Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Disneyin abv. Anasini optuler hem star wars hem de marvelin. Ne woke ideolojiymis arkadas, bitemedi gitti. Trailerdan belliydi zaten bu acolyte da kotu olacakti ama bu kadar les otesi bir kusmuk beklemiyordum ben.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu platform üyeliğini de iptal ettik çok şükür. adamlar içeriği aylar sonra yayınlıyor, ne anlamı var bunu almanın bilmiyorum

Skyfire tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

acolyte son:

Spoiler

dandikti valla, atlaya atlaya izledim son 2 bolumu, hele 7. bolum onceki bolumlerden birini bir daha bastan izledik aynen lol

bir tek Plagueis sahnesi iyiydi 7 sn, gerisi bos.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Niye 80'lerde Amerika'daki sıradan bir suburban kasabasında geçen bir çocuk filmi gibi gözüküyor bu, The Goonies'e Star Wars skini mi giydirmeye çalışmışlar?

Mesaj tarihi:

1985'te Gummi Bears, 1987'de DuckTales, 1991'de Darkwing Duck, 1992'de Alaaddin, 1994'te The Lion King, 1994'te Gargoyles, 1994'te Alaaddin çok iyiydi. sonra Disney komple bozdu. zaten açgözlü bir corporation olması sıkıntı, ama yaratıcılığı da kalmayan içi boş bir şirket oldu artık.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Bone, 18.08.2024 19:35 tarihinde dedi ki:

1985'te Gummi Bears, 1987'de DuckTales, 1991'de Darkwing Duck, 1992'de Alaaddin, 1994'te The Lion King, 1994'te Gargoyles, 1994'te Alaaddin çok iyiydi. sonra Disney komple bozdu. zaten açgözlü bir corporation olması sıkıntı, ama yaratıcılığı da kalmayan içi boş bir şirket oldu artık.

Hemen sonra komple bozdu demem ben. Atlantis ve Treasure Planet da çok iyilerdi mesela. Biraz düşünsem daha da çıkar ara geçiş döneminde.

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

yani boba fett mini series olarak yola çıkmamış mıydı zaten? devam etmesi planlanan şey iptal edilirse canceled denir, cancel culture hamileri için yeni bir haber olmasa gerek zaten.

• Yeni Oluştur...