Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World 3: Dominion (2022)


Norak

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...

hey gidi, iki seriyi geçen aylarda tekrar izlemiştim de bence park ve world ilk filmleri beraber en iyiydi. iki sernin yıldızlarını böyle toparlayabilmek süper olmuş. bakalım nasıl işleyecekler dinozorların yayılmasını, fragman hypeladı. biraz da son maymunlar cehennemi hissi verdi.

kehribar logo da güzel olmuş.

cidden rip attenborough reis. hep gözüm onu da arıyor ama tv’de konuştuğu son sahne de güzel bir vedaydı.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cgi i bol bulunca basmislar tum dino alemini. eyyy eyy nerede o junasic parktaki el emegi goz nuru maket, onunla tum filmi cikarmislardi be. bir de basligi gorunce "Dominion" belgeseli geldi youtube daki aklima, iz-le-yin-me-yin.

reyou tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

+1

Abi şimdi filmden çıktım. AVM de izledim, ancak fırsat bulabildim. AVM kapandi arabayı bulana kadar akla karayı seçtim. Ama hiç bişi filmde yaşadığım hayalkırıklığı kadar olamazdı.

5/10 bu bile fazla, ilk serinin hatrı var. Mehh

Spoiler

Bu nedir abi hiç olmamış, Allah tan orijinal kadrodan isimler vardı da biraz hypelendim. Filmin ilk yarı direk çöp. 2 yarıda ise son 30 dk bir kaç dino boguştu falan kendime geldim. Konu bütünlüğü yok, konudan konuya atlamışlar. Serinin yönetmen değişmiş mi bilmiyorum ama çekim de berbattı. Bol bol yeni tür eklemişler eyvallah ama yemek yapmayı bilmeyen biri gibi tüm malzemeyi tencereye atmışlar. Anlayamazsınız doğru düzgün Trex Roarlamasi bile yoktu. Fena Rage! oldum ya.

 

vivavale tarafından düzenlendi
?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...