Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Nelsson'a faul üstüne Ofsayt pozisyon, maçı izlediğinize göre verilmeyen 3 penaltımızı da goremediniz sanırım. hemen ağlamaya başladınız, bari düzgün ağlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Tabi tabi, dedigin gibi olsun. Burda kulpunu uydurup FB basliginda aglayan kim biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 verilmeyen golde çok utandım lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Kimse anlamadi acikcasi, sacma sapan mac. ha su zeminde futbol oynamani yasaklanmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Hakemler dürüst olunca gelirsiniz zaten, başka türlü yüzünüz kizarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Su pozisyonu kimse anlayamazken bi sen anlamissin zaten, tebrikler. Git MHK basina gec madem o kadar iyisin. Isinize gelince hakemler durust zaten, gelmeyince satilmis. Herseyi isinize gelicek sekilde yorumlamayi birakirsaniz belki bi ilerleme kaydedilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 türkiyedir galatasaray derlerken haklıymış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 tertemiz ofsayttan iptal, gidin ötede ağlaşın. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 özellikle sivas, rize gibi fenerin yancılarını yenince fenerimden ağlama sesi gelmesi keyif boyutunu da arttırıyor. neyse. Lİ DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Ben harbiden niye iptal anlamadım. Amaç trollemek değil. Ofsayt olsa hakemi niye çağırsınlar izlemeye? Ayrıca bu sahada futbol harbiden yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Beyler biri cevaplasın allah aşkına niye iptal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 surda aglamayin diyenlerinde FB threadinde en cok aglayanlar olmasida cok guzel siz alisiksiniz gerci sikeyle sampiyonluga, keyiflenmeniz normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Ofsayt olm ofsayt, yabancı FIFA hakemleri bile ofsayt demiş. Yeter la bı kere de lehimize verilen karara saygı duyun. Katlediyoruz diyince ses çıkaran yok, lider olunca Anadolu'da koyuyoruz İstanbul'dan çıkıyor sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Az önce, TheGreatWall dedi ki: Beyler biri cevaplasın allah aşkına niye iptal? bilen yok birtek burdaki arkadaslar anlamis onlara sormak lazim diycemde, onlarda kendi aralarinda anlasamiyo gibi hele Nelsson a dokunan yokken ona faul diyen inanilmaz komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Az önce, Laorx dedi ki: Ofsayt olm ofsayt, yabancı FIFA hakemleri bile ofsayt demiş. Yeter la bı kere de lehimize verilen karara saygı duyun. Katlediyoruz diyince ses çıkaran yok, lider olunca Anadolu'da koyuyoruz İstanbul'dan çıkıyor sesi ofsayt varsa cizgi nerde? ofsayt durumunda hakemi niye izlemeye cagiriyo zaten? cizgi ceker gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Ofsayt diyenler açsın izlesin aspor trt falan tekrarını. Şu an izliyorum hiç bir yerde ofsayt yok pozisyonda. Ama hakemler ve futbol kültürü rezalet. Şunu savunan gsli olmamalı. Hakeme salla geç en kötü. Ayıptır buz gibi gol. Yada benim anlamadığım başka bişi var ofsayt hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Hayır maçı da izledim ilk yarı. Gs yenerdi büyük ihtimalle. Şu pozisyon ayıptır. Size de ayıptır yani. Böyle karar verilen ligi kim izler? Niye izler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 bi link yok mu, illegal mi pozisyon linkini paylasmak? bein'den falan? izleyelim de yorum yapalim bos bos konusma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Sivas 1 ve ya 2 puanla düşerse.. Gayet nizami gol pozisyon. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 ahah hakeme gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 (düzenlendi) Sivas'ın sayılmayan golünde Nelsson'a faul yok, iten zaten kendi takım arkadaşı. Ofsayt pozisyonu olarak ikinci Muslera'nın üzerine giden top ayaktan çıkarken Muslera'yla hamle yapan arkadaki zenci futbolcu ofsaytta. Önünde bi tane GS'li defans var, ama ayağı Muslera'dan ileride olduğu için yetmiyor o, yine ofsayta düşüyor. Ligtv özetinde 03:34. Aralık 29, 2022 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 (düzenlendi) burda mi 3:34? bein o kadar berbat bi site yapmis ki bein galatasaray diyorum, cikan ilk google sonucu 404. Aralık 29, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Video açılmıyor, bein sitesindeki özette işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 (düzenlendi) Senin dedigin pozisyon bu anladigim kadariyla, ama burda bile ofsayt gibi gorunmuyo adam. Kaldi ki zaten aktif oyun alaninda da degil. Hamle yaparak Muslera yada oyunculari etkilemiyo. 88 formali sivaslinin ofsayt olma ihtimali daha yuksek ama o daha da oyun disinda. Su an zaten ofsayt cizgisi cekilmedi cunku oyle bi suphe yoktu ama hakem kalemle olctu oyle karar verdi diyolarki bu dogruysa kapatalim ligi zaten Aralık 29, 2022 BloodBane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Görüntü koymaktan özenle kaçınıyorum sıkıntı çıkarmasın lisans vb diye. Bu açı daha güzelmiş, ben ters açıdan görmüştüm, 88 numaranın ayağı 9'unki gibi gibi gözüküyordu orada, o ofsayt duruyordu, 9 da sonradan müdahaleye girdiği için ofsayt olurdu. Ama 9 ofsaytta değilmiş 88 de aktif oyunda yok, ayak da 88'in. Bu durumda ofsayt iddiamı geri aldım. 9un ayağı Muslera'nın totodan geride çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar