Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney+ Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Recep İvedik 7 Disney+'a 1 milyon civarı yeni abone kazandırmış. Recep İvedik 7 bile bu kadar kazandırıyorsa Cumhuriyetin 100.yılında gelecek olan Atatürk dizi ne kadar kazandırır kim bilir.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Geçen çeyrekte dünya çapında 12 milyon abone kazandığı düşünülürse mümkün değil tabii ?

Muhtemelen filmi 1 milyon abone izledi falan demek istedi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Recep İvedik'in box office rakamlarına bakınca mümkün gibi geldi 85 milyonluk ülkede ?. Şahan Gökbakar dünyanın parasını almış Disney+'tan gazetecilerin dediğine göre. Farenin ölü yatırım yapacağını sanmıyorum doğru olabilir 1m+ abone kazandırdığı. Ek olarak 1 aylık abonelik ücreti 1 sinema biletinin 3te 1i kadar neredeyse izlemek isteyenin sinema yerine abonelik alması daha makul.

ef1rz5s.png
Edit: 2019'da çıkan Recep İvedik 6 4 milyon izlenmiş sinemada.

Harvey tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
16 saat önce, µh dedi ki:

Birsen Altuntaş kim bilmiyorum ama neresinden bakarsan bak mumkun gozukmuyor.

Birsen Altuntaş dizi/film zamazingosu konusunda kanal, yapımcı, dağıtımcı vsvs hepsinden önce haber alan bir gazeteci. 

Çok aciip bişey.

• 2 hafta sonra ...

Ben de bugün izledim. Annemle ortak etkinliğimiz oldu böyle streaming türk filmi çıktıkça toplanıp izlemek. Yoksa o altyazı sevmiyo ben de dublaja dayanamıyorum. Geneli standart Ata Demirer filmi gibi, ama nostalji katmış biraz da. Çerezlik güzel film. Yalnız sonu şaşırttı.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
17 saat önce, Laorx dedi ki:

Ata Demirer standardı gene, ne çok iyi ne çok kotu her türlü akıyor filmleri. Ama fena twist yapmış yalnız, sonu fena?

twist derken ne anlatmak istedin

18 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

biz ailecenek çok beğendik. bursa'da büyüdüğüm için ben ekstra duygulu izledim. 

Abi ümidim yoktu ama fragmanı şimdi izledim, Çokran Plak tabelasını görünce izlemeye karar verdim ?

Aket-Atum tarafından düzenlendi
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...