roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 8 gün vaktim var barcelona’ya ikinci gidişim zaten deniz kum güneş parti ekseninde bu 8 günde civardaki nereye gideyim uçakla olabilir veya araba da kiralarım güzel bi rota ise teşekkürler ispanya dostları
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 kabusa dönen yolculuklarda bölümün çıksın istiyorum. kıskanıyorum...
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Deniz kum güneş parti diyemem ama tarragonaya hasta oldum üç hafta önce Barcelona’ya gittiğimde, şehir merkezi çok güzeldi. Önerilir.
Narstil Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 9 saat önce, goldbären dedi ki: kabusa dönen yolculuklarda bölümün çıksın istiyorum. kıskanıyorum... Yıllar önce Teneriffe dönüşü polis uyuşturucu testine almıştı havalimanında .Elimin baş parmak işaret parmak arasına bantla numune aldı , boynumdan , pantolon ceplerinden. Makina pozitif diye öttüydü. Bir 5 dk tutmuşlardı , parfümde meğer testi pozitif çıkarıyormuş. Gerçekten kullanıcı olsam İspanya hapishanelerine yıllarca turistlik bir gezi olurdu. Tabi çanta falan da ek kontrole girdi. Valla şuan o yaşamımı bende kıskanıyorum. Yurt dışı hayal oldu bu gidişle yurt içi tatilde hayal olacak.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 (düzenlendi) mallorca'ya giden var mı acep. oralar da güzel diyorlar. On 30.03.2022 at 22:51, goldbären dedi ki: kabusa dönen yolculuklarda bölümün çıksın istiyorum. kıskanıyorum... hahah geçen sene ekim ayında pakistan'da ishalden ölenler kervanına katılacaktım belki bu aday bir bölüm olabilir tengriye şükür o bölgeyi benden aldılar... Nisan 2, 2022 roket adam tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Ben Madrid - Valencia - Barcelona yapmıştım. Bi ara da Endülüs İspanya'sı istiyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 madrid'e gittim abi. yani güzel bi şehir tabii başkent olarak ama ikinciye gidilecek bi tarafı yok bence. aslında aklımda olan şey hani fransa tarafında cote'd azur turu yapılıyor ya böyle fransa'nın akdeniz kıyısını kapsıyor baştan sona, onun gibi bi şeyi barcelona'dan aşağı doğru yapsam değer mi onu merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar