neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 tribunler pakistanli dolu olcaksa bira yasagi gayet anlasilabilir. turnuvanin katarda duzenlenmesinden daha anlasilabilir. katar'daki kupa atmosferini yansitan goruntulere bakiyorum da, orada olmayi istemezdim. pazar gunu gaziemir optimum'a gitsem ayni atmosfer zaten. iyi tarafindan bakiyorum, tv karsisinda oturup saha icine odaklanmaktan keyif alacagimiz bi turnuva olacak, umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 ne pakistanı. her ülkeden çeşit çeşit insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 56 dakika önce, neokrasi dedi ki: pazar gunu gaziemir optimum'a gitsem ayni atmosfer zaten. iyi tarafindan bakiyorum, tv karsisinda oturup saha icine odaklanmaktan keyif alacagimiz bi turnuva olacak, umarim. Bi rüşvetle şike skandalı döndü Katar'ın açılış maçında da, orada da sürpriz olabilir. Onun dışında en azından TV başında keyifli maçlar izleyelim yeter. Zamanında şu vuvuzela denen kepazelik yüzünden heralde hayatta en çok küfrettiğim ikinci kitle Güney Afrika'lılardı o dünya kupasında (birinci tabii ki YAE'ciler). Böyle kafamızı ütüleyen bir icat çıkartmasınlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 22 dakika önce, Oce4n dedi ki: ne pakistanı. her ülkeden çeşit çeşit insan var Fransa formasıyla sırıtmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 14 saat önce, Rewendor dedi ki: Olimpiyatlar normalde giderden çok getiri sağlıyor. Eskiden millete yalvarıp düzenleyecek yer ararlarken ilk Atlanta olimpiyatlarında fantastik kar gelince herkes kapışmaya çalışmıştı bir sonrakini almak için. F1'de initial cost yüksek, ana sonra az bakım maliyetiyle düzenli gelir kapısı. Dünya Kupası genelde zarar, ne kadar zarar olduğu ülkenin o sıradaki durumuna bağlı. Katar şaka gibi astronomik paralar harcadı çünkü hiç altyapı yoktu. Bazıları çok daha az zarar ediyor. Ama işte yeni otelleri, statları, yol altyapısını falan falan uzun vadede kara çevirip çevirememekte bitiyor iş. Katar'ın zaten öyle bir derdi yok. olimpiyatlar nasıl kar ettiriyor ya. son düzenlenen olimpiyatlarda herkes aglıyordu butceler şiştikce şişip hiç bir şey kazandırmıyor diye. zaten kimsenin adını bile bilmeyip oynamadığı ve izlemediği sporlarla nasıl bir gelir saglayabilirsin ki https://finance.yahoo.com/news/past-olympics-made-profit-160020931.html? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 en uyumsuz ispanya, entarileri bile çıkartmamışlar uhauhaeuhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 dün benzema sakatlanmış üzdü Dünya Kupası Paticik Fantasy ligi Son Çağrı https://play.fifa.com/fantasy-classic/join-league/IXGREY0N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 1 saat önce, Fistan dedi ki: Dünya Kupası Paticik Fantasy ligi Son Çağrı https://play.fifa.com/fantasy-classic/join-league/IXGREY0N buna bi başlık açılsın artık. yeni üye olduğum için nasıl açılır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 1 saat önce, Fistan dedi ki: dün benzema sakatlanmış üzdü Hem şu formla kalamamasına üzüldüm, hem de takımdaydı sayende son anda çıkartıp değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 3 saat önce, Llama dedi ki: asiri kotu, nerede shakira, ricky martin. Hey gidi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 bunun nesi ofsayd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Şaka gibi ya, nasıl ofsaty cidden. Pozisyon tekrarında bile cozemediler ki gosteremediler bi pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 abi fifanin son pledge kupa herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Grafik gösterdiler Hala anlamsız bir karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Tum oyuncuları kaldırıp 3d göstermek iyidi, 2sn sürdü galiba. Doğrudur belki de ikna olmadım hiç Bi de kırmızı değil mi o penaltı? Ilk maçtan ayıp olmasın mı dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Ay çok fena ıslanıyorum 3 gol attı adam yarım saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Enner Valencia'yı takımıma alıp sonra değiştirince çıkartmıştım. Tokat gibi cevapladı ilk maçtan... Muhtemelen gruplar sonuna kadar bu kadar puanı olmayan oyuncularım olacak ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Sağ dizini kıracak kasaplar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Ofsayyid neredeydi el habibiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 54 dakika önce, Gallant dedi ki: asiri kotu, nerede shakira, ricky martin. Hey gidi gunler. tü kaka bu ne la ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Ekvador taraftarı, Valencia’nın golünden sonra “para” işareti yaptı, tribünde Katarlılarla tartıştı! https://t24.com.tr/haber/ekvador-taraftari-valencia-nin-golunden-sonra-para-isareti-yapti-tribunde-katarlilarla-tartisti,1073670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 maçtaki ofsayttan sonra en kısa ofsayt tanımı tartışmaları dönmüş nette. herkesin en kısa ofsayt tanımını almak isterim, benim şu; hücum eden takım oyuncusu, hücum pası attığında, pası attığı takım arkadaşı kaleye en yakın 1. ya da 2. oyuncu ise pozisyon ofsayttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Helal be Enver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Ofsaytın ve yakınlığın nereden ölçüldüğü tanımda eksik kalmış. Onunla da çok oynadılar. Kol sayılır mı el sayılır mı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar