son maçlarda da oyuna girdiğinde baya kötüydü ayakta duracak hali yok adamın çok gereksiz gerginlik yaratıyor oyuncularda da etkisi olacağını sanmıyorum. kötü de oynamadık en şanssız maçımız olabilir. muslera yılda 1-2 maç böyle maçın içine ettiği maç oluyor yapacak bişi yok ben bu maçtan puan kaybı bekliyordum zaten, bjk maçı en kritik maçımız olacak oradan 3 puan alırsak o gazla daha maç vermeyiz Nisan 24, 2023 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 gs taraftarı maça alınmayacakmış. Yine ayrı bir saçmalık arkadaş, al taraftarı güvenliğini sağla bu kadar mı zor ya. Kanla bıçaklı da değiliz. Şampiyonluk için kapışanlarda biz değiliz ne diye almıyorsunuz gene anlamadım. TFF istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar