Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 (düzenlendi) 10 Haz. 2022 Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy, BD Wong https://en.wikipedia.org/wiki/Jurassic_World:_Dominion https://www.imdb.com/title/tt8041270/ Kasım 23, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 bütün orijinal ekibi toplamışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 bu ne lan, piazza del dinolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 goltblum reyis loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Hammond abimiz de yaşasaydı da o da görseydi keşke yarattığı parkın şimdiki halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 (düzenlendi) hey gidi, iki seriyi geçen aylarda tekrar izlemiştim de bence park ve world ilk filmleri beraber en iyiydi. iki sernin yıldızlarını böyle toparlayabilmek süper olmuş. bakalım nasıl işleyecekler dinozorların yayılmasını, fragman hypeladı. biraz da son maymunlar cehennemi hissi verdi. kehribar logo da güzel olmuş. cidden rip attenborough reis. hep gözüm onu da arıyor ama tv’de konuştuğu son sahne de güzel bir vedaydı. Şubat 11, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 (düzenlendi) cgi i bol bulunca basmislar tum dino alemini. eyyy eyy nerede o junasic parktaki el emegi goz nuru maket, onunla tum filmi cikarmislardi be. bir de basligi gorunce "Dominion" belgeseli geldi youtube daki aklima, iz-le-yin-me-yin. Şubat 11, 2022 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 richard attenborough LORDmuş yeni farkettim, kardeşi belgeselci david ise dandik sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 yer gök dinazor olmuş, sam nejll hala fosil kazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 oha onlar kardeşmiymiş. neyse fark etmez ya david kraliçenin kankası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2022 Kadro direkt nostaljiden kazanir. Chris pratt zaten seviyorum. Sanki her yerden dinozor filmi fiskiriyor gerci. Her turlu izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Yeni trailer düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Yarın vizyonda film. Off iş olmasa seriyi baştan izler hypelenirdim be. Ya da 1 gün sabredeyim, cumartesi tatil zaten cuma akşamı seriyi bitirsem de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 trailer ile filmi izledik cok sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Gızlar izleyen var mı. Yarına çekirdek ailemle gidicez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 On 23.11.2021 at 08:53, Norak dedi ki: ... Bryce Dallas Howard... Bogk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 (düzenlendi) Kotu ama izletti bir sekilde, cocuklar sevdi. 5/10 Haziran 11, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 boş ya ne izledim anlamadım. İşte sürekli dinozor ısıracakken son anda kaçıyolar film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 (düzenlendi) +1 Abi şimdi filmden çıktım. AVM de izledim, ancak fırsat bulabildim. AVM kapandi arabayı bulana kadar akla karayı seçtim. Ama hiç bişi filmde yaşadığım hayalkırıklığı kadar olamazdı. 5/10 bu bile fazla, ilk serinin hatrı var. Mehh Spoiler Bu nedir abi hiç olmamış, Allah tan orijinal kadrodan isimler vardı da biraz hypelendim. Filmin ilk yarı direk çöp. 2 yarıda ise son 30 dk bir kaç dino boguştu falan kendime geldim. Konu bütünlüğü yok, konudan konuya atlamışlar. Serinin yönetmen değişmiş mi bilmiyorum ama çekim de berbattı. Bol bol yeni tür eklemişler eyvallah ama yemek yapmayı bilmeyen biri gibi tüm malzemeyi tencereye atmışlar. Anlayamazsınız doğru düzgün Trex Roarlamasi bile yoktu. Fena Rage! oldum ya. Temmuz 5, 2022 vivavale tarafından düzenlendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 digital relaase vizyondan 4 ay sonra sanirim, agustos sonu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 of ne kadar kötüydü ya, 1 saat dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 gunes ruzgar falan hikaye, Michael Crichton mezarinda bu hizla donmeye devam ederse sonsuz enerji hayal degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 keşke izlemeseydim ya. bütün enerjimi düşürdü bu devam filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar