Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diamond Elite Platinum Plus (Netflix)


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

cmylmz acaba izlememis mi netflixe neyin yuklenecegi belli olduktan sonra? gidip en az seyircinin oldugu gosteriyi secmis, koltuklar arasi bosluklar var bir dolu. youtube ta korsan cekim sahneler var, orada bile daha cok etkilesim vardi.

son gosterisinin bayagi bir kismi kendi hikayelerinden olusmus, 5 kisilik tekne gezisi (ben eşşeğim sakasi), cocugun okul musameresi, rahmi koc muhabbetleri fln filan. bir tad bir doku daha cok toplumsal gozlemlere dayali idi, avagadro sayisi, kesmedin ki bicesin, plutondan kacan adam  sanki daha iyi hikayeler, gozlemlerdi. referanslarin zaten bir cogu 2000 sonrasi neslin radarindan kacmistir. adalardaki at boku, mangal yapma muhabbeti, ablayla kizma bilader oynamak fln hepsi uzak onlara. salonun %30 u Z kusagi olsa ztn, siritip gecmislerdir.

izledikten sonra daha iyi anladim, pandemide youtube da o kadar cok komik hikaye icerigi izlemisiz ki, crossover talk, kismet show ve bunun gibi bi ton kanal, doymusuz resmen komik hikaye dinlemeye. yine de guzel eglencelik 1.5 saatti, gerci daha son 20 dk kaldi adsf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...