sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 bugün çıktı. cidden eskisi gibi değil ama güzeldi. böyle sakin sakin söyleşi tadında bir kayıttı. canlısı nasıl bilmiyorum da kırpılmadıysa baya kısaymış süre olarak. tam ivmeyi yakalamışken bitti öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2021 fena değildi ama bana da tam tersi sonlara doğru yavaşladı duruldu gibi geldi bi de yaş ilerlediğinden midir nedir daha bi rahatlamış koyvermiş üç cümleden birinde küfür vardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Türk sevmeyen Türk konusu güzeldi, genel olarak iyiydi ama müthiş değildi eskiden anıra anıra gülerdik şimdi kıs kıs güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Eskiden espiri kanallari yoktu, bi lmanyak bi de cem yilmazi kasetten dinlerdik. Simdi sosyal medya sagolsun herkes komedyen, herkes skec ustadi. Bir anlamda koreldi mizah duyargalarimiz, cem yilmazin meddahligi da matrix 4 tadinda kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 3-4 yerde direk umut sarikayadan calmis ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Umut sarikaya apartlarini ben de farkettim. Bi de genel sorun sanirim sürekli yakin arkadaslari ve ailesiyle vakit gecirmesi, malzeme toplayamamis havasi vardi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 önceki gösteriler gibi başımın arkasına ağrı girmedi ama gene göz yaşartana kadar güldürdü. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 pandemide amma şişmiş patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 chp fönü ve karpal tünel sakatlığı dışındaki sarıkaya apartıları hangileriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 gösteri normalde daha uzun ve kırpılan çok daha güzel yerler vardı benim gittiğimde. her zaman aynı mı bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 cmylmz acaba izlememis mi netflixe neyin yuklenecegi belli olduktan sonra? gidip en az seyircinin oldugu gosteriyi secmis, koltuklar arasi bosluklar var bir dolu. youtube ta korsan cekim sahneler var, orada bile daha cok etkilesim vardi. son gosterisinin bayagi bir kismi kendi hikayelerinden olusmus, 5 kisilik tekne gezisi (ben eşşeğim sakasi), cocugun okul musameresi, rahmi koc muhabbetleri fln filan. bir tad bir doku daha cok toplumsal gozlemlere dayali idi, avagadro sayisi, kesmedin ki bicesin, plutondan kacan adam sanki daha iyi hikayeler, gozlemlerdi. referanslarin zaten bir cogu 2000 sonrasi neslin radarindan kacmistir. adalardaki at boku, mangal yapma muhabbeti, ablayla kizma bilader oynamak fln hepsi uzak onlara. salonun %30 u Z kusagi olsa ztn, siritip gecmislerdir. izledikten sonra daha iyi anladim, pandemide youtube da o kadar cok komik hikaye icerigi izlemisiz ki, crossover talk, kismet show ve bunun gibi bi ton kanal, doymusuz resmen komik hikaye dinlemeye. yine de guzel eglencelik 1.5 saatti, gerci daha son 20 dk kaldi adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 pandemi nedeniyle full kapasite değil o gösteride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar