Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 temiz ya bu daha götürür beni 5 sene kajhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 restart sub tuşu gelmiş iptal üyeliklere, restart edince yıllık eski fiyat 350den geldi bilginiz olsun iptal eden varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Recep İvedik 7 Disney+'a 1 milyon civarı yeni abone kazandırmış. Recep İvedik 7 bile bu kadar kazandırıyorsa Cumhuriyetin 100.yılında gelecek olan Atatürk dizi ne kadar kazandırır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 kaynak var mi 1 milyon'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Gazeteci Birsen Altuntaş yazmış, haber sitelerinin hepsi buradan referans almış: Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 rekoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Birsen Altuntaş kim bilmiyorum ama neresinden bakarsan bak mumkun gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Geçen çeyrekte dünya çapında 12 milyon abone kazandığı düşünülürse mümkün değil tabii Muhtemelen filmi 1 milyon abone izledi falan demek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 (düzenlendi) Recep İvedik'in box office rakamlarına bakınca mümkün gibi geldi 85 milyonluk ülkede . Şahan Gökbakar dünyanın parasını almış Disney+'tan gazetecilerin dediğine göre. Farenin ölü yatırım yapacağını sanmıyorum doğru olabilir 1m+ abone kazandırdığı. Ek olarak 1 aylık abonelik ücreti 1 sinema biletinin 3te 1i kadar neredeyse izlemek isteyenin sinema yerine abonelik alması daha makul. Edit: 2019'da çıkan Recep İvedik 6 4 milyon izlenmiş sinemada. Aralık 27, 2022 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 16 saat önce, µh dedi ki: Birsen Altuntaş kim bilmiyorum ama neresinden bakarsan bak mumkun gozukmuyor. Birsen Altuntaş dizi/film zamazingosu konusunda kanal, yapımcı, dağıtımcı vsvs hepsinden önce haber alan bir gazeteci. Çok aciip bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2022 ben de izledim bugün yarısında içim geçmiş, hiç beğenmedim 7 numarayı oysa öncekiler fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) . Ocak 3, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Ata Demirer'in Disney için yaptığı film dün yayınlandı: Çok kötü değildi sanki ama bence biraz daha kısa olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 biz ailecenek çok beğendik. bursa'da büyüdüğüm için ben ekstra duygulu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 (düzenlendi) Ben de bugün izledim. Annemle ortak etkinliğimiz oldu böyle streaming türk filmi çıktıkça toplanıp izlemek. Yoksa o altyazı sevmiyo ben de dublaja dayanamıyorum. Geneli standart Ata Demirer filmi gibi, ama nostalji katmış biraz da. Çerezlik güzel film. Yalnız sonu şaşırttı. Ocak 14, 2023 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Ata Demirer standardı gene, ne çok iyi ne çok kotu her türlü akıyor filmleri. Ama fena twist yapmış yalnız, sonu fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Evet, ben de sonunda takıldım fena. Onun dışında Ata Demirer standardı tespiti de nokta atışı, eskileri seven bunu da sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Summer Time Rendering gelmiş. (İster dublajlı, ister altyazılı olarak) İleride de Gundam: Witch from Mercury gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 17 saat önce, Laorx dedi ki: Ata Demirer standardı gene, ne çok iyi ne çok kotu her türlü akıyor filmleri. Ama fena twist yapmış yalnız, sonu fena twist derken ne anlatmak istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Spoiler'a dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 (düzenlendi) 18 saat önce, ahmedinejad dedi ki: biz ailecenek çok beğendik. bursa'da büyüdüğüm için ben ekstra duygulu izledim. Abi ümidim yoktu ama fragmanı şimdi izledim, Çokran Plak tabelasını görünce izlemeye karar verdim Ocak 15, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2023 Twist değil aslında, beklediğim gibi bitmedi ondan yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 %89 zamla yıllık paketi 649.90 TL'ye çıkmış. Akşam mail olarak geldi, geçen sene bu zaman alanlar iptal etmediyse haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 aman ya gerçi bu lansman falan diye aldığımız pakedin süresi bitmeden yapıştıracaklarını biliyordum da fazlaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar