Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 2 saat önce, Seru dedi ki: bende 5.1 sesli ne film varsa netflix, disney farketmiyor benim hoparlörler optikten 2.0 stereo şeklinde bağlı. sanki benim hoparlörler 5.1'miş gibi ses geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Netflix'te ayarını bulduydum ben, ama her yeni bölümde tekrar ayar gerekiyordu, otomatik 5.1'e dönüyordu yeni bir şey başladığında. 26 dakika önce, Oce4n dedi ki: sene 2022 olmuş bölüm bitip credits çalarken sonraki bölüme geç diye otomatik bir şey yok.. Bu var sanki D+'da da yaw? Vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 1 saat önce, Oce4n dedi ki: sene 2022 olmuş bölüm bitip credits çalarken sonraki bölüme geç diye otomatik bir şey yok.. bide para veriyoruz Bu var, hatta sen secmesende otomatik geçiyor bir süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Ses kalitesinde bende ciddi sorun iki farklı hoparlör ile epey uğraştım Ne kadar ambiyans sesi varsa bangır bangır, diyaloğa geçtiğinde ses hırıltı şeklinde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 58 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Bu var, hatta sen secmesende otomatik geçiyor bir süre sonra browserda vardır belki bilemedim de androidTV de moonknight izliyorum şu an. credits'in sonuna kadar gelmeden sonraki gölüme geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 BAZI dizilerde sorunlu o. Kimisi pat diye geçiyor kiminin yazılar bitince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Aynen, özellik aslında var ama bazı dizilerde "nereden itibaren devreye gireceğini" seçmemişler ya da yanlış seçmişler gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 15 saat önce, Rewendor dedi ki: Netflix'in de android üzerinden TV uygulamasını sevmiyorum ben. Anlık geri alma doğru düzgün çalışmıyor, "2 geri 1 ileri" falan zorlaman gerekiyor. Bazen durdurduğunda 30 dk dururken bazen durdurur durdurmaz kapatıyo izlediğini (toplam belli süre durdurma hakkı veriyor galiba), bi kapıya bak gel tuvalete git gel yaptığında baştan açıyosun. Bazı dizilerde/filmlerde konuşma sesiyle patlama şu bu sesleri çok abartısız, ya konuşma duyacam diyosun ev patlamada inliyo, ya aman komşular zıpalamasın diyosun adamları duyamıyosun. Memnun değilim genel olarak Netflix uygulamasından. Ayrıca yayından kaldırılacak dizileri filmleri uyarma, kendine uygun ayrı listeler oluşturma, kendine reminder atama falan gibi temel şeyler çok eksik. 2 geri 1 ileri bugı sonradan çıktı ve düzelmedi, çok eskiden yoktu. 13 saat önce, PrudenT dedi ki: şu ses olayını ben de çözemedim ya, 5.1 sistemde de aynı soundbar'da da aynı. Android tv appinde internette 5.1 alınıyormuş diye yazıyor ama alamadım, herhangi bir ayar vs de yok. Netflix cayır cayır veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 5.1 için en iyi stereo çözüm kulaklık takıp Dolby Atmos açmak ya da varsa oyun kulaklıklarının 7.1 ses şeylerini kullanmak. Corsair ile epey iyi performans alıyorum mesela ben. Hoparlör ile dert ama, Dolby Atmos çalışmıyor, filmi mpv'den izlemediğin için de düzgün downmix ayarları kullanamıyorsun. Netflix ayrıca 2.0 ses ekleyerek çözmüş ama Disney yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Netflix'te bir kere seslendirme ve altyazı seçtiğinde tüm dizilerde filmlerde onu uyguluyor. DisneyPlus'ta göremedim onu. her defa kendisini resetliyor ve Türkçe seslendirmeden Orjinal'e geçiş yapmam gerekiyor. bir de bu MCU filmleri 4K'dan IMAX Enhanced'a geçti diyorlardı da biz izleyebiliyor muyuz yoksa illa özel televizyon felan mı şart koşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 browserdayken filme tıkladığında açılan menüde versiyonlar sekmesi var. Ordan imax yada geniş ekran diye seçenek çıkıyor. Seslendirme de bende bi kere Orjinal + türkçe altyazı ayarladım, daha da ne açtıysam öyle gidiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 ilginç, şimdi denedim oldu. ya bir bug var ya da browserın halt yemesi. neyse, böyle devam edecekse sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Disney+ Windows yazılımı ile 1080p veriyor sanırım sadece. Onu kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Market app i mi, kendi exesi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 (düzenlendi) windows store app diyor herhalde ama 1080p olduğunu sanmıyorum onun ben, ya da 1080 ama bitrate aşırı düşük Temmuz 6, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 store da ki app i denedim de, chrome dan bi farkı varmış gibi gelmedi bana.https://windowsreport.com/best-browser-disney-plus/ bide şurda opera da 4k veriyor dedi dye onu da indirip baktım. Oda aynı geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 DisplayPort 1.2 HDCP 2.2 desteklemiyor olabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 ps4'deki uygulamada da altyazı background color değiştirme özelliği yok lel. PC'den yapıyorum ps4'e geliyorum altyazı kapatılmış oluyor. Tekrar açıyorum bu sefer arkası siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 15 saat önce, GERGE dedi ki: 5.1 için en iyi stereo çözüm kulaklık takıp Dolby Atmos açmak ya da varsa oyun kulaklıklarının 7.1 ses şeylerini kullanmak. Corsair ile epey iyi performans alıyorum mesela ben. Hoparlör ile dert ama, Dolby Atmos çalışmıyor, filmi mpv'den izlemediğin için de düzgün downmix ayarları kullanamıyorsun. Netflix ayrıca 2.0 ses ekleyerek çözmüş ama Disney yapmıyor mu? Tam tersi abicim, stereo ses veriyor. Ben 5.1 istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 On 16.06.2022 at 21:10, Silphatos dedi ki: bunda debug info shortcut var m video bitrate vs kontrol etmek için? ctrl+shift+. falan yazmışlar ama çalışmıyor chrome 1080p çalışıyor mu? Şimdi HDMI'yi çıkartıp DP taktım bir, 1080p gitti, görüntü kalitesi düştü. Windows App ile kullanıyorum. Baktım sonra, HDCP cidden monitörlerde DP ile sorunmuş. Bazı monitörlerde sadece HDMI ile destekleniyormuş, bazılarında DP 1.4 gerekiyormuş, DP 1.2 zaten desteklemiyormuş. Benim monitör sadece DP 1.2 destekliyormuş zaten. Kısaca bir HDMI takıp ve Windows App ile deneyin. Yine de olmuyorsa monitörün desteğine bakmak gerek. Dizüstüyse ama bilmiyorum sorun ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 task managerda uwp appler için app history var ya, orada 1 saatte kaç gb harcıyor appten izlediğin onu bi kontrol edebilir misin, ben halen türkiyede windowsta 1080p çalışmadığını düşünüyorum drmden falan alakasız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 30-50 arası gidip geliyor hız. App History çalışmıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 şöyle gözükmüyor m? ilginç bu bende yaklaşık 90dk'lık stream anca 1.5gb kullanmış ya 1080 değil ya da bitrate çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 https://www.imdb.com/title/tt19896784/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 nihat doğan sandım ilk adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar