Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 (düzenlendi) Oynanmis maclari yok saymak daha sacma acikcasi. Oynanmamislara arti puan vermek daha cok yasanan talihsizlikle alakali. Pandemi doneminde de ikinci yari seyircisiz oynandi maclar o sira GS ilk BJK macini seyircisiz oynamisti. Birebir ornek degil ama burada ex ante ex post durumu var. olay olmadan onceki maclari yok saymak sadece o maci yok saymak anlamina gelmiyor, sakati var, kirmizi karti var esit sartlarda oynanmis maclar sonucta. Yeni bir kanun getirip eskiye yonelik karar almak gibi bir durum bu. Deplasman/ev sahibi olayi da onceden bilinemeyecegi icin yapacak fazla birsey yok. Besiktasin ititazini anlamsiz buluyorum. Nisan 3, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 sacmaliktan oteye gidemez, zaten dunyada emsali vardir ne yapilmis acip bakilir cesitli liglerde cesitli spor dallarinda 5 iqn falan olmasi lazim sunu onermek icin, diyelim bi takim batti kulup kapandi oyunculari dagildi maca cikmiyorlar, geriye donuk puanlar mi silinecek? talihsizlik yasayan takimlarin kaybi tabii ki her seyin otesinde ama maclari yoksaysan da saymasan da onlarin acisi degismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Beşiktaş taraftarı olarak bana da saçma geliyor geriye dönük puan silme/ekleme. Puan alamamış ve ya berabere kalmış olabilirsin. Bilmiyorum biraz çirkeflik gibi geliyor bana. Ayrıca bizim Beşiktaşlı duruşumuza ne oldu. Oynanmış bitmiş müsabaka. Yakışmıyor kulübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 (düzenlendi) bizimkilerin argümanı biz 18 deplasman yaparken rakip 16 da keyif yapıyor. Sen deplasmanda puan kaybetmişin , adamlar sahasında seyircisi önünde yenmiş şimdi efor sarfetmeden yolculuk yapmadan vs 6 puan alıyor. Bu bakımdan haklı görüyorum, gerçi herkes kendi menfaatini düşünüyor. FB/GS aynı durumda olmasaydı bu tartışma bayağı giderdide lobi işte. Bu aldıkları kararın değişmeyeceği alel acele kararı alıp savunan takımlardan belli zaten, bizimkilerde örnek olarak CL yönetmeliği ve daha önce almanyada olmuş bir örneği vermiş. Nisan 3, 2023 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Yahu ben buna takılmıyorum daha önce de yazdım, şl uygular, bizim zekiler uygulamaz bu da olabilir, daha iyi biliyoruz futbolu çünkü. Bu kural da aynen böyle istişare sonucu kalabilirdi ama 2 kararda da mağdur kulüpler olacakken bunu istişare edersin. Löp diye karar almazsın. Şu karar verilirken herkes biliyor ki fb-gs işine geliyor mu, geliyor ... ok devam denildiğini. Başka hiçbir kulüp ne durumda bakmamışlardır. Şu TFF kadar beşiktaştan nefret eden 2. bir tff gelmemiştir. Beşiktaş başkanına cevap verirken masa yumrukladı bu adam. Bu hafta maçları beklediler eminim fener yendiği an karar hemen açıklanmaz sonrasında puan silebilirlerdi. Daha oyuncuların teri kurumadan fener yenildi ve hemen arkasından açıklama geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 gs 3 senedir kaybettiği deplasmanı es geçmiş olacak. avrupa örneklerinde geçmişe dönük silme olmuş, çoğunluk kulüp silme yönünde görüş bildirmiş vs. hiçbirisi dikkate alınmıyor klasik. ama hala nur çebinin değremin ikinci günü bu hesaplara girmesi kadar kötü değil. ben beşiktaşlı olarak utanmıştım. günü gelince yaparsın açıklamanı. ayrıca siyasi, maddi vs başka bi sebeple çekilme olsa olayın üstüne gidilmesini isterdim ama deprem yüzünden olunca sonrasında bile çok üstelemenin anlamı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Aynen değişmez zaten artık bir de ısrar da mide bulandıracak bu dakikadan sonra ama yani şu dakikadan sonra yapılacak tek şey çok net 90dakika TFF istifa diye stad inlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 seçimde bi giderlerse bunlar da değişir. tüm çürümüşlük dönüp dolaşıp oradan çıkıyo. gitmezlerse isterlerse 90dk değil 7 24 kapılarında bağır yarappi şükür derler. cinsleri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 adaletli olmadigi kesin ama daha adaletli bir opsiyon var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Darksun, 03.04.2023 15:56 tarihinde dedi ki: komedi karar, hadi diğer kulüplerin çoğunluğunun böyle bir isteği olsa neyse diyecektimde çoğunluk silinsin diye başvurmul. Sen tutup k.birliğinin böyle bir yetkisi yok ben canım ne isterse ona karar veririm diyorsun. Burası Türkiye ya ne doğru ki zaten , şaşırtmıyor . Daha once benzer bir karar olmasa haklisin ama 80li yillardan beri bu gibi olaylarda hep benzer kararlar uygunlanmis. Bu kadar zaman ayni karari uygulayip bu sefer bazi kulupler istiyo diye degistirmek tutarsizlik olurdu. Ha cok hizli karar alindi o ayri mesele. Ayni karar alinacak bile olsa apar topar yapilmamasi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Darksun, 03.04.2023 22:07 tarihinde dedi ki: bizimkilerde örnek olarak CL yönetmeliği ve daha önce almanyada olmuş bir örneği vermiş. boyle bir olay varsa fikrim degisebilir, simdi dusununce aklimiza gelmeyen olaylar olabilir isimiz bu degil, dusunup verilmis kararlar uygulansa herkes kabul eder diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 @sardalya abi olaya şöyle yaklaşın, ben bu aldıkları kararı yine alabilirlerdi diyorum ama damdan düşer gibi aldılar zart diye. Kulüplere sor görüş al, ona göre davran hızlıca, olağanüstü kararla online oalrak dahil bir araya getirmek çok zor değil yani. Olayların kronolojisine bakınca adam beşiktaştan nefret ediyor çok net. Neden dersen, 2 hafta özellikle yüksek perdeden dile getiriyor beşiktaş fakat konu kapandı açıklamasını hemen fenerin maçı kaybetmesinin ardından yapıyor, hiç vakit kaybetmeden ve açık kapıda bırakmadan, yahu 2 haftada hiç sesin çıkmamıştı. Bu hafta maçların sonuçları bekledikleri çok netti. Açıklamasında bir bölüm var ki fiyasko diyor ki 11 kulüp istemiyor, oysa o istemiyor dediği 11 kulüpten 5 i çekimser sadece 6 sı istemiyor, çekimser kalan kulüpleri kural değişsin kısmına değil, istemeyen kısma dahil ediyor adam. O kadar tff gördüm beşiktaştan bu kadar nefret edenini hiç görmedim. Hatırlayın gs nin ofsaytımsı pozisyonu oldu, çalkalandı ortalık çünkü elle tutulur bir sebep yok ofsayt için. GS nin siyasi ayağı kuvvetli bunu herkes bilir, var kayıtlarını açıklarken bu şerefsizler beşiktaşı da dahil ettiler hemen olaya. Masaya yumruk vurmalar say say bitmez. Sonra yalandan özürler. Beşiktaşın iddası kalmadı avrupaya gitsin yeter hatta konfedarasyon daha hayırlı bizim için. Asla geri adım atmaması lazım, o stad inlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 rezil bir yorum, maçın sonucu etkilenmemiş o zaman iyi. bizim ülke niye böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Ne hikmetse hep biz etkileniyoruz bu pozisyonlarda. Derbilerde ben kızaran rakip çok kolay hatırlamıyorum. Beşiktaş gerçekten derbilere 10kişi taktik idmanı ile de ayrıca hazırlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Herhalde VAR penalti olmadigini dusunup mudahale etmedi demeye calismiyordur zira ihmalin buyugu o olur. Bu durumda "dunyada on plana cikmis" ortahakem penalti oldugunu dusunuyor, VAR penalti oldugunu dusunuyor, MHK baskani penalti olmadigini dusunuyor. Demek ki MHK baskaninda bir sikinti var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 mhk başkanını da yenmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Bu da var mesela, yine itiraf şeklinde. Adam VAR a diyor ki ben böyle gördüm ama senin oradan nasıl görünüyor çok itiraz var vs. Ver gitsin diyor herif. Yine fener penaltı ile 2-2 biten maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 hic bilmedigim bir yonu olmus hakemligin, VAR cagirmazsa orta hakem "bakacam ben pozisyona hazirlayin" diyebiliyor mu? diyemiyorsa var'daki cete orta hakemlerin de ayagini kaydiriyor olabilir, cok kirli isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 diyebilir ama demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Bildiğim kadarıyla pozisyona bağlı olarak (VAR incelemesine girebilecek durumlar sınırlı) VAR'a bakacam diyebiliyor hakem. Ama kendi talep ederse puanı düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 hatay antep puanlari noldu ya butun maclari kazanirsak sampuanlik sansi fln nedir hic bakmiyorum senor geldiginden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 (düzenlendi) tff bizi sallamadı. bu şekilde devam kararı alındı. FB ve GS aynı cephede olunca tff zaten anında karar aldı sdf yani 1 maçı eksik gs ile aramızda 8 puan fark var. Dötümüzü yırtsak gs sıçmadığı sürece şampiyonluk hayal Yalnız bal yapmayan arı redmond bal yapmaya başlayınca ayrı seviyeye geçti. net şekilde Abuş - redmond - ghezal - redmond > icardi - mertens - kerem - raşidZA puan farkı az olsa döve döve yenerdik gs yi vodafoneparkta. Nisan 10, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Bu arada maçta abuya kırmızı verilmeliydi. fakat 10 kişi beşiktaşın ne kadar tehlikeli olduğunu bilen hakemler cesaret edip kartı atladı. TFF istifa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 ŞG farkı. Sergen sonrası winner hoca ile yola çıkmayınca böyle sıçıp sıvıyorsun işte. Istanbulspor maçı sonrası bile ŞG indirseydik liderdik. Kadro kuruyorsun başına winner adam getirmiyorsun. Şampiyonluk hayal tabii ki de buraya gelmek bile çok iyi 2. bitirelim bu da mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 FuCKiR, 10.04.2023 13:46 tarihinde dedi ki: Bu arada maçta abuya kırmızı verilmeliydi. fakat 10 kişi beşiktaşın ne kadar tehlikeli olduğunu bilen hakemler cesaret edip kartı atladı. TFF istifa GS ve FB ye olunca surekli sike sike deyip burda bu karari dalgaya vurarak yumusatmaya calismakta cok iyiymis. Kirmizi kart pozisyonunda macin 1-1 oldugunu ve sonrasinda da golu Aboubakar in attigini da hatirlatalim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar