Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Yok ke, kore grindi hiç çekilmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 gelse de grindlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 şöyle 6-7 ay oyalasa bile yeter ya, çok bi beklentim yok yeni mmo'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 radio silence oldu ya, hiç haber yok. gamescom'u bekliyor olabilirler. tahminlere göre auto play ve static dövüşlerle ile ilgili eleştiriler için revize ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 esoyu bıraktırır mı acaba çok da kore duruyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Ben wow bıraktırırmı diye bdo başlamıştım günde 4-5 saat gibi. full force asian grinding dibine kadar hissettim. nedir yani bunu anlamak zor. hayata bakış açısı, yaşam tarzı, kültürel yatkınlık yada firmaların oyuncuları grind yolunda bezdirip satış yapmak amaçlaması planlanıyor belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 razzRaziel, 08.08.2023 16:07 tarihinde dedi ki: radio silence oldu ya, hiç haber yok. gamescom'u bekliyor olabilirler. tahminlere göre auto play ve static dövüşlerle ile ilgili eleştiriler için revize ediyorlar. yerinde durup saldırmayı reworklüyolarmış şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Evet görünüşe göre gerçekten değiştiriyorlar. Taa ilk postta diyordum saldırmak için durmak baya eski bi mekanik. Ama batı için 2024'e sarkmış galiba. Kore'de Aralık dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 2 Kasımda Launch showcase varmış. Bu statik combatı ve AFK grindı feedbacki alıp hemen düzeltmeleri umut verici. POTANSİYELİ VAR. DAS 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 combat sonradan nasıl hızlıca değişir pek aklım almıyor, hem de bu büyüklükte bir oyun için. bütün boss savaşlarından pvp'ye bölüm tasarımlarına herşey eski combat üzerine kuruludur. neyse korelilerin sorunu onlar oynayıp yamarlar artık. bize anca nisan mayıs falan gelir heralde en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2023 https://www.bilibili.com/video/BV1RM41197QT/ https://space.bilibili.com/481130930 baya bi gameplay leaklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Güncellenmiş combat, öncekine nazaran çok daha dinamik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 gelse de oynasak artık gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 (düzenlendi) Ellerinin ayarı yok, combatı bu kadar statik yapmayın ve auto-combat şeysini oyuna bu kadar entegre kullanıp mecbur bırakmayın diyosun. Gidiyorlar arada işe yarayabilecek monoton 100 yaratık öldürdügün questi çekilebilir hale getirecek auto combatı tamamen kaldırıyorlar Üstüne rangelere de sonsuz kite kapasitesi verecek şekilde combat halinde full mobilite veriyorlar. Melee ne yapabilirki böyle bir durumda. Saçmalık resmen. Hayır bir de tamamen masum olan auto-traveli da kaldırmışlar. Kimsenin auto-travelin kalkmasını istediğini sanmıyorum resmen adilik, siz bizim diger dizaynımızı begenmezsiniz ha size başka kolaylık ta yok al bunu da kaldırıyorum o halde ne halin varsa gör kafası. Kasım 2, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 abi sen neler diyosun auto travel, auto combat falan... Şurada bunları destekleyen 3 kişi bulamazsın gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 razzRaziel, 02.11.2023 16:40 tarihinde dedi ki: Güncellenmiş combat, öncekine nazaran çok daha dinamik olmuş. wow classic combatı daha güzel bence (şaka şaka vurmayın) güzelmiş gelsin de deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 AmoRPHouS, 02.11.2023 18:39 tarihinde dedi ki: Ellerinin ayarı yok, combatı bu kadar statik yapmayın ve auto-combat şeysini oyuna bu kadar entegre kullanıp mecbur bırakmayın diyosun. Gidiyorlar arada işe yarayabilecek monoton 100 yaratık öldürdügün questi çekilebilir hale getirecek auto combatı tamamen kaldırıyorlar Üstüne rangelere de sonsuz kite kapasitesi verecek şekilde combat halinde full mobilite veriyorlar. Melee ne yapabilirki böyle bir durumda. Saçmalık resmen. Hayır bir de tamamen masum olan auto-traveli da kaldırmışlar. Kimsenin auto-travelin kalkmasını istediğini sanmıyorum resmen adilik, siz bizim diger dizaynımızı begenmezsiniz ha size başka kolaylık ta yok al bunu da kaldırıyorum o halde ne halin varsa gör kafası. adamların suçu yok western bebelerinin ağlaması tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 (düzenlendi) Xenocide, 02.11.2023 19:28 tarihinde dedi ki: abi sen neler diyosun auto travel, auto combat falan... Şurada bunları destekleyen 3 kişi bulamazsın gibi geliyor bana İlk açıkladıkları auto-combat deli saçması birşeydi. Tüm levelling hızı ona göre ayarlıydı ve parayı basana offline olduğu anlarda 8 saat oyunda onun yerine oynıyacak auto-combat botu gibi birşey verceklerdi. Millet buna dellendi haklı olarak. Saçmalığın daniskasıydı. Sayısız MMO oynadık, sen de oynamışsındır yıllar boyu. Kore oyunlarında git kurtları öldür 15 tane kuyruk topla dediginde çoğunlukla 100 e yakın falan öldürmen gerekiyor. Gidip bizim WoW , FF14 gibi değil yani. WoW da bile gerçi ona yakındı en başlarda domuz sıçmığı için TBC ilk zonunda 100 e yakın domuz falan öldürmemiz gerekiyodu drop rate çok düşüktü. Bu tarz durumlar için atıyorum sadece 50metre yarıcapındaki yaratıklarda işe yarıyacak auto-combat olsa çok işe yarardı bence. Sıkıcı questleri katlanılabilir hale getirirdi. Sonuçta MMO larda Baldur's Gate 3 questleri yok ki. Sallıyorum bu tarz durumlar için insanların kullanabileceği günlük 2 saatlik auto-combat ver işte millet takılsın. Bir zararı yok. Auto travel olayına gelince, hiç bir negatif yanını göremiyorum gerçekten. Bir queste tıklayıp o quest alanına doğru otomatik koşma ile kendin koşturmanın arasında haksız avantaj sağlıyacak bir durum yok. Tamamen quality of life dediğimiz kategoriye giriyor bence. Benim aklıma gelmiyor, senin aklına gelen negatif bir durum var mı? Kasım 2, 2023 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Xenocide, 02.11.2023 19:28 tarihinde dedi ki: abi sen neler diyosun auto travel, auto combat falan... Şurada bunları destekleyen 3 kişi bulamazsın gibi geliyor bana auto travel desteklemeyen bi senle ben varızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 abi çok ilginç şeyler gerçekten, 100 tane %5 drop rate'li koyun kesme questini yapmak için bilmemkaç yarıçaplı otocombat getirmek yerine, 20 tane %50 drop rate'li koyun kessek ya? yani allahın gönderdiği emir mi 100 koyun %5 drop rate falan dsgfhjb çok saçmaymış cidden ya, anayasanın değiştirilmesi teklif edilemez maddeleri mi bunlar da bunu kolay yapmak için oto combat olsa diyoruz valla 1-2 mobil mmo oynama girişimim oldu, bi tuşa basıyorum kendi gidiyor, kendi savaşıyor ee dedim ben telefonun pilini harcamak dışında napıyorum? oto combat/travel fikrini ilk kim bulduysa iki yakası bi araya gelmesin ya artık yani oyunları "haplaştırma" kavramının daniskası, son noktası, daha ötesi ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 bot olurdu eskiden farm filan yapardi otomatik, firmalar banlamayi calisirdi, simdi direk feature olarak mi koyuolar, aslinda iyi fikir sdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Xenocide, 02.11.2023 21:46 tarihinde dedi ki: abi çok ilginç şeyler gerçekten, 100 tane %5 drop rate'li koyun kesme questini yapmak için bilmemkaç yarıçaplı otocombat getirmek yerine, 20 tane %50 drop rate'li koyun kessek ya? yani allahın gönderdiği emir mi 100 koyun %5 drop rate falan dsgfhjb çok saçmaymış cidden ya, anayasanın değiştirilmesi teklif edilemez maddeleri mi bunlar da bunu kolay yapmak için oto combat olsa diyoruz valla 1-2 mobil mmo oynama girişimim oldu, bi tuşa basıyorum kendi gidiyor, kendi savaşıyor ee dedim ben telefonun pilini harcamak dışında napıyorum? oto combat/travel fikrini ilk kim bulduysa iki yakası bi araya gelmesin ya artık yani oyunları "haplaştırma" kavramının daniskası, son noktası, daha ötesi ne olur bilmiyorum. böyle bi mobile mmorpg oynamıştım da aynı tepkiyi vermiştim cookie clicker vs oyunlarının bi üst modeli gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 aman zaten mmo vakit kaybı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 bu kadar emek, bu kadar nefis animasyon falan filan bi şeyler, ama o çançinçon alfabesi ve en sonda skko bi sesle FUROĞN ÖN LİBERTÜ.... YUMATUMAKOSAYİ diyor ya benim bi içim titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar