kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 UK and Microsoft to restart negotiations "Microsoft and Activision have agreed with the CMA that a stay of the litigation in the UK would be in the public interest." - Brad Smith .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Days after defeating the FTC’s challenge to its purchase of Activision Blizzard--and one day before its scheduled meeting with the UK’s CMA--Microsoft has reached an agreement with Sony to keep the Call Of Duty franchise on PlayStation post-merger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 (düzenlendi) ah canım benim eminim tek derdiniz playerların favorite oyunlarını oynaması için more choice'ı olsun. god of war sayılmaz edit: ha bunu yazan xboxmuş. ben PS tarafı yazdı sandım. Temmuz 16, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 God Of War demişken eski oyunları baştan oynamak istiyorum hâlâ yeni seriye geçemedim. ben bitirene kadar 3. God of War oyunu çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Update: The FTC has indeed withdrawn its in-house trial, a mainly procedural move as the agency was required to after it had been requested by Microsoft following the FTC's loss in court. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 UK regulator says concerns addressed by proposal to sell cloud gaming rights to Ubisoft .. Son engel kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 "Sonra da Ubisoft'u alırız yae" 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2023 wow beleş oldimi issiz acun kaldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 (düzenlendi) https://x.com/atvi_ab/status/1712712634653626386?s=46 Satın alım bugün tamamlanıyor. Ekim 13, 2023 Pallando tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 wow'cular yaşadı ya TL ile ödeme gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 o zaten geçen sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Orada Candy Crush ve CoD seviyesinde kiymetli bir isim yok su an sanirim. Hatta butun tantana CoD yuzunden ciktiydi bu satinalma surecinde di mi? Oyun sektorunun geldigi nokta uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Kotick’i koysunlar isterlerse WoW’un yeni ek pakedinde Thrall cinsiyet degistirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 call of duty day one gamepass plx. tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Birleşik Krallıktan onayın ayın 13 ve cuma günü verilmesi tesadüf mü ? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 bu başlığı ben açmışım vay ya , herifler ne kadar zamandır uğraşıyorlar UK ye kabul etmezseniz etmeyin sizin pazardan çıkarız vari diyince hemen yelkenler suya indi herhalde rekabet hedesi kalmadı bir anda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 hayırlısı olsun ama bunları alacağız diye parayı bitirmemişlerdir umarım. gamepass'e daha alınabilecek çok oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Sam mobil kısmını Ubisoft a sattılar. Sıradaki adım ya Ubi u alacaklar ya “biz kardeş şirket olduk” açıklaması bekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 hayırlısı ama o kadar konsolidasyona fransa izin vermez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 AY HADİ İNŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2023 tencent ubiyi satmaz yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar