FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 bu kez beşiktaşa değil, gs bizden iyi takım, sizin lale ortaya güveniyorum, sizi rekabete sokacaksa bize kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Puan kayiplari olur illa Fener de cekirge her hafta sicramaz. Vodafone da cok daha ciddi bir GS bekliyorum iyi oldu bu puan kaybi. Acayip laubalilik vardi ilk yari. Biraz gote gelmeleri gerekiyor ki oynasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 icardi’nin penaltısı hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 bu karagümrüğü pirlo çalıştıryormuş sdfsdfds volki ne ara gitti, pirlo ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2023 Shadow, 20.04.2023 14:58 tarihinde dedi ki: bonservisi alınınca yatar bu ben söyliyim, yine hergün garıya gıza gider Arjantine deyyus sdf E bugün de gidiyo her gün garıya gıza. Daha bikaç hafta önce maç sonrası otobüsle yetişemeyecek diye havaalanına uçak yakalamaya arabayla gittiydi kız yakalamaya. Garıya gıza giden hali bu zaten adamın. Gitmeyen hali PSG forvetiydi işte. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Ali Savci Megafon Coach bizim floryayla ilgili biseyler aciklayacakmis secimden sonra. ben bu adami ilk dinledigimde devlete para kazandirarak feragat ettigimiz eski stad yerimizle ilgili bir seyler soyluyordu, hala dil uzatmayi ogrenememis, yok mu dilini kesecek birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Derbi öncesi çamur atıyor işte, o belgelere harcadığı eforu scoutinge harcasa belki iyi bişey bulacak, ama Ali basgani yedirmeyiz devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 fresia, 24.04.2023 00:03 tarihinde dedi ki: bu karagümrüğü pirlo çalıştıryormuş sdfsdfds volki ne ara gitti, pirlo ne alaka koskoca Pirloyu orada görünce insan bi acaip oluyor ama öyle işde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 ben de Pirlo’yu ilk gordugumde inanamadim, haber niye olmadi? Oldu da biz mi kacirdik? trye gelmis en onemli top 20 isme girer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 trye gelmedi ya karagümrüğüe geldi italyadan balata geldi, edirnekapıya geldi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Direkt son mesajı okudum TOGG la alakalı sandım İtalya'dan balata geldi deyince gs başlığında togg kavgası mi yapılıyor diye şok oldum gsfssfd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 “Icardi’ye maçı kazandırması halinde sürprizlerimin olacağını söyledim.” Wanda Nara Spoiler Liseli amcalar bu durumdan rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Yavrum Abuş göm geç şunlara inş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 kizillelma, 30.04.2023 18:14 tarihinde dedi ki: “Icardi’ye maçı kazandırması halinde sürprizlerimin olacağını söyledim.” Wanda Nara Gizli içeriği göster Liseli amcalar bu durumdan rahatsız Al işte.. Adam ilk topta attı. Sürprizleri de izletir allah bilir bize. Adamda var ufak bir gavat olma durumu. Yalnız inanılmaz bir şekilde adam topu buluyor, o topu kaleye sokuyor... Orta açılırken icardi yanlış pozisyonda sanıyosun, 0.5 saniye geçiyor adam olması gerektiği yerde. Paşa gönlü isterse bu pozisyon bilgisiyle 40'ına kadar top seviyede oynar. yeter ki canı istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 lig kaç hafta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 çaktı BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 (düzenlendi) şu da 2 devamı gelir bu cücelere karşı, allaan hery potırları sizi asdf Nisan 30, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Noldu öyle 5 dakikada bir sürü pozisyon verdi gs yediler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 şu da 33333 yavrum abuşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 şampiyonluk gidiyor zuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 @Rewendor dedim ki beşiktaşın ofans gs ninkinden daha iyi. Yok şöyle yok böyle ne oldu paşinyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 za za zazaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 GSde bi İcardi, bi Hery var gerisi fıss lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 derbilerin kralıyız bu sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 İnanılmaz ya toreira mertens oliviera orta sahasını salih, amir, gedson yok etti resmen ezdi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar