GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Haterlık yapmıyorum kore mmolarından çok dilim yandı. Çok açık ve net p2w elementleri olan oyun işte, abimiz çevreden dolaştırıyor lafıda parayla currency satıyoruz batıda nasıl karşılanacak bu takımınızın haberi varmı batıdaki tepkilerden diye? ya gerçekten haberleri yok yada salağa yatıyorlar. eskiye oranla artık oyun daha az p2w miş filan ahahahhaaa... satma abi parayla yada parayla alınabilecek item SATMAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 benim için oyunun p2w oranına göre değişiyor ya oynayıp oynamamam. aylık bi aşşa yukarı bi sub parası kadar para veririm sıkıntı yok. ama binlerce lira dökülmeden bi bok yapamıyorsan grind ve vakit harcadığımız halde o zaman işler değişir. throne and liberty'de premium currency'yi bile oyun içinde kazanabiliyorsun. oyuzden çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 bir kore oyununun p2w öğerler içermemesi imkansız. adamlar p2w olmayan oyunu sevmiyorlar. istedikleri kadar çıkartsınlar oyunun özünde p2w ile yapılmış olmasından dolayı gene de hissedilecek. tek olay ilk 1-2 ay bunlar hissedilmiyor. o kadar eğlendirse beni yeter zaten başka bir beklentim yok benim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Hem Kore, hem NCsoft kaçın kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2024 (düzenlendi) download açılınca şeyttirin de yapıştıralım hemen hatta tag'leyin plx Temmuz 4, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 (düzenlendi) https://www.playthroneandliberty.com/en-us/news/articles/open-beta-details adamlar üşenmeyip sayfalarca leveling guide yapmış asdasf https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IRFn1QVsa_98qBYzxPEV6CZdGT9jIoGFY4PnL9X86fg/htmlview https://docs.google.com/document/d/1v6iQTvvlM_rkMnLi7O5RovRhZYuDS7RCYSD_Dlys7tw/edit Temmuz 14, 2024 Harvey tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 pre-download açılmış 50gb 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 güzel çekelim bakalım, da tam da dolu olduğum haftalara denk getirdi adamlar bir senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2024 action target modu var acilista sordu, noice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 windows açılış ekranındaki kıza aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 patlat bi ozbir beta öncesi. ÖNCE SEN RELEASELE KRAKENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Bir guild kurun da girelim şu open betada. Ama saçma sapan isim koymayın guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Sırf buna inat amuolanlar diye guild kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Loot Kavmi işte, başka isim mi var ki bi de Annen Inc. var vazgeçilmezimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 5vakitnamazclan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Xeno sen oynarsın kesin, sen aç bir tane girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 eu central 40a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 40 a geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 40 atıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 beni de atıyor. zorluyoruz bakalım viyana kapıları misali BENİM OLACAK TAHT BİNİCEM ÜSTÜNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 (düzenlendi) başka serverlar da denedim 41 42 hepsi atıyor şu an 40 a devam o zaman Temmuz 18, 2024 Mortis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar