FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Belgeler loading sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 (düzenlendi) FuCKiR, 30.04.2023 21:13 tarihinde dedi ki: İnanılmaz ya toreira mertens oliviera orta sahasını salih, amir, gedson yok etti resmen ezdi geçti. Nisan 30, 2023 Shadow tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 (düzenlendi) kimse yazmadan yazayım el şeyiyle gerdeğe giriyoz evet ama napalım, Ali ile JJ sağolsun... Nisan 30, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 şinanayı da koy tam olsun @Shadow reyiz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 abubakarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 FuCKiR, 30.04.2023 21:04 tarihinde dedi ki: @Rewendor dedim ki beşiktaşın ofans gs ninkinden daha iyi. Yok şöyle yok böyle ne oldu paşinyan Ahah maçı izlemedim de skora bayağı şaşırdım. Milyonda birlik ihtimal gerçekleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 toreyrayı salihin ayagini kircakti az kalsin o hareketten sonra ulke disina yollamak lazim ama sari kart bile gostermedi escinsel hakem 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 al ben gostereyim guzel kardesim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 tabii ki ilkleri ve sonlari yazdigimiz icin burda da aleyhimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 (düzenlendi) vay be kirmiz karti yedi anlarim da penaltiyi nasil vermedi? merak etmeyin 19 takim biz bu ligi temizleriz, hepsi bizim takimimiz tabii ama suanda en guclu GS oldugu icin burda birlesmeliyiz fener'in 20 penaltisi soyledir Mayıs 8, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Penaltimizi yedi, sonra gitti olmayan penaltıyı verdi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Muhtemelen Okan mertensten daha çok mücadele ediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 sardalya, 08.05.2023 20:44 tarihinde dedi ki: vay be kirmiz karti yedi anlarim da penaltiyi nasil vermedi? merak etmeyin 19 takim biz bu ligi temizleriz, hepsi bizim takimimiz tabii ama suanda en guclu GS oldugu icin burda birlesmeliyiz fener'in 20 penaltisi soyledir akp de seçilirse ekonomiyi düzeltecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 gsli tff baskani oldu mu son zamanlarda? benim bildiklerim hep fenerli varsa boyle bir kokusmusluk ogrenelim de ona gore konumumuzu alalim, biz adalet daha onemlisi hakkaniyet sevdalisiyiz. yoksa renkler gelip gecer ha sari kirmizi olmus ha siyah beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 ee noldu tff başkanları feneri şampiyon mu yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 tff yapmaya çalıştı da fener ısrarla karşı koydu gibi =) her fırsatı tepti. biz de vi yi erken kovamadık. ortam gs ye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 tff mff bitti iş ya, gs ilk yarıdaki futboluyla da hak etti açıkçası maçı. 7-8 hafta olsa fener değil de beşiktaş baya zorlardı Okan reyiz biraz panikledi değişiklikler erken gelmesi lazımdı. Ben mertens yazdıktan 16dk sonra değiştirmiş ki bu kadar şans vermemesi lazımdı çünkü zaten düşüş var adamda özellikle ikinci yarı. Neyse tebrikler champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 sardalya, 08.05.2023 22:06 tarihinde dedi ki: gsli tff baskani oldu mu son zamanlarda? benim bildiklerim hep fenerli varsa boyle bir kokusmusluk ogrenelim de ona gore konumumuzu alalim, biz adalet daha onemlisi hakkaniyet sevdalisiyiz. yoksa renkler gelip gecer ha sari kirmizi olmus ha siyah beyaz bu tff başkanı gsli değil mi? zamanında kongre üyeliği yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 S-H, 8.05.2023 22:08 tarihinde dedi ki: ee noldu tff başkanları feneri şampiyon mu yaptı? :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 pattisliborek, 09.05.2023 02:08 tarihinde dedi ki: :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 yusema, 08.05.2023 22:13 tarihinde dedi ki: bu tff başkanı gsli değil mi? zamanında kongre üyeliği yapmış. vay be gercekten ogrendim, cok kotu bir olay. galatasaray'i birakiyorum. bikac tane inceledim, round robin sirayla donuyorlar mi bjkli fbli gsli? https://www.tff.org/default.aspx?pageID=301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 (düzenlendi) Hakemler daha ne yapsın ya. Giresun maçı son dakikalar her topu Fenere verdi 12 dk oynattı yine atamadınız. mesela şu https://twitter.com/fikirtepeli_83/status/1655293078129786880?s=46 Mayıs 9, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 gene baskasi adina utandik keske izlemeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Fakir'den daha fena fanatiklik yapanlar varmış burada viyy. Neyse tebrikler, güzel aldınız şampiyonluğu elimizden. Okan'ı da normalde çok sevmem ama TD kariyeri gelişerek devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar