Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2022 - 2023 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Abi ben beşiktaşın basın sözcüsü değilim sdf. Abu kırmızı kart görmeliydi yazdım zaten. Ne yazayım daha hakemler rezalet zaten. Eyyam kırmızı kart atlaması bile olabilir tff ile beşiktaş kapışıyor, belki yumuşatmak için.

Zaten böyle şeyleri defalarca objektif olarak yazdım, hatta türkiyede kuralalr lobiye göre işler GS > FB ve BJK, sona diğerleri 

Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 10.04.2023 13:37 tarihinde dedi ki:

tff bizi sallamadı. bu şekilde devam kararı alındı. FB ve GS aynı cephede olunca tff zaten anında karar aldı sdf

TFF UEFA'ya gidip görüş istedi, olmaz öyle şey dediler, TFF de o karara uydu.

FuCKiR, 10.04.2023 13:37 tarihinde dedi ki:

net şekilde Abuş - redmond - ghezal - redmond > icardi - mertens - kerem - raşidZA

🤣

Sosyal ağlarda paylaş

Uefa dan olmaz öyle bir şey diye bir cevap gelmedi ya ben kaçırmadıysam. Uefa nın futbol federasyonlarına tüm maçlar geçersiz sayılmalı diye kendi tavsiye kararı var ki kendide bunu uyguluyor düzenlediği organizasyonlarda, nasıl gidipte olmaz öyle şey desinler sdf 

TFF baktı gs ve fb aynı tarafta deprem meprem demedi anında görüntü yaptı, 3 hafta konuşuldu, tff ses çıkarmadı, baktı ki beşiktaş feneri yendi hç beklemeden ertesi gün kararımız net dedi açıkladı 

Sosyal ağlarda paylaş

Masuaku nın bonservisi almışız 2m euroya. Bence harika. Şampiyonu tff nin belirlediği bir sezonda artık seneyi düşünmek lazım. Hazır ŞG reyizle ivme yakalamışken şg nin istediği adamları almak lazım. 

3 senedir söylüyorum 1 kaliteli tartışılmaz stoper alsınlar artık. Colley molley ancak yedek olur beşiktaşta. ya çok değil 3 adam alacaksın. 1 stoper, 1 talisca , 1 joseph bitti. 

Sosyal ağlarda paylaş

df, 11.04.2023 03:22 tarihinde dedi ki:

Gazprom ile 5 yıllık sponsorluk haberleri var. 3 yıl için 60m euro sonraki 2 yıl için tekrar masaya oturulacakmış. 

UEFA dan onay alınmış sonrasında problem teşkil eder mi sorunu için. Hayır demişler. 

%99 GAZPROM ARENA olacak stadın adı. TOKİ arena olmasından iyidir. 

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sözde en düşük yıllık 20m imiş, yaklaşık 20-25m euro bandında rus, g.kore, ingiltere, kazakistan firmalarıyla anlaşma yapılmaya yakın şekilde devam ediyormuş, ayrıca çatı onarım masrafları da sponsor firma tarafından karşılanacakmış. Bir de forma sponsorluğu ile gelecek olan var güzel para. 

%80 bu parayı tamamen borçlara yatıracaksın net. Sonrasında 3-4 sağlam ilk 11 transferi ile seneye hazır olur takım.

Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'ın amacı seneye konferans kupası olmalı. Zor da değil, şu kadronun üzerine bir kadro kurup ŞG kampı... 

Burada VI severler vardı, VI'nin 1 G aldığı yerde ŞG sadece 2 puan bıraktı. Istanbulspor maçından sonra ŞG gelseydi bambaşka noktadaydık. Neyse şampiyonluk şansımız hiç yok değil 80puan ikili averaj ile tekne turuna çıkartır bizi 😄

Bence gs'ı yeneriz ancak gs feneri yener. Fener yine algı yapıyor hasan kabze golü ile de o sezon son haftaya aynı puanda girip denizli beraberliği ile şampiyonluğu kaybetmişti. 
Yine süper final sezonunda deplasmanda gs'ı yendik, gitti evinde gs'a verdi şampiyonluğu 😄

Fener taraftarı kadar sesi çıkan, gürültü yapan başka bir taraftar yok. Keşke biz de olabilsek, çok sessiz kalıyoruz. GS'da en iyi lobi yapan kulüp 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman, 24.04.2023 09:59 tarihinde dedi ki:

fetosaraya cakarsak fenevin sansi oluyo mu noldu simdi ?

gsyi yenseniz bile gsnin başka puan kaybı zor gözüküyor fikstüre bakınca, hoş karagümrüke de puan kaybetmez gözüyle bakıyorduk ama kaybetti. Bizim maçlar daha sakat, biz son maça kadar kesin puan kaybı yaşarız gibime geliyor. Son maça kalırsa gs zaten tokatlar fdsfs

Sosyal ağlarda paylaş

gs için şu an tek risk Okan'ın acemi hocalığı. Dün Gomis'i taraftarın önüne attı, Gomis'in açıklamalarını diğer futbolcular beğenmiş vs. Bu gerginliğin altından kalkması zor olabilir ama gs cidden güzel top oynuyor

fener kesin puan kaybeder zaten hatta fener'in şampiyonluk şansı ile beşiktaş'ın şampiyonluk şansı aynı 😄 

Sosyal ağlarda paylaş

abi adam 37 yaşına gelmiş şampiyonluk yarışında oyuna girmiyorum diye hocasına trip atıyor. son maçlarda da oyuna girdiğinde baya kötüydü ayakta duracak hali yok adamın çok gereksiz gerginlik yaratıyor oyuncularda da etkisi olacağını sanmıyorum.  kötü de oynamadık en şanssız maçımız olabilir. muslera yılda 1-2 maç böyle maçın içine ettiği maç oluyor yapacak bişi yok ben bu maçtan puan kaybı bekliyordum zaten, bjk maçı en kritik maçımız olacak oradan 3 puan alırsak o gazla daha maç vermeyiz

Esnaf tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...